Yli 700 AMK-sisäänpääsijää keväällä 2021 - Liity sinäkin onnistujien joukkoon!

Miksi opiskelutekniikkakurssille?

Opiskelutekniikkakurssi on laadittu tukemaan ylioppilaskirjoituksiin ja pääsykokeisiin valmistautumista. Sen avulla voit vaikuttaa merkittävästi oppimistuloksiisi. Kurssi on käytännönläheinen ja sisältää paljon harjoituksia.

1. Löydä itsellesi sopivat opiskelumenetelmät ja motivoidu

Kurssilla selvitetään millaista oppimista pääsykokeiden erilaisissa tehtävätyypeissä mitataan, miksi tietyt opiskelumenetelmät toimivat tietyissä tilanteissa ja tehtävätyypeissä toisia paremmin, millaiset opiskelumenetelmät tukevat parhaiten omaa oppimistasi. Näin opiskelusta tulee entistä mielekkäämpää ja motivoivampaa.

2. Tehosta oppimistasi eri tekniikoilla

Kurssilla opit tehokkaat luku-, jäsentely-, muistiinpano- ja vastaustekniikat ja teet erilaisia harjoitustehtäviä. Eri tekniikat tukevat oppimista ja muistamista.

3. Hallitse ajankäyttösi

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa opiskelua ja ryhtyä toimeen? Meneekö opiskeluaikasi osittain tehtottomaan puuhasteluun ja keskittymisen hakemiseen? Vai onko vaikeutena opinnoista irtautuminen ja riittävä rentoutuminen? Kurssillamme saat vinkkejä realistisen lukusuunnitelman laatimiseksi, jonka avulla opit hallitsemaan ajankäyttöäsi.

4. Lukemisen rytmittäminen

Kurssin lukutekniikkaosiossa opit tunnistamaan millainen lukija olet sekä kuinka voit hyödyntää tekstirakennetta ja lukemisen jaksottamista keskittymisessä ja muistamisessa.

5. Hallitse jännitys ja koetilanne

Kurssilla käymme läpi erilaisia oppimisen esteitä sekä jännityksen- ja stressinhallintamenetelmiä, joiden avulla saat apua esimerkiksi koetilanteeseen, jos jännitys alkaa hallita liikaa keskittymiskykyä.

 

Ota yhteyttä

Tytti Luuri
Valmennusjohtaja, KM
Puhelin: 020 7280 363
Vastuualueet: oikeustiede, logopedia, valtiotieteet, kielten abikurssit, opinto-ohjaajien palvelut, stipendit, laskutus, asiakaspalvelu
tytti.luuri@valmennuskeskus.fi