Oikeustiede Takuu Turku 2020

kaupunki
Turku
kurssin laajuus
137 ot
151 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1290
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Paikka: Turku

Ajankohta: 5.3.-12.5.2020, luennot arki-iltaisin

Hinta: 1290 euroa + toimituskulut 15 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai 1-6 erässä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 490 e. Tarkemmat maksutiedot.

Hyödynnä ennakkovaraajan edut!

  • Saat valmennuskurssin vanhan kauden hinnalla.
  • Todistusvalintatakuu: saat 50 % kurssihinnasta takaisin, jos pääset todistuksella sisään ensimmäiseen hakukohteeseen, joka liittyy valmennuskurssin alaan.
  • Ilmainen Yo-koevalmennus: saat yhden Yo-koevalmennuksen veloituksetta, kun ostat valmennuskurssin.
  • Täysi tyytyväisyystakuu: saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen valitsemaasi kurssiin. Ilmoita päätöksestäsi viimeistään kahden opetuskerran jälkeen.

Edut ovat voimassa 15.9.2019 asti.

Kurssin laajuus: 137 oppituntia

Kurssitakuu: Kurssimme on Takuu -kurssi, joten mikäli et saa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä tiedekunnasta 2020, on sinulla oikeus osallistua samalle kurssille keväällä 2021 pelkän materiaalimaksun hinnalla (490 euroa). 

Oikeustiede Takuu Turku -kurssi valmentaa Helsingin, Vaasan, Turun, Itä-Suomen ja Lapin yliopistojen oikeustieteellisien tiedekuntien valintakokeeseen. Kurssi sopii kaikille hakijoille, niin abiturienteille kuin aiemminkin pyrkineille. Kurssin rakenne on suunniteltu siten, että sen aikana ehditään opettamaan kaikki pääsykoekirjoissa esitetyt asiat a:sta ö:hön. Kunkin oikeudenalan opettamiseen on varattu riittävästi aikaa, jotta ehdit sisäistää kaikkein vaikeimmatkin oikeudelliset ongelmat. Vaadittavien teoriatietojen lisäksi kurssilla opetellaan oikea vastaustekniikka ja sitä harjoitellaan tekemällä runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. 

Kurssin kuvaus

Valmistautumisaika valintakokeeseen on hyvin lyhyt. Tämän vuoksi on tärkeää, että aloitamme valmistautumisen jo ennen kirjojen ilmestymistä. Kurssi alkaa johdanto- ja vastaustekniikkakursseilla, sekä harjoituskokeilla. Oikeudenalakohtainen opetus alkaa heti valintakoekirjojen ilmestyttyä. Luennot pidetään arki-iltaisin klo 17.30-20.45. Viikonloppuisin on harjoituspääsykokeita ja poikkeuksellisesti muita yksittäisiä kurssitapahtumia.

Oikeustiede Takuu Turku-kurssin sisältö

Kyseessä on alustava aikataulu, joten muutokset aikataulun suhteen ovat mahdollisia.

Johdantokurssi: 5.3.2020 alkaen

Vastaustekniikkakurssi: 7.3.2020 alkaen

Oikeudenalakohtainen opetus: valintakoekirjallisuuden ilmestymisestä valintakokeeseen saakka

Opetusvideot: Johdanto- ja vastaustekniikkakurssien videot ovat heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi, oikeudenalakohtainen opetus kuvataan valintakoekirjalisuuden ilmestymisen jälkeen. Sinulla on videoihin rajaton katseluoikeus valintakokeisiin saakka.

Harjoituspääsykokeet (6 kpl): oikean valintakokeen kaltaisia

Tutorointi: Kurssitutor käytettävissäsi kurssipaikalla ennen jokaisen kurssikerran alkua 

Kertauspäivä: ennen valintakoetta

Sähköinen oppimisympäristö Moodle koko kurssin ajan: aikataulut, pyrkimisohjeet, 200 kpl  monivalinta- ja väittämätehtäviä, kaikki kurssimateriaalit (tehtäväkirjat, teoriatiivistelmät, opettajien luentomateriaalit, harjoituspääsykokeet mallivastauksineen) sähköisessä muodossa paperimateriaalien lisäksi.