Oikeustiede - kurssilaisten kommentteja

"Valmennuskurssi oli niin innostava, että melkein harmittaa, että nyt täytyy poistaa ensi kevään huhtikuulta kalenterista merkintä `mene uudelleen valmennuskurssille´." - Helsingin yliopistossa syksyllä 2019 aloittanut kurssilainen

Kevään 2019 kurssilaisten kommentteja oikeustieteen kursseistamme

"Diat tosi hyviä, hyviä ajatuskarttoja, ihan super hyvä opettaja!!! Saa epäselvätkin asiat kuulostamaan selkeiltä."

"Helposti maailman paras opettaja, mitä minulla on ollut. Osaa asiansa ja opettaa huumorin kautta. Odotan aina innolla tunteja."

"(Opettaja) onnistui loistavasti tekemään selkoa muuten sekavasta ja vaikeasti kirjoitetusta kirjasta, enkä usko että olisin pärjännyt ilman kurssia"

"Selkeä ja hyvä luennointityyli, lisäksi loistava huumorintaju. Kiitos luennoitsijalle!"

"Erittäin asiantunteva ja hauskan oloinen (opettaja). Selittää erittäin hyvin asiat ja mainiot esimerkit"

"Ytimekästä ja innostavaa opetusta. Käytännön esimerkeistä erityisesti kiitosta. Kurssi on siis erinomaisen onnistunut myös valtiosääntökirjan osalta."

"Mahtavaa, että dioissa oli tehtäviä! Keskittyminen oli ihan uudella tasolla niiden ansioista."

"Erittäin asiantuntevan oloinen jälleen kerran selittää asiat erittäin hyvin ja hyviä esimerkkejä vaikeammista aiheista. Opetustyyli on myös mukavimmasta päästä mitä olen itse olen kokenut."

"Sain kurssista todella paljon irti. Molemmat tutorit olivat ystävällisiä, kannustavia, rentoja ja läsnä jokaisella kerralla. En koskaan arastellut kysyä opettajilta tai tutoreilta, jos jokin jäi epäselväksi.  Kaiken kaikkiaan kurssilla käsitykseni siitä, että tämä on minun juttuni, vahvistui ja pysyin motivoituneena koko prosessin ajan."

"Tutorit oli tosi mukavia ja hyviä! Välillä kun stressasi ihan hirveästi, niin tutorit osas rauhottaa ja tajuumaan, et edes jotain osaa."

"Huippu opettaja! Tämänlaisen opetuksen takia kursille tullaan. :)"

"Nyt kun oikeustieteellisen valintatulokset tulivat, ja sain opiskelupaikan Helsingin yliopistosta, niin kiittäisin vielä uudelleen kevään kotitakuu-valmennuskurssista. Monimuotopiskelu sopi hyvin työssäkäyvälle perheelliselle ihmiselle, ja pääsykokeessa oli erityisesti hyötyä niistä lukuisista harjoituskokeista ja siitä että painotitte että pitää jättää vastaamatta jos ei ole ihan varma. Valmennuskurssi oli niin innostava, että melkein harmittaa, että nyt täytyy poistaa ensi kevään huhtikuulta kalenterista merkintä "mene uudelleen valmennuskurssille".

Tule kurssille onnistumaan kanssamme!