Sopivasti stressiä info Online 16.3.

Haittaako stressi oppimistasi? Sopivasti stressiä -infossa saat työkaluja oman luku-urakkasi tueksi. Webinaari on keskiviikkona 16.3. klo 16 ja siitä tulee tallenne jälkikäteen katsottavaksi.

Sopivasti stressiä info Online 16.3.

kaupunki
Etäopetus
kurssin laajuus
60 min
alkaa
päättyy
kurssin hinta
0
ilmoittaudu tästä

Ilmainen infotilaisuus kaikille kokeisiin valmistautujille 16.3. klo 16:00.

Oletko pyrkimässä korkeakouluun keväällä 2022 tai valmistautumassa syksyn 2022 yo-kirjoituksiin? Tule kuuntelemaan vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

  1. Miksi omaa stressinhallintaa kannattaa miettiä jo ennen kuin huomaa, että opiskelu tuntuu kuormittavalta?
  2. Miten kertynyt stressi vaikuttaa oppimiseen ja koetilanteeseen?
  3. Kuinka opin huomaamaan liikastressin merkit ajoissa?
  4. Mikä auttaa palautumaan stressistä ja lataamaan akkuja hakuaikana?

Luennoitsija Minna Miao on psykologi ja psyykkinen valmentaja. Hän on työskennellyt useita vuosia tehokkaan oppimisen ja opiskeluhyvinvoinnin kysymysten parissa, ja pyrkii tarjoamaan oppijan tueksi työkaluja, joiden hyödyt kestävät pitkään.

Infotilaisuus kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen on varattu aikaa chatin kautta tuleviin kysymyksiin vastaamiseen. Info pidetään online-webinaarina, joten voit osallistua siihen mistä tahansa toimivan nettiyhteyden ääreltä. 

Infoon osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. 

HUOM! Ilmoittaudu tilaisuuteen hyvissä ajoin (viimeistään 2 tuntia ennen), jotta ehdit saamaan tunnuksesi ja testaamaan niiden toimivuuden. Tunnukset lähetetään sinulle sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen ja ne aktivoituvat viimeistään tunnin kuluttua ilmoittautumisesta. 

Ongelmia kirjautumisessa? Jos olet jo valmennuskurssillamme tai osallistunut johonkin toiseen tapahtumaamme, käytä Moodle-kirjautumisessa aiemmin itse vaihtamaasi salasanaa. Tarvittaessa ota yhteys vkinfo@valmennuskeskus.fi.