Lääketiede Matemaattiset apuneuvot KOTI 2019-2020

Matemaattiset apuneuvot kurssi on suunnattu pyrkijöille, jotka haluavat tukea fysiikassa välttämättömien matematiikan taitojen harjoitteluun.

Lääketiede Matemaattiset apuneuvot KOTI 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
26 oppituntia
alkaa
päättyy
kurssin hinta
190
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Kurssin voit hankkia milloin vain. Kauden 2019-2020 kurssin oppimisympäristö aukeaa 23.6.2019.

Hinta: 190€ + 15€ toimitus- ja käsittelykulut. Voit valita kurssin maksun 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: 26 oppituntia

Matemaattiset apuneuvot kurssi järjestetään KOTI kurssina eli voit seurata opetusta internetin välityksellä! Opetus on kuvattu Helsingissä Lääketieteen matemaattiset apuneuvot kurssilla. Voit katsoa videoita tietokoneellasi tai mobiililaitteilla.

Matemaattiset apuneuvot kurssi on suunnattu pyrkijöille, jotka haluavat tukea fysiikassa välttämättömien matematiikan taitojen harjoitteluun. Kurssi on tarkoitettu kaikille pyrkijöille, joiden matematiikan taidot kaipaavat kertausta ja lisäharjoitusta. Kurssin sisällöistä hyötyvät myös Pitkän matematiikan lukeneet pyrkijät.

Kurssin käytyäsi sinulla on hyvät valmiudet aloittaa täysipainoinen valmentautuminen lääketieteellisten tiedekuntien pääsykokeeseen. Kurssiin kuuluu mm. nelilaskin harjoittelua ja taulukoiden käytön harjoittelua. Kurssilla kerrataan ne matematiikan aihealueet, jotka valintakokeen kannalta ovat oleellisia, mutta joihin lääketieteen valmennuskursseilla ei enää käytetä aikaa. Kurssilla kerrattavat alueet ovat mm. reaalilukujen peruslaskutoimitukset, yhtälönratkaisu, prosenttilaskenta, verrannot, geometria, vektorit, trigonometria, eksponentti - ja logaritmiyhtälöt, graafiset esitykset, fysiikan suurelaskenta, yksikkötarkastelu ja merkitsevät numerot. Kurssimateriaali sisältää runsaasti perus- ja soveltavia harjoitustehtäviä ratkaisuineen.

Kurssin kuvaus

  1. Kurssiin kuuluu 26 oppituntia opetusta.

  2. Voit katsoa opetusta omalla ajallasi eikä katselukertojen määrää ole rajattu! Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit siis katsoa useaan kertaan.

  3. Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi; asuit sitten Suomessa tai ulkomailla.

  4. Sinulla on mahdollisuus kysyä hankalia asioita oppimisympäristön keskustelualueen kautta.

  5. Innostavat ja asiantuntevat, useita lääketieteen valmennuskursseja opettaneet opettajamme kannustavat ja pitävät motivaation yllä koko kurssin ajan.

  6. Kuten kaikilla valmennuskursseillamme, käytössäsi on Moodlen oppimisympäristö, josta mm. löydät opetuksen perustana olevan materiaalin pdf muodossa.