Lääkis Free 2021

Lääkis Free on jokaisen lääkispyrkijän ehdoton valinta! Tällä valmennuskurssilla katsot opetusvideoita, teet satoja harjoitustehtäviä ja testaat osaamisesi harjoituspääsykokeella täysin maksutta!

Lääkis Free 2021

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
0
Opetus- video
x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Lääkis Free on täysin maksuton valmennuskurssi, joka on suunnattu jokaiselle kevään 2021 lääkispyrkijälle. Tarvitsetpa sitten apua itsenäiseen opiskeluun tai lisätehtäviä toisen valmennuskurssin tueksi, niin Lääkis Free on juuri sinulle tarkoitettu!

Lääkis Free tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden saada lisäharjoitusta matkalla valintakokeeseen. Kurssilla pääset tutustumaan ainutlaatuiseen Lääkisnettiimme, jossa on runsaasti harjoitustehtäviä ja teoriatiivistelmä. Lääkisnetissä harjoittelet tehtäviä omaan tahtiisi ja heti tehtävän tehtyäsi näet, osasitko sen oikein. Lääkisnetissä on kaikki, mitä tarvitset itsenäiseen harjoitteluun! Lääkis Free sisältää lisäksi opetusvideoita, joiden avulla selkeytät itsellesi lukiokirjojen vaikeimmat asiat.

Lääkis Freen tutustumispakettiin sisältyy noin 10 % Lääkisnetin tehtävistä. Kurssi ei sisällä lähiopetusta, joten voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Harjoitella voit aina vuoden 2021 pääsykoepäivään asti. Vastaavaa ilmaiskurssia et saa mistään muualta!

Lääkis Freessä

  1. harjoittelet satoja tehtäviä itsenäisesti silloin kuin sinulle sopii,
  2. kertaat tehtäviin liittyvän teorian nopeasti Lääkisnetin teoriaosiosta,
  3. katsot opetusvideoita lukiokirjojen vaikeimmista asioista,
  4. voit kysyä opettajalta apua Lääkisnetissä,
  5. näet reaaliaikaisesti, kuinka etenet tehtävien teossa sekä 
  6. voit seurata myös muiden pyrkijöiden edistymistä.

Kurssin sisältö

  • noin 400 tehtävää: fysiikka 200, kemia 100 ja biologia 100 tehtävää
  • yksi täysimittainen harjoituspääsykoe mallipisteytyksineen
  • 10 oppituntia lääketieteen opetusvideoita

Ajankohta: Lääkis Free aukeaa viimeistään 3.8.2020 ja se on käytössäsi kevään 2021 pääsykoepäivään asti. Lääkisnettiin kirjaudut Moodlen kautta, ja tunnukset Moodleen saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. 

Hinta: Maksuton

Huom! Lääkis Free ei sisällä lähiopetusta eikä se yksinään riitä menestymiseen lääketieteen alan valintakokeessa.