Oikeustiede Takuu 1 Helsinki 2020

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
151 ot
151 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1530
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Paikka: Helsinki

Ajankohta: 1.3.-12.5.2020, luennot arki-iltaisin. 

Hinta: 1530 euroa + toimituskulut 15 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai 1-6 erässä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 490 e. Tarkemmat maksutiedot.

Hyödynnä ennakkovaraajan edut!

  • Saat valmennuskurssin vanhan kauden hinnalla.
  • Todistusvalintatakuu: saat 50 % kurssihinnasta takaisin, jos pääset todistuksella sisään ensimmäiseen hakukohteeseen, joka liittyy valmennuskurssin alaan.
  • Ilmainen Yo-koevalmennus: saat yhden Yo-koevalmennuksen veloituksetta, kun ostat valmennuskurssin.
  • Täysi tyytyväisyystakuu: saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen valitsemaasi kurssiin. Ilmoita päätöksestäsi viimeistään kahden opetuskerran jälkeen.

Edut ovat voimassa 15.9.2019 asti.

Kurssin laajuus: 151 oppituntia

Kurssitakuu: Kurssimme on Takuu –kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2020, pääset samalle kurssille keväällä 2021 pelkän materiaalimaksun hinnalla (490 euroa).

Kurssilla käydään läpi kaikki pääsykoekirjoissa olevat teoria-asiat valintakoevaatimusten mukaisesti a:sta ö:n. Kurssilla opetetaan myös valintakokeessa vaadittava vastaustekniikka.

Ainoana kurssinjärjestäjänä kaikkiin oikeustieteen kursseihimme kuuluu lähiopetuksen lisäksi Oikeustiede KOTI -kurssin opetusvideot (151 oppituntia), joihin sinulla on rajaton katseluoikeus koko kurssin ajan. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerrata ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan. Vastaavaa etua et saa mistään muualta!

Kurssin kuvaus

Kurssi soveltuu erityisen hyvin niille pyrkijöille, jotka ovat pyrkineet jo aiemmin tai muutoin haluavat aloittaa valmistautumisen pääsykokeeseen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Kurssilla käydään läpi kaikki pääsykoekirjoissa olevat teoria-asiat. Kurssilla opetetaan ja harjoitellaan myös oikea vastaustekniikka, joka on avainasemassa pääsykokeessa menestymiselle. 

Valmistautumisaika valintakokeeseen on hyvin lyhyt. Keväällä 2019 valintakoekirjat julkaistiin 10.4. ja valintakoe pidettiin jo 14.5. Tämän vuoksi on tärkeää, että aloitamme valmistautumisen jo ennen kirjojen ilmestymistä. Kurssi alkaa johdanto- ja vastaustekniikkakursseilla, sekä harjoituskokeilla.

Orientaatioillassa, joka pidetään heti kirjojen ilmestyttyä, käydään läpi kevään aikataulu, esitellään valintakoekirjat, käydään läpi luku-, muistiinpano- ja vastaustekniikkaa sekä tutustutaan kurssin opettajiin ja tutoreihin. Oikeudenalakohtainen opetus alkaa Orientaatioillan jälkeen. Luennot pidetään arki-iltaisin pääsääntöisesti klo 17.30-20.45. Viikonloppuisin on harjoituspääsykokeita ja poikkeuksellisesti muita yksittäisiä kurssitapahtumia.

Oikeustiede Takuu 1 -kurssin sisältö 

Kyseessä on alustava aikataulu, joten muutokset aikataulun suhteen ovat mahdollisia.

Johdantokurssi: 1.3.2020 alkaen 

Vastaustekniikkakurssi: 1.3.2020 alkaen

Orientaatioilta: huhtikuussa heti valintakoekirjallisuuden ilmestyttyä

Oikeudenalakohtainen opetus: valintakoekirjojen ilmestymisestä valintakokeeseen saakka

Nettiopetus: Johdanto- ja vastaustekniikkakurssien videot ovat käytössäsi heti ilmoittautumisen jälkeen, oikeudenalakohtainen opetus valintakoekirjalisuuden ilmestymisen jälkeen. Sinulla on viedeoihin rajaton katseluoikeus valintakokeisiin saakka.

Harjoituspääsykokeet (6 kpl): oikean valintakokeen kaltaisia

Tutorointi: kurssitutor on tavattavissa kurssipaikalla ennen jokaisen kurssikerran alkua 

Kertauspäivät: toukokuussa ennen valintakoetta

Sähköinen oppimisympäristö koko kurssin ajan: aikataulut, pyrkimisohjeet, n. 200 kappaletta monivalinta- ja väittämätehtäviä, kaikki kurssimateriaalit (tehtäväkirjat, teoriatiivistelmät, opettajien luentomateriaalit, harjoituspääsykokeet mallivastauksineen) sähköisessä muodossa paperimateriaalien lisäksi.