Lääkis Viptakuu Hki 2022

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
354 ot
sisältyy

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
3300
Ennakko- etu Kurssi- takuu Frendi- ale KOTI-videot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

x

Kaikki normaalihintaiset kurssit -10 %, kun ilmoittaudut viimeistään 20.9.2021.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

Tyytyväisyystakuulla lääkikseen!

Tavoitteemme on, että kaikki asiakkaamme olisivat tyytyväisiä valmennuskursseihimme. Siksi annamme kaikille lääkiskursseillemme 100 % tyytyväisyystakuun. 

Kurssin sisältö

 • jopa 354 oppituntia luokka- ja onlineopetusta neljästä aineesta: fysiikka, kemia, biologia ja matematiikka
 • Osa opetuksesta toteutetaan online-opetuksena! Lue lisää alempaa. Online opetus tallennetaan!
 • sähköinen oppimisympäristö Lääkisnetti
 • Lääkis matematiikka -kurssin opetusvideot 26 oppituntia
 • Lääkistube fysiikan materiaali
 • Kotikurssin opetusvideot
 • vastaavan onlinekurssin opetustallenteet
 • Opiskelutekniikka-kurssi
 • laskuharjoituksia/tutorointi
 • harjoituspääsykokeet
 • henkilökohtainen valmentaja
 • lääketieteen ennakkomateriaalin pohjalta laadittu opetus ja materiaali (mikäli ennakkomateriaali tulee valintakoevaatimuksiin)

Kurssitakuut ja tarjoukset

Tyytyväisyystakuu Mikäli et ole tyytyväinen kurssiin, palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin. Voit osallistua kurssille lokakuun loppuun asti, jolloin ehdit osallistua kaikkien aineiden opetukseen 2-3 kertaa. Päätä sen jälkeen, haluatko jatkaa kurssilla.
Kurssitakuu Mikäli et saa opiskelupaikkaa lääketieteellisestä tiedekunnasta keväällä 2022, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan.
Ennakkovaraajan etu Saat 10 % alennusta, kun ilmoittaudut viimeistään 20.9.2021.


Kurssin kuvaus

Viptakuulaiset pääsevät seuraava vuonna samalle kurssille puoleen hintaan, mikäli opiskelupaikka lääketieteellisistä tiedekunnista ei avaudu keväällä 2022. Viptakuu-kurssilla on huomioitu kaikki onnistuneeseen valintakoesuoritukseen vaikuttavat tekijät: opiskelutekniset taidot, kaikkien neljän aineen (fysiikka, kemia, biologia, matematiikka) osaaminen, ajanhallinta koetilanteessa ja motivaation säilyminen aina pääsykokeeseen saakka. Kurssin ohjelma on rakennettu niin, että asioiden omaksuminen ja tietojen hallinta kehittyvät asteittain kurssin edetessä ja onnistunut valintakoesuoritus on taattu.

Viptakuu-kurssilla sinulla on oikeus osallistua yhdelle pitkälle lääketieteen valmennuskurssille, Viptakuulaisille suunnatulle kertauskurssille ja valitsemallesi opiskelutekniikka-kurssille. Kertauskurssi toteutetaan online-opetuksena kaikille Viptakuulaisille! Online opetus tallennetaan, ja näin voit katsoa kertausluentoja myös myöhemmin!

Kurssin rakenne

1. Henkilökohtainen valmennustapaaminen:

Sovimme kanssasi tapaamisen ennen kurssin alkua, jotta voimme käydä yksilöllisesti läpi tavoitteitasi ja vaatimuksiasi. Näin sekä sinä että me voimme varmistua siitä, että juuri tämä kurssi sopii sinulle parhaiten. Tapaaminen järjestetään yhdessä sovittuna ajankohtana. Halutessasi voit sopia tapaamisen jo ennen ilmoittautumista, sillä tapaaminen ei sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Mikäli haluat, voit ottaa vanhempasi mukaan tapaamiseen. Tapaamisen aikana sovitaan, mille lääketieteen kursseille haluat osallistua. Lisäksi tapaamisessa käydään läpi valmennuskurssisopimus, jonka saat kotiisi mukaan allekirjoitettavaksi ja postitettavaksi takaisin Valmennuskeskukselle.

2. Henkilökohtainen valmentaja: 

Tällä kurssilla saat itsellesi henkilökohtaisen valmentajan. Hän on tukenasi koko kevään ajan aina valintakokeeseen saakka. Valmentajasi on lääketieteellisen tiedekunnan opiskelija, joten hän osaa kertoa sinulle parhaiten, kuinka opiskelupaikka saavutetaan. Valmentajasi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä 2 kertaa kuukaudessa. Näin varmistamme, että valmistautumisprosessisi sujuu mutkattomasti ja saat henkilökohtaista palautetta ja lukemisen ohjausta. Voit halutessasi olla valmentajaasi yhteydessä niin monta kertaa kuin haluat ja pyytää häneltä apua esimerkiksi lukusuunnitelman laatimiseen. Valmentajasi tsemppaa sinua ja huolehtii, että mikään asia ei jää sinulle epäselväksi.

3. Valmennuskurssiopetus:

Voit valita haluamasi pitkän lääketieteen valmennuskurssin seuraavista vaihtoehdoista:

Kursseja klikkaamalla näet lisätietoja kyseisestä kurssista. Valintasi jälkeen osallistut kyseisen kurssin opetukseen aikataulun mukaisesti.

Lisäksi osallistut kertauskurssiin, joka on suunnattu juuri Viptakuulaisille. Kurssi koostuu laskuharjoituksista ja kertauksesta keskeisimpien ja haastavimpien aiheiden osalta. 

Mikäli haluat apua opiskelutekniikkaan, voit osallistua myös opiskelutekniikka -kurssille.

Ajankohta

Syyskuun kurssi toimii aloituskurssina. Moodleen ja Lääkisnettiin pääset kirjautumaan viimeistään 30.6.2021.

Hinta ja maksutiedot

3300 euroa. Voit valita maksun laskulla 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssimaksusta 660 euroa. Tarkemmat maksutiedot.