Lääketiede TAKUU TAMMIKUU Kuopio 2020

kaupunki
Kuopio
kurssin laajuus
193 ot
182 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1880
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale KOTI-videot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Luennot arki-iltaisin klo 16.30 / 17.00 alkaen ja viikonloppuisin klo 10.00 alkaen. Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi. 

Hinta: Voit valita kurssin maksun 1-6 erässä tai verkkomaksuna. Laskuilla maksettaessa ensimmäisen erän suuruus on 660€. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: 193 oppituntia (fysiikka 60, kemia 49, biologia 53, harjoituspääsykokeet 27 ja pääsykoevalmentautumisen työkalut 4) + Lääketiede KOTI kurssin opetusvideot 182 oppituntia.

Kaikki lääketieteen kurssimme ovat Takuukursseja. Mikäli et saa opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna 660 eurolla! Ainoana kurssijärjestäjänä kaikkiin lääketieteen kursseihimme kuuluu Lääketiede KOTI kurssin opetusvideot (182 oppituntia), joihin sinulla on rajaton katseluoikeus oman kurssisi ajan. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan. Vastaavaa etua et saa mistään muualta!

Kurssin opetus alkaa jo tammikuussa, joten kurssi sopii aiemmin pyrkineille ja niille, jotka haluavat aloittaa valmistautumisen hyvissä ajoin ja joilla perustiedot ovat melko hyvällä pohjalla. Kurssikertoja on fysiikassa ja kemiassa 10-12 / aine ja biologiassa 13. Runsas oppituntimäärä sekä useat kurssikerrat helpottavat asioiden sisäistämistä ja mahdollistavat lukiotiedot kertaamisen sekä paneutumisen haastavimpiin ja vaikeimmaksi koettuihin aiheisiin.

Kurssin kuvaus

1. Aloita valmistautumisesi heti!

Ainoana kurssijärjestäjänä kaikkiin Lääketieteen kursseihimme kuuluu Lääketiede KOTI kurssin opetusvideot, joita voit katsoa rajoituksetta oman kurssisi ohessa. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerrata asioita ja katsoa vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta useaan kertaan. Videot saat käyttöösi heti ilmoittauduttuasi, joten voit aloittaa valmistautumisen heti kun sinulle sopii!

2. Ennakkoharjoittelu

Ilmoittautumisesi jälkeen saat ennakkoharjoittelumateriaalin (postitus alkaa elokuussa), joka sisältää valmistautumisohjeita sekä runsaasti ennakkotehtäviä omien fysiikan, kemian, matematiikan ja biologian tietojen harjoitteluun ja arviointiin.

3. Pääsykoevalmentautumisen työkalut -aloitusluento

Kurssin alussa pidettävän luennon aikana keskitytään opintojen ohjaukseen valmennuskurssin näkökulmasta, jotta luku-urakka lähtee mukavasti käyntiin. Luento paneutuu mm. henkilökohtaisen lukusuunnitelman tekoon, käytännön työkaluihin omien opiskelutaitojen kehittämiseksi sekä tehokkaan oppimisen välineisiin.

4. Ainekohtainen opetus kursseilla

Lukion fysiikan, kemian ja biologian sisällöissä on monia haastavia ja vaikeasti ymmärrettäviä kokonaisuuksia. Näihin kohtiin paneutuminen ja ongelmakohtien selvittäminen ovat suuressa roolissa hankittaessa valintakokeessa vaadittava itsevarmuus ja luottamus omaan osaamiseen. Tärkeimpien ja yleisesti vaikeaksi koettujen asioiden esiin nostaminen ja epäselvyyksien ratkaiseminen onnistuu parhaiten opettajiemme johdolla. Opettajat ovat valintakokeen ja valintakoevaatimusten asiantuntijoita.

5. Kurssimateriaali

Kaikkiin valmennuskursseihimme kuuluu runsas, oppimista tukeva kurssimateriaali. Materiaaliin kuuluu ainekohtaiset eri lukion kirjasarjojen pohjalta tehdyt teoriakoosteet sekä harjoitustehtäviä (fysiikka n. 600, kemia n. 500, biologia n. 280) mallivastauksineen. Fysiikan, kemian ja biologian tehtävät sisältävät lukion oppimäärään perustuvia tehtäviä sekä eri aineita integroivia tehtäviä. Tehtävätyyppejä on useita monivalinta- ja väittämätehtävistä soveltaviin paljon aineistoa sisältäviin tehtäviin. Näin valintakokeessa mahdollisesti vaadittavat erilaiset tehtävätyypit tulevat kaikki tutuiksi. Materiaaliin kuuluu lisäksi vanhat valintakokeet mallivastauksineen. 

6. Harjoituskokeet

Valmennuskurssin aikana tekemiesi tunti-, pisto- ja harjoituskokeiden avulla pystyt seuraamaan edistymistäsi. Kurssiin kuuluu 7 harjoituspääsykoetta, jotka tarjoavat erinomaisen tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta ja testata osaamistasi. 4 harjoituskoetta tarkastetaan ja pisteytetään kurssin aikana, loput kokeet voit tehdä omatoimisesti. Lisäksi oppimisympäristössä (Moodle) on 8 monivalintakoetta, joissa testataan kaikkien aineiden osaamista.

7. Sähköinen oppimisympäristö

Sähköinen oppimisympäristö on osa lääketieteen valmennuskurssejamme. Verkon kautta voit mm. tulostaa opettajien luentorungot etukäteen itsellesi. Näin voit suunnata kaiken energiasi kuuntelemiseen, eikä aika kulu muistiinpanojen kirjoittamiseen. Näet myös kurssiisi liittyviä käytännön asioita ja voit tulostaa harjoituskokeita ym materiaaleja. Sähköinen oppimisympäristö aukeaa kurssin alussa. Sähköistä oppimisympäristöä varten saat käyttöösi henkilökohtaisen salasanan ja käyttäjätunnuksen, joiden avulla pääset Valmennuskeskuksen kotisivujen kautta kirjautumaan sisään omaan kurssipalveluusi. Sähköinen oppimisympäristö on käytössäsi rajoituksetta koko kurssin ajan aina pääsykokeeseen asti.

8. Lääkisnetti

Lääkisnetti on uusi ja ainutlaatuinen tapa valmistautua lääkiksen pääsykokeeseen! Lääkisnetti on oppimisympäristö, jossa harjoittelet pääsykoetehtäviä sähköisesti.  Lääkisnetissä tapahtuva harjoittelu tukee olennaisesti kurssilla tapahtuvaa oppimista.

  • Opiskelet pääsykokeisiin tehokkaasti oman aikataulusi mukaan. Edistymiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet tavoitteesi saavuttamisessa.
  • Voit seurata reaaliajassa, kuinka myös muut pyrkijät ovat onnistuneet tehtävien teossa. Näin tiedät koko ajan, kuinka oma oppimisesi etenee suhteessa muihin pyrkijöihin.
  • Voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.
  • Laadukkaiden, vaiheittaisten mallivastausten ansiosta näet helposti, osasitko tehtävän.
  • Lääkisnetti ohjaa sinut kertaamaan aiemmin opiskelemasi asiat. Kirjautuessasi Lääkisnettiin näet tehtävät, joita et edellisellä kerralla osannut ja jotka kaipaavat kertaamista.
  • Teoriaosiosta saat tukea tehtävien tekemiseen.
  • Saat kurssille ilmoittautuessasi kurssikirjat, joissa tehtävät on myös paperiversioina.

9. Tutorointi

Opetuksen lisäksi pyrkimisprosessissa tarvitaan henkistä tukea ja kannustusta. Tätä silmällä pitäen lääketieteen kursseilla ovat mukana tutorit. Tutorit ovat itse lääketieteen opiskelijoita, joten heillä on vielä tuoreessa muistissa oma pyrkiminen ja onnistunut pääsykoe. Tutorit ovat tukenasi koko kurssin ajan. Halutessasi he auttavat sinua tekemään lukusuunnitelman sekä vastaavat pyrkimistä ja yliopisto-opiskelua koskeviin kysymyksiisi. Tutorit päivystävät sovitusti kurssipaikalla ja heihin voit olla myös yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla milloin haluat.