Suomen parhaat AMK-kurssit: Eniten sisäänpääsijöitä ja kurssilaisia keväällä 2021!

Opiskelutekniikkaa opiskelemaan

Opiskelutekniikka kehittää taitoa hyödyntää tekstirakennetta tiedon jäsentämiseksi ja ymmärtämiseksi, harjoittaa muistiinpano- ja kertausmenetelmiä sekä taitoa johtaa itseään kohti haluttua tavoitetta.

Opiskelutekniikka kuntoon!

Mietitkö miten selvitä ylioppilaskirjoituksista ja yliopiston valintakokeesta tai kuinka parantaa opintosuoritusta ja opiskelutapojasi? Opiskelutekniikkakurssimme auttaa sinua eteenpäin opiskelussa, antaa sinulle neuvoja kuinka parannat oppimisesi laatua ja kuinka saat mielekkyyttä opiskeluun.

Mitä parempi käsitys sinulla on omista tiedoistasi ja taidoistasi sekä tavastasi oppia ja opiskella, sitä paremmin pystyt kehittämään ja muuttamaan opiskeluasi tehokkaammaksi ja mielekkäämmäksi. Pelkän lukuajan lisäämisen sijasta, kannattaa miettiä millaista oppimista sinulta vaaditaan ja mitä tehdä toisin. Näin voit vaikuttaa suoraan motivaatioon ja oppimistuloksiin. Opiskelutekniikkakurssimme on hyvä apuväline ylioppilaskirjoituksiin ja valintakokeisiin valmistautuville sekä kaikille omista opiskelutaitojen kehittämisestä kiinnostuneille. Kurssilla saat tietoa ja käytännön neuvoja oppimiseen perustuvien tutkimusten pohjalta, teet runsaasti opiskelu-, luku- ja kirjoitusharjoituksia sekä itsearviointitehtäviä. Käy katsomassa opiskelutekniikkakursseillamme tarkemmin käsiteltäviä sisältöjä myös internetsivujemme oppimisympäristö -kohdasta.

Kurssimme suosion taustalla on tasokas opetus, kurssilaisten huomioon ottaminen sekä asiantuntijoiden tieto oppimisesta.