Lääketiede Itseopiskelu 2020

1670 tehtävää vastauksineen, 4 täysimittaista harjoituskoetta mallipisteytyksineen, teoriatiivistelmät valintakoevaatimuksista, vanhat valintakokeet mallivastauksineen.

Lääketiede Itseopiskelu 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
520
+15 € toimitus- ja käsittelykulut

Ajankohta: Materiaalien postitus aloitetaan lokakuussa. Kauden 2019-2020 kurssien oppimisympäristö aukeaa heinäkuussa. 

Hinta: 520€ + 15€ toimitus- ja käsittelykulut. Lisätehtävät 140€.  Tarkemmat maksutiedot.

Mikäli et pääse osallistumaan lähiopetus kursseillemme etkä halua hankkia Lääketiede KOTI valmennuskurssiamme, sinun kannattaa tilata laaja ja tehokas itseopiskelumateriaalimme. Fysiikan, kemian ja biologian tehtävät sisältävät lukion oppimäärään perustuvia tehtäviä sekä eri aineita integroivia tehtäviä. Tehtävätyyppejä on useita monivalinta- ja väittämätehtävistä soveltaviin paljon aineistoa sisältäviin tehtäviin. Näin valintakokeessa mahdollisesti vaadittavat erilaiset tehtävätyypit tulevat kaikki tutuiksi.

Kurssin kuvaus

Itseopiskelumateriaali ohjaa sinua lukemaan oikein ja ymmärtämään valintakoekirjan oleelliset asiat. Harjoittelemalla pääsykoetyyppisillä tehtävillä olet muita pyrkijöitä paremmassa asemassa.

Kurssimateriaaliin kuuluu

  • Ainekohtaiset eri lukion kirjasarjojen pohjalta tehdyt teoriakoosteet (bio, fys, kem).
  • Harjoitustehtäviä (fysiikka n. 600, kemia n. 500, biologia n. 280) mallivastauksineen.
  • Lääketieteen vanhat valintakokeet vastauksineen kuudelta viime vuodelta. Valintakokeiden vastauksissa on myös Valmennuskeskuksen opettajien tekemät vaiheittaiset malliratkaisut fysiikan ja kemian tehtäviin.
  • Valmennuskursseilla tehtävät kolme harjoituskoetta sekä simuloitu valintakoe mallivastauksineen ja pisteytyksineen. Kokeet saat PDF muodossa Moodle -oppimisympäristön kautta.
  • Kahdeksan monivalintakoetta (yhteensä 240 tehtävää), jotka tehdään Moodlen oppimisympäristössä. Kokeissa on fysiikan, kemian ja biologian tehtäviä. Voit verrata omaa koetulostasi kaikkien kokeen tehneiden tuloksiinn.

Voit myös tilata lisätehtäväpaketin, joka sisältää lisätehtäviä fysiikkaan (n. 100 kpl), kemiaan (n. 100 kpl) ja biologiaan (n. 30 kpl) sekä Lääketieteen matemaattiset apuneuvot. Lisätehtävät on tarkoitettu pyrkijöille, jotka tarvitsevat enemmän perusharjoitusta lukiotietojen kertaamiseen.

Jos tilaat itseopiskelumateriaalin ja päätät myöhemmin osallistua lääketieteen kursseillemme, vähennetään itseopiskelumateriaalin hinta kurssimaksustasi.