Lääkistube fysiikka 2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
videot sisältyvät
alkaa
päättyy
kurssin hinta
249
Frendi- ale Opetus- video
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Uusi fysiikan materiaali!

Lääkistuben fysiikan materiaalissa asioita käydään laajasti läpi ja pyritään selittämään fysiikan ilmiöiden syy-yhteyksiä. Opetusvideoiden ja laajan teoria- ja tehtäväpaketin avulla opiskelet tehokkaasti missä ja milloin haluat.

Kurssin sisältö

Lääkistuben fysiikan materiaali sisältää kattavan teorian opetusvideoineen, sekä harjoitustehtävät, jotka täydentävät oppimista mielekkäällä tavalla. Saat laadukkaan, hyvin suunnitellun, fysiikan opetusmateriaalin, joka tekee vaikeistakin fysiikan sisällöistä helppoja ja ymmärrettäviä! Tehtäviä teet Lääkisnetissä juuri silloin kuin haluat ja opetusvideoita voit katsoa rajattomasti.

Kurssiin kuuluu matematiikkapaketti, jolla harjoittelet perusmatemaattisia taitoja ennen fysiikan aiheisiin hyppäämistä.

Ajankohta

Lääkistuben fysiikan materiaalin saat käyttöösi viimeistään 1.9.2021. Harjoittelua voit jatkaa aina kevään 2022 pääsykokeeseen saakka. Voit ilmoittautua kurssille milloin vain.

Hinta ja maksutiedot

249 euroa. Voit maksaa kurssin laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat maksutiedot