Kaikki kurssit vähintään -10 % vielä tämän viikon ajan!

Miksi Valmennuskeskuksen oikeustieteen valmennuskurssille?

Löydä sinulle paras valmennuskurssi täältä

”Opetus sai ymmärtämään vaikeatkin (tai itselle ongelmaksi muotoutuneet kokonaisuudet) ja arvostan vaivannäköä kaavioiden ja aikajanojen tekemiseen, ne on ollut pelastavia! Opetus oli todella selkeää ja johdonmukaista, josta löytyi myös sopivasti huumoria tarvittaessa.”

Tavoitteemme on saada 100% kurssilaisistamme oikeustieteelliseen 2022

Yleisiin sisäänpääsyrajoihin verrattuna meidän oikeustieteen valmennuskursseiltamme pääsee ylivoimaisesti enemmän opiskelijoita sisään oikeustieteelliseen. Pelkästään Helsingin Supertakuu-kurssin sisäänpääsyprosentti on vuosittain noin 40-80 %. 

1. Paras opetus

Oikiksen valmennuskursseilla opettavat Suomen kokeneimmat ja parhaimmat pääsykoevalmentamiseen erikoistuneet lakimiehet. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Tutustu opettajiimme! 

 2. Ylivoimaiset materiaalit

Oikiksen kursseihin kuuluu monipuolinen sähköinen oppimisympäristö, josta löydät mm. opetusvideot, tiivistelmät kaikista pääsykoekirjoista, runsaasti pääsykoetyyppisiä harjoitustehtäviä mallivastauksineen, harjoituspääsykokeet korjattuina mallivastauksineen, aineistoharjoituksia sekä luku- että vastaustekniikkaohjeita. 

Tutustu valmennuskursseihin

3. Tutoreiden tuki 

Motivoivat tutorimme ovat oikeustieteen opiskelijoita, joten voit olla varma, että heillä on alakohtainen osaaminen hallussa. Sen lisäksi, että voit jutella heidän kanssaan kaikista pyrkimiseen, oikeustieteen valmennuskurssiin tai valintakokeeseen liittyvistä asioista, he osaavat antaa sinulle hyviä neuvoja ja vertaistukea omien kokemustensa kautta. Tutustu tutoreihin! 

Katso kaikki alkavat oikiksen valmennuskurssit täältä

Kursseillamme opiskelet vastaustekniikkaa ja oikeustieteen perusteita jo ennen valintakoekirjojen ilmestymistä. Valintakoemateriaalin osalta lyhyt valmistautumisaika edellyttää tehokasta ajankäyttöä heti materiaalin julkaisusta lähtien. Kurssimme aikatauluttaa valmistautumisesi ja pääset hyvään opiskelurytmiin välittömästi materiaalin ilmestyttyä. Opetuksessa käsitellään heti alusta lähtien kaikkia kirjoja, jotta osaamisesi kehittyy valintakoemateriaalin osalta jo alusta lähtien kokonaisvaltaisesti.

Lue kurssilaistemme kokemuksia oikiskursseilta keväältä 2020

Pääsykoetta varten sinun tulee omaksua oikea vastaustekniikka. Kirjoissa oleva normitieto ei yksin riitä, vaan sitä on osattava soveltaa pääsykoetehtäviin. Valmennuskursseilla saat henkilökohtaista palautetta omasta vastaustekniikastasi, ja opetellaan oikea vastaustekniikka kaikkiin pääsykoetyyppisiin tehtäviin. Harjoittelet vastaustekniikkaa kotitehtävissä sekä harjoituspääsykokeissa.

Oikeanlainen opiskelutekniikka auttaa sinua omaksumaan pääsykokeessa vaadittavan määrän oikeudellista tietoa. Oppiminen on taito, jota voit harjaannuttaa kehittämällä luku- ja muistiinpanotekniikkaa. Toimivalla opiskelutekniikalla moninkertaistat oppimistuloksesi käytettävissä olevan ajan puitteissa. Onnistuneen tuloksen saamiseksi opiskelutekniikalla on tärkeä osa valmennuskursseillamme.

Ilmoittaudu kursseillemme ja menesty valintakokeessa!

 

Ota yhteyttä

Tytti Luuri
Valmennusjohtaja, KM
Puhelin: 020 7280 363
Vastuualueet: oikeustiede, logopedia, valtiotieteet, kielten abikurssit, opinto-ohjaajien palvelut, stipendit, laskutus, asiakaspalvelu
tytti.luuri@valmennuskeskus.fi