Ajankohta: Suorana kuvattava kurssi alkaa marraskuussa, mutta kurssille voi tulla mukaan 1.4. saakka. Suoraa lähetystä seuraavalla opetus on arki-iltaisin kerran / aine / viikko klo 16.30 alkaen. 

Tarkemman aikataulun, kurssipaikan ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Moodle oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat ilmoittautuessasi. Tunnukset aktivoituvat tunnin kuluessa ilmoittautumisestasi. Oppimisympäristö aukeaa kesä-heinäkuun vaihteessa.

Hinta: Voit valita kurssin maksun 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 660€. Tarkemmat maksutiedot. 

Hyödynnä ennakkovaraajan edut! 

  • Saat valmennuskurssin vanhan kauden hinnalla.
  • Todistusvalintatakuu: saat 50 % kurssihinnasta takaisin, jos pääset todistuksella sisään ensimmäiseen hakukohteeseen, joka liittyy valmennuskurssin alaan.
  • Ilmainen Yo-koevalmennus: saat yhden Yo-koevalmennuksen veloituksetta, kun ostat valmennuskurssin.
  • Täysi tyytyväisyystakuu: saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen valitsemaasi kurssiin. Ilmoita päätöksestäsi viimeistään kahden viikon kuluttua opetuksen alkamisesta.

Edut ovat voimassa 15.9.2019 asti.

Kurssin laajuus: 189 oppituntia (ot = 45 min). Fysiikka 71, kemia 55, biologia 59, pääsykoevalmentautumisen työkalut 4 ot.

Kaikki lääketieteen kurssimme ovat Takuukursseja. Mikäli et saa opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna 660 eurolla!

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi! Järjestämme ensimmäisenä Suomessa suorana lähetyksenä kuvattavan valmennuskurssin internetin välityksellä! Voit katsoa videoita tietokoneellasi tai mobiililaitteilla.

  • Onko valmennuskurssille osallistuminen asuinpaikkasi vuoksi mahdotonta?
  • Pystytkö aikatauluttamaan itsenäisen opiskelun etkä siis välttämättä tarvitse ryhmän tukea opiskeluusi tai lähtemistä kurssipaikalle?
  • Tuntuuko, että omien aikataulujen sovittaminen kurssiaikatauluun ei onnistu?
  • Etsitkö edullista tapaa osallistua valmennuskurssille?

Jos vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä kyllä, on Lääketiede KOTI valmennuskurssimme juuri sinua varten valmistautuessasi lääketieteen valintakokeeseen!

Kurssin kuvaus

1) Kurssi kuvataan ja lähetetään suorana Helsingistä Lääketiede TAKUU MARRASKUULTA, johon kuuluu 181 oppituntia opetusta. Aikataulun mukaan edetessäsi kurssi rytmittää valmistautumistasi.

2) Voit katsoa opetusta myös omalla ajallasi kurssikerran jälkeen eikä katselukertojen määrää ole rajattu! Vaikeimmilta tuntuvien asioiden opetusta voit siis katsoa useaan kertaan.

3) Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi asuit sitten Suomessa tai ulkomailla.

4) Sinulla on mahdollisuus kysyä opetuksen aikana aivan kuin paikan päällä kurssiin osallistuen! Kysyminen tapahtuu helposti tietokoneelta käsin ja opettajat vastaavat kysymyksiisi suorassa opetustilanteessa (chat ominaisuus ei toimi mobiililaitteilla).

5) Innostavat ja asiantuntevat, useita lääketieteen valmennuskursseja opettaneet opettajamme kannustavat ja pitävät motivaation yllä koko kurssin ajan.

6) Kurssiin kuuluu sama painettu kurssimateriaali ja ennakkomateriaali kuin muihinkin kursseihin. Materiaalissa on yhteensä n. 1200 tehtävää fysiikkaan, kemiaan ja biologiaan liittyen.

7) Kuten kaikilla valmennuskursseillamme, käytössäsi on Moodlen oppimisympäristö, josta voit mm. tulostaa opetukseen liittyvät luentomuistiinpanot ennen opetusta.

8) Kurssilaiset voivat lisäksi keskustella pyrkimisestä ja kysyä ongelmia aiheuttavista asioita oppimisympäristön keskusteluareenalla.

9) Kurssiin kuuluu neljä harjoituspääsykoetta, jotka korjataan ja pisteytetään.