Lääketiede VIPTAKUU HKI 2020

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
max 395 ot
182 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
3590
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Aloitusajankohta valittavissa (syys-, marras- tai tammikuu)

Laajuus: Max 395 oppituntia (ot = 45 min). Lisäksi kurssiin kuuluu LÄÄKETIEDE KOTI valmennuskurssi ja opiskelutekniikkakurssi 16 oppituntia.

Hinta: Voit valita kurssin maksun 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 660€. Tarkemmat maksutiedot.

Hyödynnä ennakkovaraajan edut! 

  • Saat valmennuskurssin vanhan kauden hinnalla.
  • Todistusvalintatakuu: saat 50 % kurssihinnasta takaisin, jos pääset todistuksella sisään ensimmäiseen hakukohteeseen, joka liittyy valmennuskurssin alaan.
  • Ilmainen Yo-koevalmennus: saat yhden Yo-koevalmennuksen veloituksetta, kun ostat valmennuskurssin.
  • Täysi tyytyväisyystakuu: saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen valitsemaasi kurssiin. Ilmoita päätöksestäsi viimeistään kahden opetuskerran jälkeen.

Edut ovat voimassa 15.9.2019 asti.

Kaikki lääketieteen kurssimme ovat Takuukursseja. Mikäli et saa opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna 660 eurolla!

VIPTAKUU -kurssin rakenne:

1) Henkilökohtainen valmennustapaaminen

Ennen kurssin alkua jokaisen hakijan kanssa sovitaan tapaaminen, jossa käydään yksilöllisesti läpi tavoitteita ja vaatimuksia. Tarkoituksena on varmistua kurssin soveltuvuudesta juuri sinulle. Henkilökohtainen opastus sekä pääsykoeprosessiin että valmennuskurssiin pidetään yhdessä sovittavana ajankohtana ennen opetuksen alkua. Tällöin myös sovitaan, mille lääketieteen kursseille haluat osallistua.

2) Valmennuskurssiopetus

Ilmoittautumalla VIPTAKUU kurssille saat osallistumisoikeuden kahden eri valmennuskurssin opetukseen. Käytännössä voit käydä yhden pitkän kurssin (alkaa syys- tai marras- tai tammikuussa) ja lisäksi SUPER- JA VIPTAKUU kursseille suunnatun kertauskurssin (alkaa helmi-maaliskuussa). Valittavat kurssit siis ovat:

LÄÄKETIEDE SYYSKUU ILTA TAI LÄÄKETIEDE SYYSKUU PÄIVÄ
LÄÄKETIEDE MARRASKUU ILTA (EI marraskuu päivä) TAI
LÄÄKETIEDE TAMMIKUU ILTA (EI tammikuu päivä) 

LISÄKSI saat osallistua helmi-maaliskuun vaihteessa alkavalle KERTAUSKURSSILLE, joka on tarkoitettu vain SUPER- JA VIPTAKUU kurssilaisille.

Edellä mainituista lääketieteen kursseista ja niiden sisällöstä voit lukea tarkemmin kyseisten kurssien kohdalta.

Kurssivalintasi tehdään yhdessä henkilökohtaisessa tapaamisessa ilmoittautumisen jälkeen.

3) Laskuharjoitukset

VIPTAKUU –kurssiin kuuluu 24 oppituntia laskuharjoituksia (kemia ja fysiikka), joissa saat tarpeesi mukaan henkilökohtaista apua tehtävien laskemiseen. Laskuharjoitukset pidetään maalis-toukokuussa lähempänä valintakoetta, jolloin harjoittelussa korostuvat valintakoetyyppisten, haastavampien tehtävien harjoittelu.

Näiden lisäksi kurssiin kuuluu seuraavat elementit:

  • OPISKELUTEKNIIKKAKURSSI 16 oppituntia (loka- tai tammikuussa)
  • LÄÄKETIEDE KOTI KURSSI

Ilmoittautumismenettely LÄÄKETIEDE VIPTAKUU –kurssille

Ilmoittautumisesi jälkeen sovimme kanssasi henkilökohtaisen tapaamisen. Voit myös sopia tapaamisen ennen ilmoittautumista, koska henkilökohtainen tapaaminen ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Voit ottaa tapaamiseen myös vanhempasi mukaan. Tapaaminen järjestetään yhdessä sovittavana ajankohtana.