Oikis tutorinfo Online 19.1.2022

Oletko kiinnostunut oikeustieteen opiskelusta? Tule tutorinfoon kuuntelemaan oikeustieteen opiskelijoiden kokemuksia opinnoista ja oikikseen pyrkimisestä. Info pidetään ke 19.1. klo 17 alkaen.

Oikis tutorinfo Online 19.1.2022

kaupunki
Etäopetus
kurssin laajuus
60 min
alkaa
päättyy
kurssin hinta
0

Maksuton infotilaisuus oikeustieteen opinnoista kiinnostuneille

Oletko pohtinut millaista on opiskella oikeustiedettä? Millainen on tyypillinen opiskelupäivä? Haluatko kuulla kokemuksia oikeustieteeseen pyrkimisestä? Tule infoon tutustumaan tutoreihimme! 

Infossa kaksi Helsingin yliopiston toisen vuoden oikeustieteen opiskelijaa ovat kertomassa opinnoista ja omista kokemuksistaan pyrkimisestä. Opiskelijat ovat Valmennuskeskuksen oikeustieteen tutoreita, joten he ovat myös kursseillamme tukemassa hakijoita kohti opintoja. 

Infossa on käytössä chatti, jonka kautta voit laittaa kysymyksiä tutoreille infon aikana. 

Infotilaisuus kestää noin 45-60 minuuttia. Oikisinfo pidetään online-webinaarina, joten voit osallistua siihen mistä tahansa toimivan nettiyhteyden ääreltä. Jos et pääse katsomaan infoa livenä, tulee infosta myös tallenne Moodleen. 

Infoon osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. 

HUOM! Ilmoittaudu tilaisuuteen hyvissä ajoin (viimeistään 2 tuntia ennen), jotta ehdit saamaan tunnuksesi ja testaamaan niiden toimivuuden. Tunnukset lähetetään sinulle sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen ja ne aktivoituvat viimeistään tunnin kuluttua ilmoittautumisesta. 

Ongelmia kirjautumisessa? Jos olet jo valmennuskurssillamme tai osallistunut johonkin toiseen tapahtumaamme, käytä Moodle-kirjautumisessa aiemmin itse vaihtamaasi salasanaa. Tarvittaessa ota yhteys vkinfo@valmennuskeskus.fi.