Lääkisinfo Online 1.12.2020

Tule kuuntelemaat tuoreimmat tiedot mahdollisesta ennakkomateriaalista ja muista lääkikseen pyrkimiseen liittyvistä asioista. Infotilaisuus järjestetään 1.12.2020 klo 16.30 alkaen. Infoon voit osallistua mistä tahansa toimivan nettiyhteyden ääreltä.

Lääkisinfo Online 1.12.2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
2 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
0
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

Ongelmia kirjautumisessa? Jos uudet tunnuksesi eivät toimi ja olet ollut aiemmin esimerkiksi Jatkoon!-messuilla tai valmennuskurssillamme, käytä itse aikaisemmin valitsemaasi salasanaa! Tarvittaessa ota yhteys vkinfo@valmennuskeskus.fi

Kirjaudu infoon täällä!

Ilmainen infotilaisuus kaikille lääkispyrkijöille

Tule kuuntelemaan vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

  1. Millaisia sisältöjä mahdollisessa ennakkomateriaalissa voi olla ja millaisia taitoja materiaalin käsittely ja hallinta edellyttää
  2. Millaista osaamista valintakokeessa vaaditaan?
  3. Millaisia arvosanoja todistusvalinta edellyttää?
  4. Mitä valmennuskursseja lääketieteen alalle on tarjolla ja miten mahdollinen ennakkomateriaali huomioidaan?
  5. Millaista on opiskelu lääketieteen alalla?

Infotilaisuus kestää noin puolitoista tuntia, josta viimeiset 30 minuuttia on varattu chatin kautta tuleviin kysymyksiin vastaamiseen. Lääkisinfo pidetään Online-webinaarina, joten voit osallistua siihen mistä tahansa toimivan nettiyhteyden ääreltä. 

Infoon osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista tämän tuotekortin kautta.

HUOM! Ilmoittaudu tilaisuuteen hyvissä ajoin (viimeistään 2 tuntia ennen), jotta ehdit saamaan tunnuksesi ja testaamaan niiden toimivuuden. Mikäli tunnuksesi ei toimi, laita meiliä vkinfo@valmennuskeskus.fi.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi henkilökohtaiset tunnuksesi, joilla pääset kirjautumaan Moodleen ja osallistumaan tilaisuuteen. Suorana kuvattavan Online-infon lisäksi löydät samalta alustalta erilliset videotallenteet, joissa kerrotaan mm. lääkiksessä opiskelusta ja lääkärin erikoistumisesta.