Kaikki kurssit vähintään -10 % vielä tämän viikon ajan!

Lääketiede ennakkomateriaali

Lääketieteen ennakkomateriaali 2021 sisältää vektoreita

Laaketieteelliset.fi -sivulla on julkaistu tieto lääketieteellisten alojen ennakkomateriaalin sisällöstä. Maanantaina 26.4.2021 tietoa päivitettiin seuraavaan muotoon:

"Lääketieteellisten alojen valintakoevaatimuksiin sisältyvä, valintakokeeseen vastaamista tukeva ennakkomateriaali sisältää v. 2021 vektorilaskennan perusteet: vektorin määritelmä (suunta, suuruus sekä merkitsemistavat) ja peruslaskutoimitukset. Peruslaskutoimituksia ovat yhteen- ja vähennyslasku sekä pistetulo."

Ennakkomateriaalin sisällöt löytyvät lukion pitkän matematiikan kurssista nro 4: Vektorit. 

Hyödynnä lyhyt valmistautumisaika Valmennuskeskuksen valmennuskursseilla!

1. Ennakkomateriaaliosuus sisältyy kaikkiin valikoimastamme löytyviin lääketieteen valmennuskursseihimme.

2. Ennakkomateriaali Online- ja Lääkisnetti ennakkomateriaali -kursseillamme harjoittelet pelkästään ennakkomateriaalia varten. Näillä kursseilla saat kurssimateriaalin käyttöösi heti ilmoittautumisesi jälkeen.

Lääkisnetistä löytyy jo runsas määrä vektoritehtäviä alkaen aivan perustehtävistä ja jatkuen soveltavampiin sekä haastavampiin tehtäviin.

3. Ota ennakkomateriaalin sisällöt haltuusi ylivoimaisesti kokeneimpien opettajien johdolla. 

Tarkoin suunniteltujen lääkiskurssiemme takana on 12-henkinen asiantuntijatiimi. Kenelläkään toisella kurssijärjestäjällä ei ole yhtä laajaa kokemusta eri alojen pääsykokeisiin valmentamisesta kuin meillä.

Vektorilaskennan hallitsemisesta on ollut apua aiempienkin vuosien valintakokeissa. 

Esimerkiksi vuosien 2006 ja 2018 valintakokeissa on ollut seuraavat tehtävät: