Oikeustiede Takuu Oulu 2020

kaupunki
Oulu
kurssin laajuus
133 ot
122 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1310
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale KOTI-videot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

ilmoittaudu tästä

Paikka: Oulu

Ajankohta: 27.3.-26.5.2020, luennot arki-iltaisin 17.00-20.30. Harjoituspääsykokeet viikonloppuisin. 

Hinta: 1310 euroa + käsittely- ja toimituskulut 15 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai 1-6 erässä sähköpostitse toimitettavilla laskuilla. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 520 e.  Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: 133 oppituntia

Kurssitakuu: Kurssimme on Takuu -kurssi, joten mikäli et saa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä tiedekunnasta 2020, on sinulla oikeus osallistua samalle kurssille keväällä 2021 pelkän materiaalimaksun (520 euroa) hinnalla.

Kenelle kurssi sopii?: Kurssi valmentaa Helsingin, Lapin, Turun ja Itä-Suomen yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan valintakokeisiin. Kurssi sopii kaikille hakijoille, niin abiturienteille kuin aiemminkin pyrkineille. Kurssin rakenne on suunniteltu siten, että sen aikana opetellaan kaikki valintakoekirjoissa esitetyt asiat a:sta ö:hön. Kunkin oikeudenalan opettamiseen on varattu riittävästi aikaa, jotta ehdit sisäistää kaikkein vaikeimmatkin oikeudelliset ongelmat. Vaadittavien teoriatietojen lisäksi kurssilla opetellaan ja harjoitellaan oikea vastaustekniikka. 

Ainoana kurssinjärjestäjänä kaikkiin oikeustieteen kursseihimme kuuluu lähiopetuksen lisäksi Oikeustiede KOTI-kurssin opetusvideot (122 oppituntia), joihin sinulla on rajaton katseluoikeus koko kurssin ajan. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerrata ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan. Vastaavaa etua et saa mistään muualta!

Kurssin kuvaus 

1) Johdanto- ja vastaustekniikkaopetus 

Valmistautumisaika valintakokeeseen on lyhyt. Tämän vuoksi on tärkeää aloittaa valmistautuminen jo ennen valintakoekirjojen ilmestymistä. Kurssimme alkaa johdanto- ja vastaustekniikkaosuudella, jossa tutustutaan eri oikeudenaloihin, harjoitellaan vastaustekniikkaa ja käydään lävitse aiempien vuosien kokeita ja tehtävätyyppejä. Johdanto-osuuteen kuuluvien kotitehtävien avulla varmistat, että olet hyvässä vauhdissa opiskelussa jo ennen valintakoemateriaalin ilmestymistä. 

2) Valintakoekirjallisuuden opetus

Kurssilla käydään läpi kaikki pääsykoekirjoissa olevat teoria-asiat valintakoevaatimusten mukaisesti a:sta ö:n. Oikeudenalakohtaisen opetuksen tarkoituksena on, ettei sinulle jää epäselväksi yhtään asiaa kurssin käytyäsi. Jokaista oikeudenalaa opettaa oma asiantuntijaopettajansa. Opettajinamme toimivat juridiikan huippuammattilaiset, joista kukin on erikoistunut juuri siihen oikeudenalaan jota opettaa. Tutustu tarkemmin kurssin opettajiin->

3) Harjoituspääsykokeet

Kurssiin kuuluu 6 harjoituspääsykoetta, joiden avulla harjoittelet vastaustekniikkasi pääsykokeessa vaadittavalle tasolle. Kokeissa pääset testaamaan myös aineistotehtäviin vastaamista, harjoittelet koetekniikkaa ja tutustut pääsykoetilanteeseen etukäteen. Kokeet antavat myös hyvän mahdollisuuden testata osaamistasi ja saat myös palautetta vastaustekniikastasi. 

4) Opetusvideot

Kurssiin kuuluu Oikeustiede koti -kurssin opetusvideot, joihin sinulla on rajaton katseluoikeus valintakokeisiin saakka. Johdanto- ja vastaustekniikan opetusvideot ovat heti ilmoittautumisen jälkeen käytössäsi. Valintakoekirjallisuuden opetusvideoita aloitetaan kuvamaan valintakoekirjallisuuden ilmestymisen jälkeen. 

5) Tutorointi

Kurssin tutorit ovat tavattavissa kurssipaikalla aina tuntia ennen jokaista opetuskertaa. Tutoreilta saat apua esimerkiksi lukusuunnitelman tekoon, kannustusta ja motivointia sekä henkilökohtaisia ohjeita pääsykoetta ja luku-urakkaa varten. 

6) Kertauspäivä

Kertauspäivät pidetään valintakoetta edeltävänä viikonloppuna keväällä 2020. Kertauspäivillä käydään vielä läpi opettajien johdolla valintakokeen kannalta olennaisimmat asiat. Tuolloin sinulla on lisäksi mahdollisuus kysyä opettajilta viime hetken vinkit koetta varten.

7) Laadukkaat materiaalit

Kurssiin kuuluu teoriatiivistelmät kaikista ennakkomateriaalin kirjoista. Lisäksi saat tehtäväkirjan, johon on koottuna pääsykoetehtävien kaltaisia tehtäviä ennakkomateriaalista. Molemmat materiaalit saat kurssin aikana sähköisenä sekä painettuna versiona käyttöösi. Lisäksi sähköiseen oppimisympäristöön tulee n. 200 kpl monivalinta- ja väittämätehtäviä, joita voit tehdä rajattomasti. Opettajien luentomateriaalit saat kurssikerroilla itsellesi tulostettuna versiona, minkä lisäksi ne ovat sähköisesti saatavilla koko kurssin ajan.