Yli 700 AMK-sisäänpääsijää keväällä 2021 - Liity sinäkin onnistujien joukkoon!

Miksi maantieteen valmennuskurssille?

"Kiitos tsemppaavasta opetuksesta! Etenkin opiskelutekniikkaa ja aikataulutusta koskeva luento kurssin alussa oli täyttä timanttia!"

- kevään 2021 maantieteen Online-kurssilainen

Osallistu paikkakunnastasi riippumatta

Maantiede Online -valmennuskurssillamme valmistaudut maantieteen valintakokeeseen asiantuntevien opettajiemme johdolla millä tahansa paikkakunnalla! Kertaat valintakokeen kannalta keskeisimmät lukiosisällöt sekä syvennät osaamistasi valintakoetehtävien vaatimalle tasolle. Valmennuskurssillamme saat selkeän kokonaiskuvan maantieteestä ja opit linkittämään eri lukiokurssien asiat toisiinsa.

Treenaa oikeanlaista vastaustekniikkaa

Valintakokeessa vastaustekniikalla on erittäin suuri merkitys. Maantieteelle tyypillisen eri tasot huomioivan ja laaja-alaisen vastauksen kirjoittamista tulee harjoitella. Valmennuskurssilla pääset tekemään kaksi aitoa valintakoetta simuloivaa harjoituspääsykoetta, joiden avulla opit oikeanlaisen vastaustekniikan. Kokeissa oleviin esseetehtäviin saat opettajamme henkilökohtaisen palautteen, jotta tiedät omat vahvuutesi ja kehittämistä vaativat osa-alueesi. 

Asiantuntevat opettajamme ovat aina apunasi

Valmennuskeskuksen opettajat valitaan haastattelujen ja koeluentojen perusteella opettajankoulutusohjelmaan, jonka suorittaminen on edellytys opetustehtäviin pääsemiselle. Etäopetuksen aikana voit esittää opettajalle mieleesi tulevia kysymyksiä chatin kautta. 

Laadukkaan kurssimateriaalin avulla oppiminen on tehokasta

Sähköisen oppimisympäristömme teoriaosuuden avulla ohjaat lukemisesi oikeisiin asioihin ja ymmärrät laajatkin kokonaisuudet. Tuntitehtävien ja harjoituspääsykokeiden avulla näet, miten edistyt sekä pystyt harjoittelemaan koetilanteen etukäteen. Lisäksi oppimisympäristöstämme löydät vanhoja valintakokeita usealta vuodelta. 

Saat valmiin aikataulun opiskelullesi

Valmennuskurssillamme pyrkimisprosessisi aikataulu syntyy automaattisesti opettajan opastuksella. Kurssin etäopetus rytmittää päivääsi ja tuo siihen sisältöä itsenäisen lukemisen ohelle. Opettajamme selventää sinulle vaikeat asiat, jotta et joudu pähkäilemään niitä yksin ja tuhlaamaan aikaasi ylimääräiseen selvittelytyöhön. 

Tutorimme on tukenasi 

Opetuksen lisäksi pyrkimisprosessissa tarvitaan henkistä tukea ja kannustusta. Tätä silmällä pitäen valmennuskurssilla on mukana maantiedettä opiskeleva tutor, jolla on vielä tuoreessa muistissa oma pyrkiminen ja onnistunut pääsykoe. Tutor on tukenasi koko valmennuskurssin ajan. Halutessasi tutor auttaa sinua tekemään lukusuunnitelman sekä vastaa pyrkimistä ja yliopisto-opiskelua koskeviin kysymyksiisi. Tutor päivystää sovitusti kurssipaikalla ja häneen voit olla myös yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla milloin haluat.