Suomen parhaat AMK-kurssit: Eniten sisäänpääsijöitä ja kurssilaisia keväällä 2021!

Oikeustiede - kurssilaisten kommentteja

"Valmennuskurssi oli niin innostava, että melkein harmittaa, että nyt täytyy poistaa ensi kevään huhtikuulta kalenterista merkintä `mene uudelleen valmennuskurssille´."

Kevään 2020 kurssilaisten kommentteja oikeustieteen kursseistamme

Keväällä 2020 kaikki opetukset toteutettiin korona-tilanteesta johtuen etäopetuksena. Kursseillamme valintakoemateriaalia opettivat Albert Mäkelä, Janne Makkula sekä Tuomas Liinamaa. Opiskelutekniikkaa kursseillamme opettaa Susanna-Maria Aarnivuo. 

Katso kurssiltamme Helsingin yliopistoon opiskelemaan päässeiden Willien ja Saran kommentit valmennuskurssista. 


Kommentteja Albert Mäkelän opetuksesta:

"Albertin luennot olivat selkeitä ja motivoivia. Posia piirrustuksista"

"Albert Mäkelän etäluonnoilla mielenkiinto pysyi hyvin yllä ja opetuksesta oli valtava apu."

"Opetus oli todella innostavaa ja motivoivaa, vaikka kyseinen opetettava kirja ei ollut suosikki. Piirrustukset ja kaaviot sekä aikajanat olivat todella havainnollistavia ja itselle jäi niistä asiat todella hyvin mieleen. Niihin oli myös helppo myöhemmin liittää itse yksityiskohtia lisäksi!"

"Ehdottomasti oma lemppari, etäluennot oli hyvin ajallisesti rakennettu, painopiste niissä alueissa mitkä olivat olennaisia ja vaikeimpia. Littipeukku👍🏼"

"Etäopetuksessakin tuntui että Albert on erittäin hyvin vuorovaikutuksessa meidän kanssa. Albert onnistui erittäin hyvin sekä luomaan kirjasta hyvän kokonaiskuvan että opettamaan tärkeitä yksityiskohtia."

Kommentteja Janne Makkulan opetuksesta:

"Mukava ja tsemppaava, tykkäsin Jannesta hirveesti ja lisäopetuksen diat etenkin hyvin koottu. Havainnollisti asioita hyvin omien esimerkkien kautta!"

"tosi asiantuntevan oloista opetusta ja hyvä linja se, että ei menty käsittelemään ollenkaan kirjan ulkopuolisia asioita :)"

"Osasi selittää asiat todella hyvin ja havainnollistavat esimerkit jäivät mieleen!"

"Hyvät esimerkit ja mukava tapa opettaa."

Palautetta Tuomas Liinamaan opetuksesta:

"Hienoimmat diat, hyvä havainnollistaminen ja asiantunteva opettaja"

"Tuomaksen luennot olivat myös todella hyviä. Luentojen tekninen toteutus erinomaista! Tuomas on aivan älyttömän asiantunteva ja osaa havainnollistaa asioita kattavasti."

"Liinamaa oli ehdottomasti paras opettaja. Erittäin laadukasta opetusmateriaalia, joka havainnollisti hyvin ja selkeää asioiden esittelyä. Erityisesti plussaa antaisin siitä, että hän ei vain toista mitä dioissa lukee vaan avaa joka kohtaa omin sanoin ja syventyy tähän. Auttoi ymmärtämään asioita todella hyvin."

"Opettaja piti huolen siitä, että kaikki asiat tulivat käytyä hyvin läpi. Erityisesti haluan kehua kertauspäivien opetusta."

Palautetta Susanna-Maria Aarnivuon opetuksesta: 

”Susanna oli energinen ja asiantunteva. Opetus oli antoisaa. Susanna käytti esimerkeissään hyvin edellisten vuosien valintakokeita. Erityisen mielenkiintoista oli kuulla, miten valintakokeisiin useana vuonna perehtymällä saattaa valintakoekirjoista alkaa hahmottamaan jopa mahdollisia kysymysten paikkoja.”

”Susanna oli erittäin innostava opettaja. Hänen henkilökohtainen kiinnostuksensa asiaan huokui hänestä. Susanna osaa esittää asiat selkeästi ja ymmärrettävästi, ottaen jokaisen huomioon. Häntä jaksoi kuunnella ja olisi mielellään kuunnellutkin enemmän.”

Tule kurssille onnistumaan kanssamme!