Suomen parhaat AMK-kurssit: Eniten sisäänpääsijöitä ja kurssilaisia keväällä 2021!

Mikä oikiskurssi sopii sinulle?

Mikä oikiskurssi sopii sinulle?


1. Oletko lukiolainen ja sinulla on kirjoitukset edessä keväällä 2022?

Suosittelemme silloin valitsemaan kirjoitusten jälkeen alkavan kurssin, jos haluat keskittyä täysillä kirjoituksiin ennen valmennuskurssin alkamista. Lähiopetusta on tarjolla Turussa ja Helsingissä ja online-kurssiimme voit osallistua mistä päin tahansa. Valitse sinulle sopiva kurssikaupunki ja ilmoittaudu kurssille!

2. Haluatko aloittaa valmistautumisen mahdollisimman aikaisin? 

Tarjoamme helmi- tai maaliskuussa alkavia online-kursseja, joiden avulla voit aloittaa valmistautumisen koetta varten hyvissä ajoin. 

3. Asutko kaukana kurssipaikoista, mutta haluaisit silti päästä osallistumaan live-opetukseen?

Valitse siinä tapauksessa jokin Online-kursseistamme!

4. Haluatko mahdollisimman laajan kurssin, jossa saat kaiken tarjoamme tuen? 

Oikis super- tai viptakuu on siinä tapauksessa paras vaihtoehto! Super- ja viptakuukurssit ovat sisällöiltään identtiset, mutta eroavat toisistaan takuu-käytänteiltään. Kurssit sisältävät henkilökohtaisen valmentajan koko kevään ajan. Kurssit ovat tarjolla Helsingissä ja Turussa. 

5. Oletko itsenäinen oppija ja kaipaat vain harjoitustehtäviä ja opetusvideoita käyttöösi?

Valitse siinä tapauksessa Oikis koti -kurssimme. Kurssi sopii hyvin pyrkijälle, joka haluaa opiskella joustavasti oman aikataulun mukaisesti. 

Haluatko henkilökohtaista ohjausta oikean kurssin valinnassa? Ota epäröimättä yhteyttä kurssipäällikkö Tytti Luuriin ja voitte yhdessä katsoa sinulle parhaiten sopivaa kurssivaihtoehtoa (tytti.luuri@valmennuskeskus.fi, 020 7280 363). 

Klikkaa kurssivalikoimaan