Miksi kauppatieteiden kurssillemme? 

1. Eniten sisäänpäässeitä 

Kurssilaisistamme on päässyt sisään kauppatieteelliseen vuosien mittaan enemmän osallistujia kuin muilta valmennuskurssijärjestäjiltä yhteensä.

2. Paras opetus

"Paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde. Kokenein, luotettavin ja monipuolisin kurssijärjestäjä." (Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemä tutkimus valmennuskurssijärjestäjistä, 2017)

Opettajien antama henkilökohtainen, laadukas opetus erottaa meidät monista muista kurssijärjestäjistä. Meillä maksat opetuksesta ja laadukkaista materiaaleista.

Paras tapa päästä kauppatieteelliseen on monipuolinen opetus opettajan johdolla. Meillä opiskelet monipuolisesti sekä teoriaa että teet runsaasti harjoituksia. Kursseillamme pääpaino on opettajajohtoisessa opetuksessa, jossa kaikki tärkeät asiat käydään havainnollistaen läpi.

Tutustu kursseihimme

3. Tutorit tukenasi

Kauppatieteiden valmennuskurssimme ovat markkinoiden monipuolisimmat. Aineopetuksen lisäksi saat laajan tukitoimintojen verkon: pääsykoevalmentautumisen työkalut, harjoituspääsykokeet, sähköisen oppimisympäristön, kurssilaisen itseopiskelumateriaalin tehtävineen ja tutoroinnin.

Kauppatieteitä opiskelevilta tutoreilta saat tarvittaessa vertaistukea. Voit keskustella tutorisi kanssa kaikista pyrkimiseen, kurssiin ja valintakokeeseen liittyvistä asioista. Tutorit osaavat omien kokemustensa kautta antaa hyviä neuvoja.

Kaikkiin lähiopetuskursseihin sisältyy myös Koti-kurssi. Näin voit seurata lähiopetuksen lisäksi taltioituja opetusvideoita kotikoneeltasi milloin itse haluat.

4. Yli 60 vuoden kokemus

Valmennuskeskuksella ja yhteistyöyrityksellämme Zacharin koululla on yli 60 vuoden kokemus pääsykoevalmentamisesta. Olemme ylivoimaisesti kokenein valmennuskurssien järjestäjä Suomessa. 

Ilmoittaudu nyt kauppatieteiden valmennuskurssillemme  

Kauppatieteiden valintakoe on vaikeutunut

Kauppakorkeakouluun ja yliopiston kauppatieteelliseen tiedekuntaan pääseminen valintakokeen kautta on vaikeutunut, koska osa opiskelijoista valitaan nykyisin sisään ylioppilastodistuksen perusteella. Valintakokeen kautta keväällä 2019 haettavia opiskelupaikkoja oli 734, joihin kuitenkin haki edelleen noin 8 000 hakijaa.

Tilastomatematiikan ja todennäköisyyslaskennan merkitys valinnassa on korostunut valintakoeuudistuksen myötä. Siksi tätä aihealuetta on hyvä harjoitella järjestelmällisesti koko pyrkimiskevään ajan. Olemme huomioineet tämän suunnitellessamme kurssejamme.

Lisäksi valmennuskursseillamme harjoitellaan kattavasti ns. aineistotehtäviä.

Valintakokeessa on ollut viime vuosina ns. aineistokoetehtäviä, eli tehtäviä, jotka perustuvat koetilanteessa jaettuun materiaaliin. Nämä materiaalit voivat koskea mitä valintakoealuetta tahansa. Aineistokoetehtävät ovat käsitelleet mm. taloustiedon graafista tulkintaa, ja tehtäviin vastaaminen on edellyttänyt valintakoealueen syvällistä ymmärtämistä ja soveltamista.

Valintakokeessa lukiokurssien sisältö on ymmärrettävä syvällisemmin kuin miten sitä on lukiossa käsitelty. Saatat joutua ottamaan kantaa vaikkapa seuraavan tyyppisiin kysymyksiin:

  • Miten Kehruu-Jennyn keksiminen 1700-luvulla tai rautateiden kehitys 1800-luvulla on verrattavissa tulevaisuuden digitalisaatioon tai robotisaatioon?
  • Mitä yhtäläisyyksiä / eroavaisuuksia vuoden 1929 pörssiromahduksella on nykypäivän pörssimaailmaan?
  • Miksi Eurooppa teollistui ensimmäisenä, mutta muut maanosat saattavat mennä taloudessa ohi tulevaisuudessa?
  • Miten EKP:n ohjauskorko, työttömyys ja inflaatio korreloivat keskenään?
  • Millaisia johtopäätöksiä yrityksen tuloslaskelmasta ja taseesta voidaan tehdä kannattavuuden tai omavaraisuuden näkökulmasta?

Harjoittelemme kurssilla tämän tyyppistä lukiotiedon soveltamista.

Ilmoittaudu kursseillemme ja menesty valintakokeessa!