Lääketiede Itseopiskelu 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
590
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Kauden 2019-2020 kurssien oppimisympäristö aukeaa heinäkuussa. Materiaalien postitus aloitetaan lokakuussa. 

Hinta: 590 € + 15 € toimitus- ja käsittelykulut. Lisätehtävät 140€.  Tarkemmat maksutiedot.

Mikäli et pääse osallistumaan lähiopetuskursseillemme etkä halua hankkia Lääketiede KOTI -valmennuskurssiamme, laaja ja tehokas itseopiskelumateriaalimme on sinua varten. Vastaavaa itseopiskelupakettia et saa muualta! Itseopiskelukurssiin kuuluu painettu materiaali ja lisäksi saat käyttöösi Lääkisnetin (aukeaa 1.10.). Lääkisnettiin kuuluu seuraavat ominaisuudet ja sisällöt:

  • Opiskelet pääsykokeisiin tehokkaasti oman aikataulusi mukaan. Edistymiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet tavoitteesi saavuttamisessa.

  • Voit seurata reaaliajassa, kuinka myös muut pyrkijät ovat onnistuneet tehtävien teossa. Näin tiedät koko ajan, kuinka oma oppimisesi etenee suhteessa muihin pyrkijöihin.

  • Voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.

  • Laadukkaiden, vaiheittaisten mallivastausten ansiosta näet helposti, osasitko tehtävän.

  • Alusta ohjaa sinut kertaamaan aiemmin opiskelemasi asiat. Kirjautuessasi Lääkisnettiin näet tehtävät, joita et edellisellä kerralla osannut ja jotka kaipaavat kertaamista.

  • Teoriakoosteesta saat tukea tehtäväratkaisuihin.

  • Alustalla on myös valmennuskurssien harjoituspääsykokeet (7 kpl) mallipisteytyksineen.

  • Oppimisalustalla on samat tehtävät kuin kurssikirjoissamme, jonka saat ilmoittautumisesi jälkeen. Materiaaliin kuuluu ainekohtaiset, lukion kirjasarjojen pohjalta tehdyt teoriatiivistelmät sekä suuri määrä harjoitustehtäviä (fysiikka noi 600 tehtävää, kemia noin 500 tehtävää ja biologia noin 280 tehtävää) tarkkoine mallivastauksineen.

Voit myös tilata lisätehtäväpaketin, joka sisältää lisätehtäviä fysiikkaan (n. 100 kpl), kemiaan (n. 100 kpl) ja biologiaan (n. 30 kpl) sekä Lääketieteen matemaattiset apuneuvot. Lisätehtävät on tarkoitettu pyrkijöille, jotka tarvitsevat enemmän perusharjoitusta lukiotietojen kertaamiseen.

Jos tilaat itseopiskelukurssin ja päätät myöhemmin osallistua lääketieteen kursseillemme, vähennetään itseopiskelukurssin hinnan kurssimaksustasi.