Kauppiksen valmennuskursseilla menestyt!

Nimi Random Walker kätkee taakseen huippusuositun sijoitusbloggaajan, Kauppalehden kolumnistin ja sijoituskirjailijan, Jarkko Ahon. Hänen kehittämillään valmennuskursseilla saat henkilökohtaista ja laadukkainta opetusta.

Ilmoittaudu Random Walkerin kauppiskurssille

Random Walkerin kursseilta saat:

1. Parasta opetusta

Suomen ykkössijoittajaguru, investointipankkiiri, puhetaidon Euroopan mestari... Näin kovaa opettajagalleriaa et löydä mistään. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Tutustu opettajiimme

2. Tutoreiden tuen

Voit jutella tutoreidemme kanssa kaikista pyrkimiseen, kurssiin tai valintakokeeseen liittyvistä asioista. Omien kokemustensa kautta he osaavat antaa sinulle hyviä neuvoja ja vertaistukea. Tutorimme ovat kauppatieteiden opiskelijoita, joten he osaavat vastata myös opintoihin liittyviin kysymyksiisi.

Tutustu tutoreihimme

3. Ylivoimaisesti laadukkaimmat materiaalit

Seuraamme jatkuvasti, miten valintakokeet muuttuvat ja kehittyvät, jotta voimme tarjota sinulle ajantasaisimmat materiaalit valmistautumiseen. Kurssimateriaalimme sisältää sähköisen oppimisympäristön, opetusvideot, runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, valmistautumisohjeita sekä harjoituspääsykokeita, joilla voit testata osaamisesi. Pääsykoevideoidemme avulla opit, miten erilaisia kysymyksiä valintakokeessa voi olla ja miten tarkasti niihin pitää vastata.

4. Aikataulun

Valmennuskurssillamme pyrkimisprosessisi aikataulu syntyy automaattisesti opettajamme opastuksella. Kurssi rytmittää lukemisesi – voit valintasi mukaan ilmoittautua päivä- tai iltakurssille sen mukaan, mihin ajankohtaan vuorokaudesta haluat sijoittaa lähiopetuksen ja mihin itsenäisen lukemisen.

Kurssilaisemme kertovat

 

 

"Motivointi ja positiivinen ilmapiiri kurssilla on mielestäni ollut todella mukavaa. Opettajilta on aina voinut kysyä vinkkejä ja erilaisia kysymyksiä liittyen opiskeluunkin ja he ovat osanneet vastata kannustavasti."

”Opettaja oli selvästi kiinnostunut aiheesta, mikä teki luennoista miellyttäviä."

"Kiitos oikein paljon kuluneesta keväästä, tästä opetuksesta on ollut minulle valtava apu itsetuntoni kanssa laskemisen suhteen. Tuli oikeasti sellaista harvinaista motivoivaa ja kannustavaa apua jännittäviin asioihin; pääsykoe, siihen lukeminen ja matikan osuus. Koko kurssilla oli kannustava ja motivoiva ilmapiiri, mikä ainakin auttoi minua paljon. Opetus ja opettajan luoma materiaali oli myös todella tasokasta. Täydet pisteet!"

Näin pääset opiskelemaan

 

Tähtää kauppikseen!

Kauppiksessa opiskelet monipuolisesti erilaisia liiketaloudellisia valmiuksia valintasi mukaan. Voit erikoistua muun muassa taloustieteeseen, markkinointiin, kansainväliseen liiketoimintaan, laskentatoimeen ja rahoitukseen tai johtamiseen ja organisaatioihin. Monipuolisuutensa ansiosta kauppatieteiden opiskelu antaa myös useita uramahdollisuuksia.

Seuraa kauppisopiskelijoiden arkea blogistamme

 

Random Walkerin sijoitusraati

 

Random Walkerin sijoitusraadissa Valmennuskeskuksen kouluttajat, sijoittamisen huippuasiantuntijat pohtivat sijoittamisen ilmiöitä.

Katso kaikki jaksot