Yli 700 AMK-sisäänpääsijää keväällä 2021 - Liity sinäkin onnistujien joukkoon!

Ilmoittaudu lääkiksen valmennuskurssille – Lue miksi lääketieteen valmennuskurssillemme

Tavoitteemme on saada 100% kurssilaisistamme opiskelemaan lääkikseen 2022

 

1. Lääketieteen valmennuskurssilla onnistut

Näin valitset itsellesi sopivan kurssin!

Pääsykokeeseen valmistautuminen ei tarvitse olla kokonaan sinusta itsestäsi kiinni. Lukiossa painotetaan itseopiskelun tärkeyttä, mutta siellä opettajien tuki on kuitenkin jatkuvasti läsnä. Meidän lääketieteen valmennuskursseillamme sinun ei tarvitse olla yksin, sillä asiantuntijaopettajamme ovat paikalla sinua varten! Kursseiltamme saat erinomaiset vinkit pääsykokeisiin kokeneiden opettajiemme opastuksella. Tarjoamme tehokasta apua myös mahdollisen ennakkomateriaalin opiskeluun - onhan meillä ylivoimaisesti eniten kokemusta eri alojen pääsykokeiden ennakkomateriaaleista.

2. Kolminkertaista mahdollisuutesi

Lääkärit joutuvat lähes päivittäin tekemään työssään todella vaativia ratkaisuja. Jos sinun tulisi päättää lääkärinä potilaan selvitymismahdollisuuksista, olisiko se minimaalinen vai 300 % korkeampi? Vuonna 2018 meidän lääkiskurssilaista vähintään yksi neljästä pääsi opiskelemaan lääketiedettä, kun kaikista hakijoista sisään pääsi vain 5%! Tee nyt ensimmäinen ratkaiseva päätöksesi ja nelinkertaista mahdollisuutesi päästä opiskelemaan unelma-alaasi.

3. Panosta kokemukseen ja laatuun

Älä tyydy aloittelijoihin, vaan valitse Valmennuskeskuksen yli 40 vuoden kokemus lääkiksen valmennuskursseista ja pääsykoevalmentamisesta. Meillä maksat opetuksesta ja laadukkaista materiaaleista, et omatoimisesta harjoittelusta. Uskomme, että avain onnistumiseen on opetuksen laatu ja monipuolisuus, joka erottaa lääkiskurssimme muista kurssijärjestäjistä. Jo 6 vuotena peräkkäin 99 % kaikista lääketieteen kurssilaisistamme suosittelee kurssejamme!

"Asiat on esitetty selkeästi ja vaikeatkin asiat on saatu kuulostamaan yksinkertaisemmalta."

Ilmoittaudu nyt Lääketieteen valmennuskurssille 

Mitä lääketieteen valmennuskurssit pitävät sisällään?

1. Lääkisnetti-oppimisalusta

Lääkisnetti on sähköinen oppimisalusta, jossa harjoittelet pääsykoetehtäviä tehokkaasti oman aikataulusi mukaan!

Näin käytät Lääkisnettiä!

 Ilmoittaudu lääketieteen kurssille ja saat Lääkisnetin käyttöösi!

2. Motivoiva ja tasokas opetus

Lääkiksen kursseillamme pääpaino on opettajajohtoisessa opetuksessa ja oppilaan oman ajattelun aktivoinnissa. Kaikki tärkeät asiat käydään läpi havainnollistaen hyvien esimerkkitehtävien, kaavioiden ja kuvien avulla. Esimerkiksi lukion fysiikan, kemian ja biologian sisällöissä on monia haastavia ja vaikeasti ymmärrettäviä kokonaisuuksia, joihin paneutuminen onnistuu parhaiten kokeneiden opettajiemme avulla.

3. Kattava kurssimateriaali turvaa selustasi

Jokaiseen lääkiksen valmennuskurssiimme kuuluu kattava oppimista tukeva ennakko- ja kurssimateriaali. Ennakkomateriaali sisältää valmistautumisohjeita, sekä runsaasti ennakkotehtäviä fysiikan, kemian, matematiikan ja biologian harjoitteluun. Kurssimateriaaliin kuuluu tehtävien lisäksi ainekohtaiset lukion kirjasarjojen pohjalta tehdyt teoriakoosteet. Tehtäviä on yhteensä yli 4500 ja ne jakautuvat fysiikan, kemian, biologian ja lääkis matematiikan kesken.

Kurssimme sisältävät myös 5-8 harjoituspääsykoetta, jotka tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta ja testata omaa osaamista. Jokaiseen lääketieteen valmennuskurssiimme sisältyy laadukkaat opetusvideot, joita voit katsoa ajasta ja paikasta riippumatta.

4. Opiskelutekniikka haltuun

Lääketieteen ensimmäinen luento on ollut monille kurssilaisillemme yksi tärkeimmistä luennoista, jonka avulla valmistautumisesta pääsykokeeseen on tullut tehokkaampaa ja henkisesti helpompaa. Valmennuskurssien ensimmäisellä luennolla käydään läpi erilaisia luku- ja muistiinpanotekniikoita, sekä pohditaan ajankäyttöä ja henkistä jaksamista.

5. Tutorointi

Saat koko kurssin ajaksi henkilökohtaisen tuen tutoreiltamme. He ovat lääketieteen opiskelijoita, joilla on tuoreessa muistissa oma pääsykokeisiin valmistautuminen ja onnistunut pääsykoe. Voit keskustella tutorisi kanssa kaikista kurssiin ja valintakokeeseen liittyvistä asioista. Tutorit osaavat antaa hyviä neuvoja omien kokemustensa kautta!

Ilmoittaudu nyt lääketieteen valmennuskurssillemme 

Oppilaiden kurssipalautteissaan antamia kommentteja sekä lääkäriksi opiskelevien mielipiteitä valmennuskursseilta.

"Tunnit olivat mielenkiintoisia ja jälkeenpäin huomasi oppineensa taas paljon uutta."

"Kysymyksiin sai aina vastauksen. Esitti asiat hauskalla ja rennolla tavalla. Ei ollut tylsää, sai nauraakkin välillä."

"Asiat esitettiin loogisesti ja ymmärrettävällä tavalla, joten epäselvyyttä ei jäänyt."

"Opetustaito ylitti odotukseni."

"Mukava, pätevä ja kannustava opettaja."

"Opetus oli tosi hyvä. Aikaa asioiden läpikäymiseen oli sopivasti."

"Painotti tärkeisiin asioihin panostamista, osasi vastata kattavasti epäselviin asioihin."

"Antoi paljon vinkkejä ja kokonaisuus todella hyvä kaikinpuolin."

"Erittäin hyvin selitetty, ei vaikeaa fysikaalista kieltä, maallikon järjelle sopivat esimerkit ja demot."

"Asiat on esitetty selkeästi ja vaikeatkin asiat on saatu kuulostamaan yksinkertaisemmalta."

 

Ota yhteyttä

Veera Rosama
Valmennusjohtaja, FM
Vastuualueet: Matematiikka, diplomi-insinöörikoulutus
veera.rosama@valmennuskeskus.fi