Oikis Supertakuu Helsinki 2021

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
max 223 ot
86 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
5890
Kurssi- takuu Frendi- ale KOTI-videot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

ilmoittaudu tästä

Tältä kurssilta 50% opiskelijoista pääsi oikikseen keväällä 2020!

Valitse Valmennuskeskuksen Oikis Supertakuu - se on tulosten perusteella markkinoiden tehokkain valmennusohjelma.

Lue tästä: Näin huolehdimme turvallisuudesta lähiopetuskursseillamme!

Oikis Supertakuu –kurssi on markkinoiden ylivoimaisesti laajin valmennusohjelma, joka valmentaa oikeustieteellisiin tiedekuntiin. Mikäli et halua jättää valmistautumisessasi mitään sattuman varaan, on Oikis Supertakuu –kurssi sinulle paras vaihtoehto. Kurssi sopii hyvin myös kevään 2021 abeille, sillä kurssissa on huomioitu ylioppilaskirjoitusten aikataulu. 

Sitoudumme tavoitteeseesi 100 prosenttisesti; saat kaikki rahasi takaisin, mikäli et saa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2021.

Pyrkimisprosessi ja valintakoetilanteessa menestyminen vaativat kokonaisvaltaista omistautumista ja määrätietoista työntekoa. Tietojen ja taitojen hallinta sekä henkisten voimavarojen mitoittaminen ovat osa-alueet, joiden ympärille valintakoemenestys rakentuu. Tavoitteenamme on ollut luoda kurssi, joka huomioi kaikki valintakokeessa onnistumiseen vaikuttavat tekijät: opiskelutekniset taidot, oikeaoppisen vastaustekniikan, jatkuvan tuen lukuprosessin ajan, säännöllisen oppimisen seurannan sekä koetilanteen hallinnan.

Kurssin sisältö

1. Yksilöllinen opiskelun aloitus

On erittäin tärkeää, että orientoidut pääsykoeurakkaan jo ennen kirjojen ilmestymistä. Tämä tapahtuu henkilökohtaisen valmentajasi ohjauksessa. Laadit yhdessä valmentajasi kanssa sinulle parhaiten soveltuvan valmennusohjelman. Näin voit aloittaa valintakokeeseen valmentautumisen hyvissä ajoin. 

2. Opiskelutekniikka 

Opiskelutekniset taidot luovat perustan valmistautumiselle. Kurssin alussa olevalla laajalla opiskelutekniikkakurssillamme (16 ot) käsiteltäviä sisältöjä ovat mm. erilaiset opiskelutavat ja tottumukset, luku-, muistiinpano- ja kertaustekniikat, opiskelun jaksottaminen ja keskittymisen ylläpito, lukusuunnitelma sekä ajankäyttö, motivaatio, jaksaminen ja stressinhallinta. Kurssilla keskitytään kehitettävien osa-alueiden ja omien vahvuuksien tunnistamiseen sekä tehdään paljon käytännönharjoituksia.

3. Kokonaisvaltainen tuki 

Luentojen, pienryhmäpäivien ja valmentajien lisäksi sinulla on asiantuntijaopettajien jatkuva tuki. Opettajat ja valmentajat seuraavat edistymistäsi jatkuvasti mm. harjoituspääsykokeiden avulla ja ohjaavat sinut tarvittaessa vaikeiden kohtien ylitse, kunnes hallitset asiat varmasti. Voit kysyä opettajilta ja tutoreilta kaikista mieltäsi askarruttavista asioista. 

4. Henkilökohtainen valmentaja 

Henkilökohtainen valmentajasi on tukenasi koko kevään ajan valintakokeeseen asti. Valmentajat ovat itse Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa opiskelevia oikeustieteen ylioppilaita. Valmentajaltasi saat käytännössä yksityisopetusta valintakoemateriaalista jatkuvan henkilökohtaisen palautteen ja lukemisen ohjauksen lisäksi. Kevään aikana sinulla on käytettävissäsi 10 henkilökohtaista tapaamista valmentajasi kanssa.

5. Opetus

Voit käydä Oikis maaliskuu ilta tai huhtikuu aamu 1 -kurssilla sen mukaisesti, kumpi opiskeluaika sinulle sopii parhaiten - tai osallistua vaikka molempien ryhmien opetukseen. Saat mahdollisuuden osallistua myös Oikis Online -kurssin luentoihin, jos haluat mieluiten seurata opetusta kotoa käsin.

Johdanto- ja vastaustekniikka: Harjoitellaan runsaasti vastaustekniikkaa sekä tutustutaan eri oikeudenaloihin. Opetus luo hyvän pohjan valintakoemateriaalin ymmärtämiselle ja aineistotehtäviin vastaamiselle.

Valintakoekirjallisuuden opetus: Opetuksen tarkoituksena on, ettei sinulle jää kirjoista yhtään asiaa epäselväksi kurssin käytyäsi. Opettajinamme toimivat pääsykoevalmentamiseen erikoistuneet lakimiehet, joista kukin on erikoistunut juuri siihen oikeudenalaan jota opettaa.

Kertausopetukset: Jokaisesta kirjasta on oma erillinen kertausopetus, jossa käydään vielä opettajien johdolla läpi valintakokeen kannalta olennaisimmat asiat. Kertausopetus toteutetaan etäopetuksena.

Videotallenteet: Saat myös käyttöösi Oikis Koti -kurssin opetusvideot rajattomaan käyttöön koko kurssin ajaksi. Studiossa kuvatut johdanto- ja vastaustekniikan opetusvideot ovat heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi, joten voit aloittaa opiskelun vaikka heti! Valintakoekirjallisuuden opetusvideoita aloitetaan kuvamaan valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen.

6. Pienryhmäpäivät

Kurssiin kuuluu kaksi valmentajien pitämää pienryhmäpäivää. Pienryhmäpäivissä käydään valmentajien johdolla lävitse vaikeaksi koettuja asioita, tehdään tehtäviä ja harjoitellaan vastaustekniikkaa. 

7. Kurssimateriaali 

Kurssin ennakkomateriaali: luku-ja vastaustekniikkaohjeet, opiskelutekniikkaohjeita sekä aineistotehtäviä

Kurssimateriaali: tiivistelmät kaikista pääsykoekirjoista, runsaasti pääsykoetehtävien kaltaisia tehtäviä sekä noin 200 kpl monivalinta/väittämätehtävää pääsykoemateriaalista, opettajien luentomateriaalit ja tuntitehtävät, pienryhmäpäivien tehtävät sekä valmentajien tekemät tehtävät, harjoituspääsykokeet

Ajankohta: Kurssi alkaa 25.2. alkavalla kolmen kerran opiskelutekniikka-osuudella. Tämän jälkeen kurssi jatkuu valitsemasi oikis-kurssin (maaliskuu, huhtikuu aamu 1, online) aikataulun mukaisesti. Aikataulu tarkentuu valintakoemateriaalin ilmestyttyä. Kurssien luennot pääsääntöisesti arkisin, harjoituspääsykokeita ja muita kurssitapahtumia voi olla myös viikonloppuisin. 

Paikka: Helsinki 

Hinta: 5890 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 520 e. Tarkemmat maksutiedot.

Laajuus: max 223 oppituntia

Ilmoittautumismenettely Oikis Supertakuu –kurssille 

1) Kurssille voivat ilmoittautua oikeustieteelliseen tiedekuntaan keväällä 2021 hakevat henkilöt. Kurssi-ilmoittautuminen tehdään verkkosivujemme kautta. Ilmoittautumisen jälkeen kurssipäällikkö on sinuun yhteydessä aloitustapaamisen sopimiseksi. Tapaamisessa käydään läpi pääsykoevalmistautumisprosessi, kurssikokonaisuus ja allekirjoitetaan valmennussopimus. Valmennussopimus on mahdollista saada myös kotiin allekirjoitettavaksi ja postitettavaksi takaisin Valmennuskeskukseen. Sopimuksen allekirjoituksen jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Voit varata aloituskeskustelun myös ennen ilmoittautumista. Keskustelu ei sido sinua mihinkään ja se on maksuton.

2) Kurssin ensimmäiseen vaiheeseen otetaan mukaan lopullista kokoonpanoa suurempi ryhmä. Lopullinen Supertakuu kurssilaisten kokoonpano valitaan karsintakokeen perusteella, joka on yksi kurssiin kuuluvista harjoituspääsykokeista. He, jotka eivät pääse karsintakokeesta jatkoon, jatkavat Oikis Viptakuu –kurssilla, joka on rakenteeltaan Oikis Supertakuu –kurssin kaltainen. 

Viptakuu Helsinki -kurssin hinta on 3290 euroa. Mikäli kurssilainen on karsiutuessaan maksanut kurssimaksua enemmän, ylimenevä summa palautetaan. Kurssilaiselle jää karsiutumisen myötä myös Viptakuu-kurssin takuu. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli kurssilainen ei saa opiskelupaikkaa, hänellä on halutessaan mahdollisuus osallistua takuuhintaan 520 e seuraavana vuonna vastaavalle kurssille.

Pyrkijät, jotka jatkavat Supertakuu -kurssilla loppuun asti, mutta eivät saa oikeustieteen opiskelupaikkaa, saavat kokonaisuudessaan maksamansa kurssihinnan takaisin.