Lääketiede TAKUU KOTI 2019-2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
189 oppituntia
alkaa
päättyy
kurssin hinta
1390
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale Opetus- video
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Kuvattava kurssi alkaa marraskuussa, mutta kurssille voi tulla mukaan 1.4. saakka. Aikataulun mukaisesti edetessä opetusta on arkipäivisin (joitain opetuksia on arki-iltaisin) kerran / aine / viikko.

Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi.

Hinta: Voit valita maksun 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 660€. Tarkemmat maksutiedot.

Kurssin laajuus: 189 oppituntia (ot = 45 min). Fysiikka 71, kemia 55, biologia 59, pääsykoevalmentautumisen työkalut 4 ot.

Kaikki lääketieteen kurssimme ovat Takuukursseja. Mikäli et saa opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna 660 eurolla!

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi! Voit katsoa videoita tietokoneellasi tai mobiililaitteilla.

 • Onko valmennuskurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
 • Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
 • Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
 • Etsitkö edullista tapaa osallistua valmennuskurssille?

Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä, on Lääketiede KOTI valmennuskurssimme juuri sinua varten valmistautuessasi lääketieteen valintakokeeseen!

Kurssin kuvaus

1) Kurssi kuvataan valmennuskurssilla Helsingissä. Kurssiin kuuluu 181 oppituntia opetusta. Aikataulun mukaan edetessäsi kurssi rytmittää valmistautumistasi.

2) Voit katsoa opetusta omalla ajallasi eikä katselukertojen määrää ole rajattu! Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit siis katsoa useaan kertaan.

3) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi asuit sitten Suomessa tai ulkomailla.

4) Sinulla on mahdollisuus kysyä opettajilta meilitse / keskustelualueen kautta! Kysyminen tapahtuu helposti tietokoneelta käsin ja opettajat vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

5) Innostavat ja asiantuntevat, useita lääketieteen valmennuskursseja opettaneet opettajamme kannustavat ja pitävät motivaation yllä koko kurssin ajan.

6) Kurssiin kuuluvat samat materiaalit kuin muihinkin kursseihin. Materiaalissa on yhteensä yli 1200 fysiikan, kemian ja biologian tehtävää.

7) Kuten kaikilla valmennuskursseillamme, käytössäsi on sähköinen lääketieteen oppimisympäristö, josta voit ladata luentomuistiinpanot ennen opetusta.

8) Kurssilaiset voivat kysyä lääketieteelliseen pyrkimisestä, kurssista ja tehtävistä oppimisympäristön keskustelualueella.

9) Kurssiin kuuluu neljä harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytetään. 

10) Kurssiin kuuluva Lääkisnetti on uusi ja ainutlaatuinen tapa valmistautua lääkiksen pääsykokeeseen! Lääkisnetti on oppimisympäristö, jossa harjoittelet pääsykoetehtäviä sähköisesti. Lääkisnetissä tapahtuva harjoittelu tukee olennaisesti kurssilla tapahtuvaa oppimista.

 • Opiskelet pääsykokeisiin tehokkaasti oman aikataulusi mukaan. Edistymiskäyrä kertoo sinulle reaaliaikaisesti, kuinka etenet tavoitteesi saavuttamisessa.
 • Voit seurata reaaliajassa, kuinka myös muut pyrkijät ovat onnistuneet tehtävien teossa. Näin tiedät koko ajan, kuinka oma oppimisesi etenee suhteessa muihin pyrkijöihin.
 • Voit lähettää tehtävistä kysymyksiä opettajillemme, jotka vastaavat sinulle henkilökohtaisesti.
 • Laadukkaiden, vaiheittaisten mallivastausten ansiosta näet helposti, osasitko tehtävän.
 • Lääkisnetti ohjaa sinut kertaamaan aiemmin opiskelemasi asiat. Kirjautuessasi Lääkisnettiin näet tehtävät, joita et edellisellä kerralla osannut ja jotka kaipaavat kertaamista.
 • Teoriaosiosta saat tukea tehtävien tekemiseen.
 • Saat kurssille ilmoittautuessasi kurssikirjat, joissa tehtävät on myös paperiversioina.