Lääketiede SUPERTAKUU HKI 2020

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
max 395 ot
182 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
6590
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Aloitusajankohta valittavissa (syys-, marras- tai tammikuu)

Hinta: Voit valita kurssin maksun 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 660€. Tarkemmat maksutiedot.

Hyödynnä ennakkovaraajan edut! 

  • Saat valmennuskurssin vanhan kauden hinnalla.
  • Todistusvalintatakuu: saat 50 % kurssihinnasta takaisin, jos pääset todistuksella sisään ensimmäiseen hakukohteeseen, joka liittyy valmennuskurssin alaan.
  • Ilmainen Yo-koevalmennus: saat yhden Yo-koevalmennuksen veloituksetta, kun ostat valmennuskurssin.
  • Täysi tyytyväisyystakuu: saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen valitsemaasi kurssiin. Ilmoita päätöksestäsi viimeistään kahden opetuskerran jälkeen.

Edut ovat voimassa 15.9.2019 asti.

Kurssin laajuus: Max 395 oppituntia (ot = 45 min). Lisäksi kurssiin kuuluu LÄÄKETIEDE KOTI valmennuskurssi sekä opiskelutekniikkakurssi 16 oppituntia.

Tarjoamme sinulle täysin riskittömän valmennuskurssin lääketieteelliseen tiedekuntaan. Sitoudumme tavoitteeseesi 100 prosenttisesti; saat kaikki rahasi takaisin, jos et saa haluamaasi opiskelupaikkaa lääketieteellisistä tiedekunnista. Kurssi järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2002. Vuosien 2002-2017 kurssilaisista 55 % on saanut opiskelupaikan haluamassaan tiedekunnassa.

SUPERTAKUU on suunniteltu yhdessä opettajiemme sekä viime vuoden kurssilaisten kanssa. Tavoitteena on luoda kurssi, joka huomioi kaikki valintakokeessa onnistumiseen vaikuttavat tekijät. Pyrkimisprosessi ja valintakoetilanteessa menestyminen vaativat kokonaisvaltaista omistautumista ja määrätietoista työntekoa. Tietojen ja taitojen hallinta sekä henkisten voimavarojen valjastaminen ovat osa-alueet, joiden yhdistyessä valintakoemenestyminen on taattu. Kurssin ohjelma on rakennettu niin, että asioiden omaksuminen ja tietojen hallinta kehittyvät asteittain kurssin edetessä. 

SUPERTAKUU -kurssin rakenne

1) Henkilökohtainen valmennustapaaminen

Ennen kurssin alkua jokaisen hakijan kanssa sovitaan tapaaminen, jossa käydään yksilöllisesti läpi tavoitteita ja vaatimuksia. Tarkoituksena on varmistua kurssin soveltuvuudesta juuri sinulle. Henkilökohtainen opastus sekä pääsykoeprosessiin että valmennuskurssiin pidetään yhdessä sovittavana ajankohtana ennen opetuksen alkua. Tällöin myös sovitaan, mille lääketieteen kursseille haluat osallistua.

2) Valmennuskurssiopetus

Ilmoittautumalla SUPERTAKUU kurssille saat osallistumisoikeuden kahden eri valmennuskurssin opetukseen. Käytännössä voit käydä yhden pitkän kurssin (alkaa syys- tai marras- tai tammikuussa) ja lisäksi SUPER- JA VIPTAKUU kursseille suunnatun kertauskurssin (alkaa helmi-maaliskuussa). Valittavat kurssit ovat:

LÄÄKETIEDE SYYSKUU PÄIVÄ tai LÄÄKETIEDE SYYSKUU ILTA
LÄÄKETIEDE MARRASKUU ILTA (EI marraskuu päivä) tai
LÄÄKETIEDE TAMMIKUU ILTA (EI tammikuu päivä) 

LISÄKSI saat osallistua helmi-maaliskuun vaihteessa alkavalle KERTAUSKURSSILLE, joka on tarkoitettu vain SUPER- JA VIPTAKUU kurssilaisille.

Edellä mainituista lääketieteen kursseista ja niiden sisällöstä voit lukea tarkemmin kyseisten kurssien kohdalta.

Kurssivalintasi tehdään yhdessä henkilökohtaisessa tapaamisessa ilmoittautumisen jälkeen.

Näiden lisäksi kurssiin kuuluu seuraavat elementit:

  • OPISKELUTEKNIIKKAKURSSI 16 oppituntia (lokakuussa tai tammikuussa)
  • LÄÄKETIEDE KOTI KURSSI

Ilmoittautumismenettely LÄÄKETIEDE SUPERTAKUU –kurssille

1) Ilmoittautumisesi jälkeen sovimme kanssasi henkilökohtaisen tapaamisen. Voit myös sopia tapaamisen ennen ilmoittautumista, koska henkilökohtainen tapaaminen ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Voit ottaa tapaamiseen myös vanhempasi mukaan. Tapaaminen järjestetään yhdessä sovittavana ajankohtana. Tapaamisessa käydään läpi myös valmennussopimus, josta sen saa kotiin allekirjoitettavaksi ja postitettavaksi takaisin Valmennuskeskukseen.

2) Kurssin ensimmäiseen vaiheeseen otetaan mukaan lopullista kokoonpanoa suurempi ryhmä. Lopullinen kokoonpano valitaan karsintakokeen perusteella, joka pidetään maaliskuun alussa. Lopullisen kokoonpanon ulkopuolelle jäävät jatkavat LÄÄKETIEDE VIP –kurssilla, joka on rakenteeltaan SUPERTAKUU –kurssin kaltainen.