Yli 700 AMK-sisäänpääsijää keväällä 2021 - Liity sinäkin onnistujien joukkoon!

Miksi Valmennuskeskuksen oikeustieteen valmennuskurssille?

Keväälle 2022 laajennamme kurssimateriaaliamme erityisesti valintakoekirjoja koskevien materiaalien osalta sekä monipuolistamme aineistoharjoittelua. Tarjoamme markkinoiden laajinta henkilökohtaista valmennusta. Päivitimme myös kurssiemme hinnat tälle kaudelle.

Löydä sinulle paras valmennuskurssi täältä

1. Opiskele parhaimpien opettajien johdolla

Oikiksen valmennuskursseillamme opettavat Suomen kokeneimmat ja parhaimmat pääsykoevalmentamiseen erikoistuneet lakimiehet. Alla näet yhden opettajamme analyysin kevään 2021 pääsykokeesta.

 

"Kurssi on ollut hyödyllinen ja ehdottomasti joka euron arvoinen! Opettajat osaavat selittää asioita hyvin ja haluavat, ettei kenellekään jää epäselvyyksiä."

- Kevään 2021 oikeustieteen Online-kurssilainen -

 Tutustu opettajiimme! 

2. Kursseillamme aloitat ajoissa ja saat valmiin aikataulun 

Valikoimastamme löytyy sopiva kurssi kaiken tasoisille pyrkijöille. Kursseillamme opiskelet vastaustekniikkaa ja oikeustieteen perusteita jo ennen valintakoekirjojen ilmestymistä. Lisäksi teet runsaasti aineistoharjoituksia.
 
Valintakoemateriaalin osalta lyhyt valmistautumisaika edellyttää tehokasta ajankäyttöä. Kurssimme aikatauluttaa valmistautumisesi ja pääset hyvään opiskelurytmiin välittömästi materiaalin ilmestyttyä. Opetuksessa käsitellään rinnakkain kaikkia kirjoja, jotta osaamisesi kehittyy valintakoemateriaalin osalta jo alusta lähtien kokonaisvaltaisesti.
 

3. Ylivoimaisilla materiaaleillamme otat kokonaisuudet haltuun

Oikiksen kursseihimme kuuluu monipuolinen sähköinen oppimisympäristö, josta löydät mm. opetusvideot, tiivistelmät kaikista pääsykoekirjoista, runsaasti pääsykoetyyppisiä harjoitustehtäviä mallivastauksineen, harjoituspääsykokeet mallivastauksineen, aineistoharjoituksia sekä luku- että vastaustekniikkaohjeita. Kurssiemme materiaalit on vuosien kokemuksella todettu toimiviksi.

Huomioimme myös kurssilaistemme toiveet pääsykoeaineistosta tuotettavien materiaalien suhteen, sillä erilaisia oppijoita on paljon ja haluamme tarjota toimivat materiaalit jokaiselle hakijalle.

"Etenkin harjoituskokeet haluan nostaa! Ne ovat olleet loistava tuki opiskelussa, joissa on päässyt testaamaan kunnolla omaa oppimista ja osaamistasoa! Lisäksi harjoitustehtävistä on saanut hyvää tukea opiskeluun."

- Kevään 2021 oikeustieteen Koti-kurssilainen -

Tutustu oikiksen valmennuskursseihin

4. Meiltä saat markkinoiden laajinta henkilökohtaista valmennusta

Motivoivat tutorimme ovat oikeustieteen opiskelijoita, joten voit olla varma, että heillä on alakohtainen osaaminen hallussa. Sen lisäksi, että voit jutella heidän kanssaan kaikista pyrkimiseen, oikeustieteen valmennuskurssiin tai valintakokeeseen liittyvistä asioista, he osaavat antaa sinulle hyviä neuvoja ja vertaistukea omien kokemustensa kautta.

 

"Oma tutorini on todella tsemppaava ja huomioon ottava lämmin ihminen. Hän on helposti lähestyttävä ja aina pitää myös yhteyttä minun suuntaani ja on aina saatavilla. Ilman häntä prosessi olisi hajonnut jo useasti omiin panikointeihini."

- Kevään 2021 oikeustieteen kurssilainen -

Tutustu tutoreihin!

5. Opetamme myös opiskelutekniikkaa

Oikeanlainen opiskelutekniikka auttaa sinua omaksumaan pääsykokeessa vaadittavan määrän oikeudellista tietoa. Oppiminen on taito, jota voit harjaannuttaa kehittämällä luku- ja muistiinpanotekniikkaa. Toimivalla opiskelutekniikalla moninkertaistat oppimistuloksesi käytettävissä olevan ajan puitteissa ja onnistut myös valintakokeen aineistotehtävissä.

Katso laaja kurssivalikoimamme ja menesty valintakokeessa!

Ota yhteyttä

Tytti Luuri
Valmennusjohtaja, KM
Puhelin: 020 7280 363
Vastuualueet: oikeustiede, logopedia, valtiotieteet, kielten abikurssit, opinto-ohjaajien palvelut, stipendit, laskutus, asiakaspalvelu
tytti.luuri@valmennuskeskus.fi