Maatalous-metsätiede - yleistä tietoa

Maatalous-metsätieteen tavoitteena on luonnonvarojen kestävän käytön ja turvallisen elinympäristön takaaminen sekä kilpailukykyisen maa- ja metsätaloustuotannon turvaaminen.

Maatalous-metsätiede

Ilmastonmuutos, bioenergian kasvava käyttö, ympäristön tila, tuotantotapojen kestävyys ja eettisyys sekä ruoan turvallisuus ja terveellisyys tuovat uusia, haasteellisia ja kiinnostavia kysymyksiä - sekä ongelmia että mahdollisuuksia tutkimukseen ja opetukseen.

Maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan valintakoe on muuttunut haastavampaan suuntaan, sillä koetyyppi koostuu yksityiskohtaisien monivalinta- ja väittämätehtävien lisäksi mm. essee- ja aineistotehtävistä. Asiatietojen erinomaisen hallinnan lisäksi kokeessa ei pärjää ilman hyvää vastausrutiinia ja taitoa soveltaa pääsykoekirjojen tietoa. 

Valmennuskeskuksen maatalous-metsätieteellisen kurssit valmentavat tehokkaasti valintakokeeseen. Laadukkaan opetuksen lisäksi kurssilla tehdään runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä. Siksi kuulutkin maatalous-metsätieteellisen valmennuskurssin käytyäsi ennakkosuosikkien joukkoon valintakokeessa!

Sinä valitset tulevaisuutesi – yhdessä onnistumme. 

Tervetuloa kurssille !