Olethan jo ilmoittautunut oikisinfoon?

Lääketiede ennakkomateriaali

Lääketieteen pääsykokeeseen 2021 tulee ennakkomateriaali

Laaketieteelliset.fi -sivulla on kerrottu 30.11.2020 lääketieteen valintakoevaatimuksista seuraavaa:

"Lääketieteellisten alojen valintakoevaatimuksiin sisältyy ennakkomateriaali, joka on maksuton ja jonka sisältö julkaistaan sähköisesti lääketieteellisten alojen yhteisvalinnan verkkosivuilla 23.4.2021"

Näin ollen ennakkomateriaalin opiskeluun on varattu kuukausi aikaa. Siinä ajassa materiaali tulee ehtiä sisäistämään kunnolla.

Hyödynnä lyhyt valmistautumisaika Valmennuskeskuksen valmennuskursseilla!

1. Ennakkomateriaaliosuus sisältyy kaikkiin valikoimastamme löytyviin lääketieteen valmennuskursseihimme.

2. Ennakkomateriaali Online- ja Lääkisnetti ennakkomateriaali -kursseillamme harjoittelet pelkästään ennakkomateriaalia varten. Näillä kursseilla saat kurssimateriaalin käyttöösi jo tammikuussa!

Ennen ennakkomateriaalin julkaisua voit jo aloittaa harjoittelun mm. treenaamalla lukutekniikkaa, artikkelien käsittelytaitoja ja tilastomatemaattisia taitoja. Näin sinulla on jo tarvittavat työkalut käytössäsi, kun ennakkomateriaali viimein julkaistaan.

3. Ota ennakkomateriaalin sisällöt haltuusi ylivoimaisesti kokeneimpien opettajien johdolla. 

Tarkoin suunniteltujen lääkiskurssiemme takana on 12-henkinen asiantuntijatiimi. Kenelläkään toisella kurssijärjestäjällä ei ole yhtä laajaa kokemusta eri alojen pääsykokeisiin valmentamisesta kuin meillä. Useilla lääkiskurssiemme opettajilla on valmennuskurssikokemusta jo yli 10 vuoden ajalta ja heille myös tieteelliset artikkelit ja tutkimukset ovat tuttuja.

Miksi kursseillamme harjoitellaan artikkelien käsittelytaitoja ja tilastomatemaattisten menetelmien käyttöä?

Muilla aloilla (esim. psykologia, logopedia, kasvatustiede) käytetyissä ennakkomateriaaleissa on edellytetty kyseistä alaa koskevien erilaisten artikkelien lukutekniikkaa ja taitoa käsitellä tieteellistä tekstiä. Tästä syystä kurssiimme kuuluu lukutekniikkaopetusta tieteellisen tekstin ja tutkimusten osalta. Tämän osuuden avulla saat hyvät työkalut ennakkomateriaalin lukemiseksi ja pääset lukuvauhtiin heti materiaalin ilmestyttyä.

Muilla aloilla ennakkomateriaalit ovat edellyttäneet myös taitoa käsitellä ja tulkita tieteellisiä tutkimuksia sekä niiden tuloksia, mikä edellyttää tilastomatemaattisten menetelmien hallintaa. Vaikka tätä taitoa ei välttämättä tarvita lääketieteellisen alan ennakkomateriaalin yhteydessä, haluamme silti tarjota sinulle halutessasi mahdollisuuden harjoitella myös tilastomatematiikkaa etukäteen hyvissä ajoin.

Varmista paikkasi lääkiskurssiltamme ilmoittautumalla pian!