Paikka: Kotonasi

Ajankohta: 10.4.-12.5.2020. Kurssi  on päiväkurssi. Luennot pidetään pääsääntöisesti klo 9.00-12.15. Voit seurata kurssia suorana lähetyksenä. Jos et pysty osallistumaan live-lähetykseen, voit katsoa videot jälkikäteen tallenteina. Videoihin on rajaton katseluoikeus valintakokeeseen saakka.

Hinta: 870 euroa + toimituskulut 15 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai 1-6 erässä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 490 e. Tarkemmat maksutiedot.

Hyödynnä ennakkovaraajan edut!

  • Saat valmennuskurssin vanhan kauden hinnalla.
  • Todistusvalintatakuu: saat 50 % kurssihinnasta takaisin, jos pääset todistuksella sisään ensimmäiseen hakukohteeseen, joka liittyy valmennuskurssin alaan.
  • Ilmainen Yo-koevalmennus: saat yhden Yo-koevalmennuksen veloituksetta, kun ostat valmennuskurssin.
  • Täysi tyytyväisyystakuu: saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen valitsemaasi kurssiin. Ilmoita päätöksestäsi viimeistään kahden opetuskerran jälkeen.

Edut ovat voimassa 15.9.2019 asti.

Kurssin laajuus: 151 oppituntia

Kurssitakuu: Kurssimme on Takuu -kurssi, mikäli et saa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2020, pääset samalle kurssille keväällä 2021 takuuhinnalla 490 euroa.

Kurssin kuvaus

Valmennuskeskus tuo ensimmäisenä kurssinjärjestäjänä Suomessa oikeustieteen valmennuskurssin kotiisi! Järjestämme suorana lähetyksenä kuvattavan valmennuskurssin sähköisessä oppimisympäristössä. Voit aloittaa valmistautumisesi ajoissa: saat johdanto- ja vastaustekniikkakurssien opetusvideot ja luentomateriaalit käyttöösi heti ilmoittautumisen jälkeen. Videot on kuvattu keväällä 2019.

Oikeudenalakohtainen opetus kuvataan ja lähetetään suorana Helsingistä Oikeustiede Takuu 3–kurssilta valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen. Voit katsoa lähetystä suoran lähetyksen lisäksi myös myöhemmin omalla ajallasi kurssikerran jälkeen. Katselukertojen lukumäärää ei ole rajoitettu. Kurssille osallistuminen on täysin riippumaton asuinpaikastasi; voit osallistua kurssille omalta tietokoneeltasi, asuit sitten Suomessa tai ulkomailla. 

Kurssiin kuuluu 6 harjoituspääsykoetta, joista 5 korjataan ja pisteytetään. Kokeiden avulla pystyt hyvin seuraamaan oman osaamistasosi kehitymistä ja saat henkilökohtaista palautetta vastaustekniikastasi. Lisäksi saat käyttöösi kaikkien kurssikaupunkien koepistelistan, josta voit seurata omaa tasoasi muihin kurssilaisiimme verrattuna. 

Kurssin sisältö

Johdantoluennot: heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi

Vastaustekniikkaluennot: heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi

Oikeudenalakohtaiset luennot: valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen valintakokeisiin saakka

Harjoituspääsykokeet (6 kpl): oikean valintakokeen kaltaisia

Tutorointi: Kurssitutor käytettävissäsi puhelimitse. Käytössäsi on myös sähköinen keskusteluforum, jossa voit kysyä sinua askarruttavista asioista tutoreilta. 

Kertauspäivät: Voit osallistua toukokuussa 2020 järjestettäviin kertauspäiviin paikan päällä Helsingissä, Turussa tai Oulussa.

Orientaatioilta: Halutessasi saat osallistua Oikeustieteen Helsingin ryhmien orientaatioiltaan Helsingissä heti valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen. 

Sähköinen oppimisympäristö Moodle koko kurssin ajan: aikataulut, pyrkimisohjeet, 200 kpl monivalinta- ja väittämätehtäviä, kaikki kurssimateriaalit (tehtäväkirjat, teoriatiivistelmät, opettajien luentomateriaalit, harjoituspääsykokeet mallivastauksineen) sähköisessä muodossa. 

Painettu kurssimateriaali: Saat kotiisi painettuna tiivistelmät valintakoekirjoista sekä tehtäväkirjan.