Logopedia Valintakoeaineisto Koti 2021

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
44 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
495
Kurssi- takuu Frendi- ale
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

Logopedia Valintakoeaineisto Koti -kurssin sisältö perustuu huhtikuussa julkaistavaan valintakoeineistoon. Kokonaisuuteen kuuluu matemaattista sekä logopedian ja psykologian aihesisältöä sen perusteella, mitä valintakoemateriaali sisältää.

Opetusvideot kuvataan valintakoeaineiston julkaisun jälkeen valmennuskurssin etenemistahdissa, noin 2 kurssikertaa / viikko. Uudet videot, niihin liittyvät opetusmateriaalit ja harjoitustehtävät ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön niiden valmistumistahdissa. 

Mikäli haluat harjoitella matemaattisia taitoja jo ennen valintakoeaineiston ilmestymistä, suosittelemme valitsemaan lisäksi myös Logopedia tilastollisten menetelmien perusteet tai Logopedianetti -kurssin. 

Kurssin sisältö:

1. Sähköinen oppimisympäristö

Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä löydät kurssin käytännöntiedot, opetusvideot ja materiaalit. Oppimisympäristön tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen.

2. Artikkelilukutekniikka

Kurssi alkaa artikkelilukutekniikka -kerralla ennen valintakoeaineiston julkaisua. Saat ohjeet ja pohjatiedot tieteellisten katsaus- ja tutkimusartikkelien lukemiseen, englanninkielisen tekstin sekä metatekstin käsittelyyn, ohjeita tehokkaiden muistiinpanojen tekemiseen, keskeisen tiedon hahmottamiseen ja ajanhallintaan.

2. Opetusvideot

Jokaisella opetusvideolla asiantuntevat opettajamme opettavat uuden artikkelin, aihekokonaisuuden tai matemaattisen sisällön, selventävät keskeiset teoriat ja käsitteet, joita avataan käytännönläheisillä esimerkeillä. 

Innostava opetustyyli motivoi opiskeluun ja asioiden opetus helpottaa omaa ajankäyttöä.

Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit katsoa, syventää ja kerrata useaan kertaan, koska katselukertojen määrää ei ole rajoitettu. Videot ovat käytössäsi pääsykokeeseen asti ja ne toimivat tietokoneella sekä mobiililaitteilla.

3. Kurssimateriaali

Opetusta tukeva luentomateriaali auttaa jäsentämään valintakoeaineiston keskeiset sisällöt. Apukysymysten avulla kohdennat huomion artikkelin olennaisiin kohtiin ja kertaat tehokkaasti. Erilaiset tehtävät auttavat ymmärtämään sekä muistamaan ykistyiskohtaisesti sisältöä, tutkimustuloksia ja käsitteitä.

Luento- ja tehtävämateriaali ladataan Moodlen sähköiseen oppimisympäristöön opetusvideoiden kanssa saman aikaisesti. 

4. Harjoituspääsykoe

Harjoituspääsykokeen avulla pääset testaamaan osaamistasi ja harjoittelemaan koetilannetta. Koe tehdään itsenäisesti kurssin päätteeksi ja se ladataan vastauksineen sähköiseen oppimisympäristöön samana ajankohtana kaikkien psykologian kurssiemme kanssa. 

5. Kysymyspalsta

Moodlen oppimisympäristössä olevan kysymyspalstan kautta voit kysyä opettajalta itsellesi epäselvistä asioista

6. Kurssitakuu

Kurssimme on Takuu–kurssi ja mikäli et saa opiskelupaikkaa, saat vastaavan kurssin ensi vuonna puoleen hintaan.

Ajankohta: Logopedian valintakoeaineiston julkaisusta valintakokeeseen asti.

Hinta: 495 euroa. Voit maksaa kurssin verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai 1-6 erässä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta on 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: 40 oppituntia + itsenäisesti tehtävä harjoituspääsykoe 4 oppituntia.

Huom! Viime keväänä logopedian kotikurssille osallistuneet voivat osallistua kurssille takuuhintaan 190 euroa.