Oikeustiede Takuu Koti 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
151 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
920
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale Opetus- video
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Paikka: Kotonasi

Ajankohta: 10.4.-12.5.2020. Kurssi  on päiväkurssi. Luennot pidetään pääsääntöisesti klo 9.00-12.15. Voit seurata kurssia suorana lähetyksenä. Jos et pysty osallistumaan live-lähetykseen, voit katsoa videot jälkikäteen tallenteina. Videoihin on rajaton katseluoikeus valintakokeeseen saakka.

Hinta: 870 euroa + toimituskulut 15 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai 1-6 erässä sähköpostitse toimitettavilla laskuilla. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 520 e. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: 151 oppituntia

Kurssitakuu: Kurssimme on Takuu -kurssi, mikäli et saa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2020, pääset samalle kurssille keväällä 2021 takuuhinnalla 520 euroa.

Kurssin kuvaus

Valmennuskeskus tuo ensimmäisenä kurssinjärjestäjänä Suomessa oikeustieteen valmennuskurssin kotiisi! Järjestämme suorana lähetyksenä kuvattavan valmennuskurssin sähköisessä oppimisympäristössä. Voit aloittaa valmistautumisesi ajoissa: saat johdanto- ja vastaustekniikkakurssien opetusvideot ja luentomateriaalit käyttöösi heti ilmoittautumisen jälkeen. Videot on kuvattu keväällä 2019.

Oikeudenalakohtainen opetus kuvataan ja lähetetään suorana Helsingistä Oikeustiede Takuu 3–kurssilta valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen. Voit katsoa lähetystä suoran lähetyksen lisäksi myös myöhemmin omalla ajallasi kurssikerran jälkeen. Katselukertojen lukumäärää ei ole rajoitettu. Kurssille osallistuminen on täysin riippumaton asuinpaikastasi; voit osallistua kurssille omalta tietokoneeltasi, asuit sitten Suomessa tai ulkomailla. 

Kurssiin kuuluu 6 harjoituspääsykoetta, joista 5 korjataan ja pisteytetään. Kokeiden avulla pystyt hyvin seuraamaan oman osaamistasosi kehitymistä ja saat henkilökohtaista palautetta vastaustekniikastasi. Lisäksi saat käyttöösi kaikkien kurssikaupunkien koepistelistan, josta voit seurata omaa tasoasi muihin kurssilaisiimme verrattuna. 

Kurssin sisältö

Johdantoluennot: heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi

Vastaustekniikkaluennot: heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi

Oikeudenalakohtaiset luennot: valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen valintakokeisiin saakka

Harjoituspääsykokeet (6 kpl): oikean valintakokeen kaltaisia

Tutorointi: Kurssitutor käytettävissäsi puhelimitse. Käytössäsi on myös sähköinen keskusteluforum, jossa voit kysyä sinua askarruttavista asioista tutoreilta. 

Kertauspäivät: Voit osallistua toukokuussa 2020 järjestettäviin kertauspäiviin paikan päällä Helsingissä, Turussa tai Oulussa.

Orientaatioilta: Halutessasi saat osallistua Oikeustieteen Helsingin ryhmien orientaatioiltaan Helsingissä heti valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen. 

Sähköinen oppimisympäristö Moodle koko kurssin ajan: aikataulut, pyrkimisohjeet, 200 kpl monivalinta- ja väittämätehtäviä, kaikki kurssimateriaalit (tehtäväkirjat, teoriatiivistelmät, opettajien luentomateriaalit, harjoituspääsykokeet mallivastauksineen) sähköisessä muodossa. 

Painettu kurssimateriaali: Saat kotiisi painettuna tiivistelmät valintakoekirjoista sekä tehtäväkirjan.