Lääketiede Harjoituskoepaketti 2020

Mikäli kaipaat harjoitusta vain itse koetilannetta varten, tilaa harjoituskoepakettimme. Sisältää 4 täysimittaista harjoituskoetta mallipisteytyksineen.

Lääketiede Harjoituskoepaketti 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
240
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Harjoituskokeet postitetaan valmennuskursseilla pidettävien kokeiden mukaisesti. Koepäivät ovat tammikuussa (koe 1), maaliskuussa (koe 2), huhtikuussa (koe 3) ja toukokuussa (koe 4). Paketin ostajilla on lisäksi käytössä oppimisympäristö (Moodle), johon valmennuskursseilla pidettävät kokeet liitetään pdf-muodossa.

Hinta: 240€ + 15€ toimitus- ja käsittelykulut. Tarkemmat maksutiedot.

Mikäli kaipaat vain harjoitusta itse koetilannetta varten, sinun kannattaa tilata Harjoituskoepakettimme. Kokeet ovat samat, joita käytämme valmennuskursseillamme ja ne vastaavat laajuudeltaan sekä tyypiltään varsinaista valintakoetta.

Kurssin kuvaus

Pakettiin kuuluu neljä täysmittaista koetta mallivastauksineen ja pisteytyksineen, joiden avulla voit arvioida omat koepisteesi. Oppimisympäristöstä näet valmennuskursseilla kokeen tehneiden tuloksia, joihin voit verrata omaa osaamistasi.