Suomen parhaat AMK-kurssit: Eniten sisäänpääsijöitä ja kurssilaisia keväällä 2021!

Logopedia – kurssilaisten kommentteja

Oppilaiden kurssipalautteissaan antamia kommentteja sekä sisään päässeiden pyrkijöiden mielipiteitä valmennuskursseilta.

"Opettaja oli aivan huikean hyvä ja innostava! Ihanan selkeää puhetta jota oli helppo seurata ja ymmärtää. Aivan huippu!"

"Mukava opettaja, jaksoi selittää useamman kerran. Piti mielestäni kiinni siitä, että kaikki pääsevät mukaan. Hyvä, että taulukoita käytiin paljon läpi."

"Opettaja oli hyvin asiantunteva ja otti meidän toiveet hyvin huomioon. Epäselviin kysymyksiin sai myös aina apua. Hän osasi selittää asiat tavalla, jonka ymmärtää hyvin."

 "Kysymyksiin vastattiin nopeasti ja selvästi, luennoillakin mentiin pitkälti meille epäselvien asioiden mukaan. Plussaa myös ns. mentaalisen puolen tsempeistä läpi kurssin, tälläiselle stressaajalle tosi tärkeää."

"Oli hyvä, että opettaja vastasi selkeästi kysymyksiin ja esitti asiat niin, että ne oli helppo ymmärtää. Pidin siitä, että opettajalla oli kokemusta tutkimuksen teosta, ja itselle tuli vaikutelma, että hän tiesi, mistä puhui!"

"Ihanan rauhallisesti käyty asioita läpi.  Monipuolisesti otettu mukaan erilaisia tilastoja ja kuvaajia ja niitä käyty läpi, josta koen olleen apua omaan opiskeluun."

"Opetuksen laatu on ollut hyvää ja olen saanut runsaasti vinkkejä opiskeluun. Lisäksi olen saanut paljon intoa opiskeluun opettajan positiivisesta ja kannustavasta asenteesta."

"Opettaja otti hyvin kaikkien tarpeet huomioon ja vastasi kysymyksiin eri tavoin, jotta jokainen varmasti ymmärtäisi. Asiantuntevaa ja hyvää opetusta."

 "Ihanaa kun tehtävät käytiin kunnolla läpi. Myös tehtävien ratkaisukalvo oli hyvä!"

"Opettaja oli hyvin tietoinen asioista ja osasi selittää hankalammatkin tehtävät niin, että ne ymmärsi. Kaikista arvokkainta oli metodin opettaminen. Tunnit olivat myös mielenkiintoisia, koska ne sisälsivät myös vähän huumoria ja opettaja oli hyväntuulinen."

"Selkeät opetusvideot ihan ykkösjuttu kurssissa, myös mukavan rento ote asioiden selittämiseen!"

"Asiat esitettiin selkeästi ja hyvin! Tiedonriittävyys tehtävien opetus oli todella laadukasta, ja koen, että kehityin tehtävissä huimasti kurssin aikana!"

"Kiva, selkeä ja iloinen opettaja. Auttoi paljon loogisen päättelyn tehtävien tekemisessä ja rutinoitumisessa."

"Opettaja kertasi asioita moneen kertaan, jotta ne tulivat tutuiksi. Koko kurssin ajan oli tunne, että voi rohkesti kysyä mitä vaan kysymyksiä ja niihin annettiin hyviä vastauksia."

"Opettajan opetustapa oli energinen ja hän sai keskittymiskyvyn pysymään yllä eloisalla persoonallaan väsyneenpänäkin päivänä. Hän selitti asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Uskon, että minulla on paljon paremmat valmiudet selvitä loogisen päättelyn tehtävistä tämän jälkeen."

"Kurssi oli erittäin hyödyllinen Logopediassa. Ilman kurssia olisin tuskin opiskellut yhtä paljon, en olisi edes tarkalleen tiennyt mitä kannattaisi opiskella aineistokoetta varten. Uskon, että kurssin ansiosta minulla on suuremmat mahdollisuudet sisäänpääsyyn."