Pääkaupunkiseudut kurssit etäopetukseen 23.11.2020-13.12.2020

Mikä kurssi minulle sopii?

Paras kurssi sinulle? Kauppis-netti Harjoitus-kokeet Valmiit opetusvideot Live-opetus
Kauppisnetti X X    
Kauppisnetti Koti X X X  
Online-kurssi X X X X
Lähiopetuskurssi X X X X

Kaikki kurssimme ovat 12.10.2020 ilmoitettujen valintakoevaatimusten mukaisia! Uudistimme myös Online- ja lähiopetuskurssien oppikirjojen kaikki tehtävät.

Pitkät kurssimme alkavat jo tammikuussa. Maaliskuussa kirjoitusten aikana kurssin opetuksessa on tauko. Muut liveopetusta sisältävät kurssit alkavat huhtikuussa kirjoitusten jälkeen.

Kurssilaisten kokemuksia Valmennuskeskuksen kauppatieteen valmennuskursseista. Lue täältä

Ilmoittaudu kauppiskurssille

1. Parasta opetusta

Näin kovaa opettajagalleriaa et löydä mistään. Kaikki opettajamme ovat saaneet kurssilaisilta kiitettävän arvosanan. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Tutustu opettajiimme

2. Tutoreiden tuen

Voit jutella tutoreidemme kanssa kaikista pyrkimiseen, kauppatieteiden valmennuskurssiin tai valintakokeeseen liittyvistä asioista. Omien kokemustensa kautta he osaavat antaa sinulle hyviä neuvoja ja vertaistukea. Tutorimme ovat kauppatieteiden opiskelijoita, joten he osaavat vastata myös opintoihin liittyviin kysymyksiisi.

Tutustu tutoreihimme

3. Ylivoimaisesti laadukkaimmat materiaalit

Seuraamme jatkuvasti, miten valintakokeet muuttuvat ja kehittyvät, jotta voimme tarjota sinulle ajantasaisimmat materiaalit valmistautumiseen. Kauppakorkean valmennuskurssin materiaalimme sisältävät sähköisen oppimisympäristön, opetusvideot, runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, valmistautumisohjeita sekä harjoituspääsykokeita, joilla voit testata osaamisesi. Pääsykoevideoidemme avulla opit, miten erilaisia kysymyksiä valintakokeessa voi olla ja miten tarkasti niihin pitää vastata.

4. Aikataulun

Kauppakorkean valmennuskurssillamme pyrkimisprosessisi aikataulu syntyy automaattisesti opettajamme opastuksella. Kauppiksen valmennuskurssi rytmittää lukemisesi – voit valintasi mukaan ilmoittautua päivä- tai iltakurssille sen mukaan, mihin ajankohtaan vuorokaudesta haluat sijoittaa lähiopetuksen ja mihin itsenäisen lukemisen.

Kurssilaisemme kertovat

 

"Motivointi ja positiivinen ilmapiiri kurssilla on mielestäni ollut todella mukavaa. Opettajilta on aina voinut kysyä vinkkejä ja erilaisia kysymyksiä liittyen opiskeluunkin ja he ovat osanneet vastata kannustavasti."

”Opettaja oli selvästi kiinnostunut aiheesta, mikä teki luennoista miellyttäviä."

"Kiitos oikein paljon kuluneesta keväästä, tästä opetuksesta on ollut minulle valtava apu itsetuntoni kanssa laskemisen suhteen. Tuli oikeasti sellaista harvinaista motivoivaa ja kannustavaa apua jännittäviin asioihin; pääsykoe, siihen lukeminen ja matikan osuus. Koko kurssilla oli kannustava ja motivoiva ilmapiiri, mikä ainakin auttoi minua paljon. Opetus ja opettajan luoma materiaali oli myös todella tasokasta. Täydet pisteet!"

Näin pääset opiskelemaan

Tähtää kauppikseen!

Kauppiksessa opiskelet monipuolisesti erilaisia liiketaloudellisia valmiuksia valintasi mukaan. Voit erikoistua muun muassa taloustieteeseen, markkinointiin, kansainväliseen liiketoimintaan, laskentatoimeen ja rahoitukseen tai johtamiseen ja organisaatioihin. Monipuolisuutensa ansiosta kauppatieteiden opiskelu antaa myös useita uramahdollisuuksia.

Seuraa kauppisopiskelijoiden arkea blogistamme