Oikis maaliskuu ilta, Helsinki 2021

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
128 ot
86 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1590
Kurssi- takuu Frendi- ale KOTI-videot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

ilmoittaudu tästä

Lue tästä: Näin huolehdimme turvallisuudesta lähiopetuskursseillamme! 

HUOM! Mikäli lähiopetusta ei voida rajoitusten vuoksi järjestää, toteutuu kurssi opetusaikataulun mukaisesti verkossa. 

Oikis maaliskuu -kurssi sisältää kaiken tarvittavan oikeustieteen pääsykokeessa menestymiseen. Kurssi sopii erityisen hyvin niille hakijoille, jotka eivät ole aiemmin pyrkineet oikeustieteelliseen tai jotka haluavat vielä varmistaa vastaustekniikka-osaamistaan ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä. Kurssissa on huomioitu yo-kirjoitusten aikataulu, joten kurssi sopii hyvin myös kevään 2021 abeille.  

Kurssi alkaa johdanto- ja vastaustekniikkaosuudella, jossa harjoitellaan vastaustekniikkaa, tutustutaan eri oikeudenaloihin ja käydään lävitse aiempien vuosien kokeita ja tehtävätyyppejä. Valintakoemateriaalin ilmestymisen jälkeen kurssilla keskitytään materiaalin opiskeluun. Kurssiin kuuluvan viiden harjoituskokeen avulla kehität koko kurssin ajan omaa vastaustekniikkaasi ja tiedät koko ajan, millä tasolla osaamisesi on. 

Kurssitakuu: Kurssimme on Takuu-kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat vastaavan kurssin ensi vuonna takuuhintaan 520 euroa.

Kurssin sisältö

1. Opetus

Johdanto ja vastaustekniikka: Harjoitellaan runsaasti vastaustekniikkaa sekä tutustutaan eri oikeudenaloihin. Opetus luo hyvän pohjan valintakoemateriaalin ymmärtämiselle ja aineistotehtäviin vastaamiselle.  

Opiskelutekniikka: Käydään lävitse muun muassa henkilökohtaisen lukusuunnitelman tekoa keväälle, erilaisia välineitä oman opiskelutaitojen kehittämiseen sekä tehokkaan lukutekniikan perusteita.

Valintakoekirjallisuuden opetus: Opetuksen tarkoituksena on, ettei sinulle jää kirjoista yhtään asiaa epäselväksi kurssin käytyäsi. Opettajinamme toimivat pääsykoevalmentamiseen erikoistuneet lakimiehet, joista kukin on erikoistunut juuri siihen oikeudenalaan jota opettaa.

Kertausopetukset: Jokaisesta kirjasta on oma erillinen kertausopetus, jossa käydään vielä opettajien johdolla läpi valintakokeen kannalta olennaisimmat asiat. Kertausopetus toteutetaan etäopetuksena.

2. Harjoituspääsykokeet (5 kpl)

Harjoituspääsykokeissa pääset hiomaan vastaustekniikkaasi ja saat siitä myös henkilökohtaista palutetta. Lisäksi harjoittelet aineistotehtäviin vastaamista ja koetekniikkaa sekä tutustut pääsykoetilanteeseen etukäteen. Saat käyttöösi myös kaikkien kokeen tehneiden anonyymin tuloslistan, jonka avulla voit halutessasi verrata omaa suoriututumistasi muihin. 

3. Opetusvideot

Saat rajattomaan käyttöösi Oikis Koti -kurssin opetusvideot koko kurssin ajaksi. Studiossa kuvatut johdanto- ja vastaustekniikan opetusvideot ovat heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi, joten voit aloittaa valmistautumisen vaikka heti! Valintakoekirjallisuuden opetusvideoita aloitetaan kuvamaan valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen. 

4. Materiaalit

Kurssin ennakkomateriaali: luku-ja vastaustekniikkaohjeet, opiskelutekniikkaohjeita sekä aineistoharjoituksia

Kurssimateriaali: tiivistelmät kaikista pääsykoekirjoista, runsaasti pääsykoetehtävien kaltaisia tehtäviä sekä noin 200 kpl monivalinta/väittämätehtävää pääsykoemateriaalista, opettajien luentomateriaalit ja tuntitehtävät, harjoituspääsykokeet

5. Tutorointi 

Tutorit ovat tukenasi koko kevään ajan. Tutoreilta saat apua esimerkiksi lukusuunnitelman tekoon, kannustusta ja motivointia sekä henkilökohtaisia ohjeita pääsykoetta ja luku-urakkaa varten. Kurssin tutorit ovat tavattavissa kurssipaikalla aina ennen jokaista opetuskertaa. Tutor-päivystyksen lisäksi kurssilla on erillisiä tutor-tapaamisia, joissa käsitellään ennalta ilmoitettuja teemoja. 

Ajankohta: maalis-toukokuu 2021. Johdanto- ja vastaustekniikka kerran viikossa ja valintakoekirjallisuuden osuus 2-4 kertaa viikossa. Luennot arki-iltaisin klo 17.00-20.30. Harjoituspääsykokeita ja muita kurssitapahtumia voi olla myös viikonloppuisin. 

Paikka: Helsinki

Hinta: 1590 euroa. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 520 e. Tarkemmat maksutiedot.

Laajuus: 128 oppituntia