Lääketiede SUPERTAKUU TKU 2020

kaupunki
Turku
kurssin laajuus
max. 400 ot
182 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
6590
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Aloitus ajankohta valittavissa (SYYS-, MARRAS- tai TAMMIKUU kurssilla).

Hinta: Voit valita maksun 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 660€. Tarkemmat maksutiedot.

Hyödynnä ennakkovaraajan edut! 

  • Saat valmennuskurssin vanhan kauden hinnalla.
  • Todistusvalintatakuu: saat 50 % kurssihinnasta takaisin, jos pääset todistuksella sisään ensimmäiseen hakukohteeseen, joka liittyy valmennuskurssin alaan.
  • Ilmainen Yo-koevalmennus: saat yhden Yo-koevalmennuksen veloituksetta, kun ostat valmennuskurssin.
  • Täysi tyytyväisyystakuu: saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen valitsemaasi kurssiin. Ilmoita päätöksestäsi viimeistään kahden opetuskerran jälkeen.

Edut ovat voimassa 15.9.2019 asti.

Kurssin laajuus: Max 400 oppituntia (45 min). Lisäksi kurssiin kuuluu Lääketiede KOTI -kurssi. 

Tarjoamme sinulle täysin riskittömän valmennuskurssin lääketieteelliseen tiedekuntaan. Sitoudumme tavoitteeseesi 100 prosenttisesti; saat kaikki rahasi takaisin, jos et saa haluamaasi opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista. Kurssi järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2002. Vuosien 2002-2018 kurssilaisista 55 % on saanut opiskelupaikan haluamassaan tiedekunnassa.

SUPERTAKUU on suunniteltu yhdessä opettajiemme sekä viime vuoden kurssilaisten kanssa tavoitteena luoda kurssi, joka huomioi kaikki valintakokeessa onnistumiseen vaikuttavat tekijät. Pyrkimisprosessi ja valintakoetilanteessa menestyminen vaativat kokonaisvaltaista omistautumista ja määrätietoista työntekoa. Tietojen ja taitojen hallinta sekä henkisten voimavarojen valjastaminen ovat osa-alueet, joiden yhdistyessä valintakoemenestyminen on taattu. Kurssin ohjelma on rakennettu niin, että asioiden omaksuminen ja tietojen hallinta kehittyvät asteittain kurssin edetessä. 

SUPERTAKUU -kurssin rakenne

1) Henkilökohtainen valmennuskeskustelu

Ennen kurssin alkua jokaisen hakijan kanssa pidetään valmennuskeskustelu, jossa käydään yksilöllisesti läpi tavoitteita ja vaatimuksia. Tarkoituksena on varmistua kurssin soveltuvuudesta juuri sinulle. Keskusteluaika sovitaan yhdessä ilmoittautumisen jälkeen.

2) Valmennuskurssiopetus

Ilmoittautumalla SUPERTAKUU kurssille saat osallistumisoikeuden kahden eri valmennuskurssin opetukseen. Käytännössä voit siis osallistua Lääketiede SYYSKUUMARRASKUU tai TAMMIKUU -kurssille JA LISÄKSI Lääketiede MAALISKUU PÄIVÄ -kurssille.

Näiden lisäksi kurssiin kuuluu seuraavat elementit:

  • LASKUHARJOITUKSET maalis-toukokuussa 24 oppituntia
  • Opiskelutekniikka KOTI -kurssi
  • Lääketiede KOTI -kurssi

Ilmoittautumismenettely Lääketiede SUPERTAKUU –kurssille

1) Ilmoittautumisesi jälkeen sovimme kanssasi keskusteluajan (hoidetaan puhelimitse).

2) Kurssin ensimmäiseen vaiheeseen otetaan mukaan lopullista kokoonpanoa suurempi ryhmä. Lopullinen kokoonpano valitaan karsintakokeen perusteella, joka pidetään maaliskuun alussa. Lopullisen kokoonpanon ulkopuolelle jäävät jatkavat LÄÄKETIEDE VIP –kurssilla, joka on rakenteeltaan SUPERTAKUU –kurssin kaltainen.