Lääkisnetti Koti 2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
videot sisältyvät
alkaa
päättyy
kurssin hinta
590
Ennakko- etu Frendi- ale Opetus- video
x

Kaikki normaalihintaiset kurssit -10 %, kun ilmoittaudut viimeistään 20.9.2021.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Itseopiskelupaketti parhaalla hinta-laatusuhteella!

Opiskele omaan tahtiisi, joustavasti ja tehokkaasti. Voit osallistua kurssille paikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin sisältö

  • Laadukkaita harjoitustehtäviä: fysiikka 1500, kemia 1100, biologia 1300 ja matematiikka 150 (ainakin)
  • Kotikurssin opetusvideot
  • Lääkis matematiikka -kurssin opetusvideot 26 oppituntia
  • Lääkistube fysiikan materiaali
  • vanhat valintakokeet mallivastauksineen
  • sähköinen oppimisalusta Lääkisnetti
  • 8 harjoituspääsykoetta, joista 5 korjataan. Halutessasi voit tehdä nämä 5 koetta myös luokassa kurssikaupungeissa. Kysy mahdollisuudesta tarkemmin: vkinfo@valmennuskeskus.fi
  • lääketieteen ennakkomateriaalin pohjalta laaditut opetusvideot ja kurssimateriaali (mikäli ennakkomateriaali tulee valintakoevaatimuksiin)

Tarjous

Ennakkovaraajan etu Saat 10 % alennusta, kun ilmoittaudut kurssille viimeistään 20.9.2021.


Kurssin kuvaus

Lääkisnetti Koti on täydellinen itseopiskelukurssi lääketieteen pääsykokeeseen valmistautumiseen. Saat laadukkaat harjoitustehtävää, teoriapohjaiset opetusvideot sekä harjoituspääsykokeet. Tehtäviä teet Lääkisnetissä juuri silloin kuin haluat ja opetusvideoita voit katsoa rajattomasti. Näin voit kerrata vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan.

Lääkisnetti Koti -kurssilla harjoittelet myös fysiikan tehtävissä vaadittavia välttämättömiä matematiikan taitoja. Kurssilla voit kerrata opetusvideoiden ja tehtävien avulla ne matematiikan aihealueet, jotka valintakokeen kannalta ovat oleellisia, kuten esimerkiksi yhtälönratkaisun, fysiikan suurelaskennan ja trigonometrian.

"Lääkisnetti oli paras mahdollinen työkalu oppimisen tueksi: erityisen paljon koin hyötyneeni toiminnosta, jolla saattoi kysyä apua ohjaajalta. Se toimi mielettömän hyvin etenkin näin poikkeusaikana, sillä kysymyksiin sai aina nopeasti kattavan vastauksen."

- Lääkisnetin käyttäjän palaute 2020 -

Ajankohta

Kurssin opetusvideot ja Lääkisnetin ennakkoharjoittelun saat käyttöösi viimeistään 1.7.2021. Lääkisnetti aukeaa kokonaisuudessaan elokuun aikana. Harjoittelua voit jatkaa aina kevään 2022 pääsykokeeseen saakka. Voit ilmoittautua kurssille milloin vain.

Hinta ja maksutiedot

590 euroa. Voit maksaa kurssin laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat maksutiedot