Lääkis info Online 14.1.2022

Tule kuuntelemaan, mitkä ovat kevään 2022 valintakoevaatimukset ja kuulemaan mahdollisen ennakkoaineiston tiedot. Info pidetään perjantaina 14.1.2022 klo 15.00 alkaen.

Lääkis info Online 14.1.2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
2 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
0

Ilmainen infotilaisuus kaikille lääkispyrkijöille 14.1.2022 klo 15.00

Oletko pyrkimässä lääketieteelliseen pääsykokeella 2022? Tule kuuntelemaan vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

  1. Mitkä ovat todistusvalinnan pisteytykset?
  2. Millainen yo-todistus vaadittiin kevään 2021 todistusvalinnassa?
  3. Millaista osaamista valintakokeessa vaaditaan?
  4. Tuleeko ennakkoaineistoa kokeeseen?
  5. Mitkä ovat kevään 2022 valintakokeen sisältövaatimukset?

Infotilaisuus kestää noin tunnin, josta viimeiset 15 minuuttia on varattu chatin kautta tuleviin kysymyksiin vastaamiseen. Lääkisinfo pidetään Online-webinaarina, joten voit osallistua siihen mistä tahansa toimivan nettiyhteyden ääreltä. Webinaari tallennetaan, joten voi katsoa sen myös jälkikäteen.

Infoon osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista tämän tuotekortin kautta.

HUOM! Ilmoittaudu tilaisuuteen hyvissä ajoin (viimeistään 2 tuntia ennen), jotta ehdit saamaan tunnuksesi ja testaamaan niiden toimivuuden. Mikäli tunnuksesi ei toimi, laita meiliä vkinfo@valmennuskeskus.fi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaiset tunnuksesi, joilla pääset kirjautumaan Moodleen ja osallistumaan tilaisuuteen. Suorana kuvattavan Online-infon lisäksi löydät samalta alustalta erilliset videotallenteet, joissa kerrotaan mm. lääkiksessä opiskelusta ja lääkärin erikoistumisesta.

Ongelmia kirjautumisessa? Jos uudet tunnuksesi eivät toimi ja olet ollut aiemmin esimerkiksi Jatkoon!-messuilla tai valmennuskurssillamme, käytä itse aikaisemmin valitsemaasi salasanaa! Tarvittaessa ota yhteys vkinfo@valmennuskeskus.fi

Kirjaudu infoon täällä

Katso tästä kaikki tulevat infot