Suomen parhaat AMK-kurssit: Eniten sisäänpääsijöitä ja kurssilaisia keväällä 2021!

Kauppatieteen valmennuskurssit - opiskele kauppakorkean pääsykokeeseen

Ilmoittaudu kauppiskurssille!

Meillä mennään rautainen pedagogiikka edellä. Uusimme syksyllä 2021 kaikki kauppatieteen koti-kurssimme! Voit nyt ostaa eri aineiden kauppisnetin myös erikseen. Muista myös todistusvalintatakuu koti-kursseilla!

Kauppatieteitä opiskelemaan hakevista vain 15% pääsee opiskelemaan. 85% jää ilman opiskelupaikkaa. Pääsykokeeseen pitää panostaa tosissaan ja suunnitelmallisesti.

Kauppatieteen valmennuskurssiemme sisäänpääsyprosentti oli jopa 77% keväällä 2021. Kukaan muu kurssijärjestäjä ei ole pystynyt ilmoittamaan parempia tuloksia. Osallistumalla kurssille voit viisinkertaistaa mahdollisuutesi päästä kauppakorkeaan. Parhaiten menestyivät kevään Online-kurssien opiskelijat, joista noin 6/10 sai opiskelupaikan kauppatieteellisestä. Viime keväänä ei järjestetty lähiopetusta koronan takia.

Valmennuskeskukselta sisäänpääsijöitä keväällä 2021 seuraaviin kauppakorkeisiin Aalto, Tampere, Joensuu, Vaasa, Oulu, Jyväskylä, Lappenranta, Turku, Kuopio, Pori, Åbo Akademi.

Mikä kurssi minulle sopii?

Paras kurssi sinulle? Tehtävät Harjoitus-kokeet Opetus-videot Live-opetus Opettajan tuki
Kauppisnetti Koti X X X   X
Online-kurssit X X X X X
Lähiopetus-kurssit X X X X X
Harjoitus-pääsykoe-paketti   X      

 

Lähiopetuskursseja järjestetään Helsingissä, Turussa ja TampereellaKauppisnetti Koti -kurssit saatavilla myös aineittain!

Olemme tehneet työn puolestasi. Jokainen kurssilaisemme saa aikataulun, jota seuraamalla valmistaudut kauppatieteellisen pääsykokeeseen. Me kerromme, mitä pitää osata ja sinun työsi on vain seurata suunnitelmaa!

’’Parasta oli luentoihin sisälletyt tehtävät joita oli mahtavan paljon! Opettaja oli innostava ja selkeästi panosti siihen että katsoja oppii.''

-Kauppatieteen Online-kurssilainen 2020

Uudet materiaalit kotona opiskeluun! Meillä et katso tuntien luentotallenteita vanhoilta kursseilta, vaan kaikki asia on pilkottu 5-15 minuutin jaksoihin. Tehtävämme ovat opettajien tekemiä, ei opiskelijoiden tai jopa kurssilaisten kädenjälkeä. Määrä ei ratkaise, vaan laatu.

Opettajamme ovat kaikkien kurssilaisten käytössä koko kevään – voit kysyä heiltä mitä tahansa opiskeluun liittyvää!

’’Materiaali oli hyvä pohjalukeminen ja toimi/toimii apuna koko lukemisen ajan. Tehtävät olivat myös hyvin ja ajatuksella laadittu.''

-Kevään 2020 kurssilainen

Yksilöllinen ohjaus: jokainen lähiopetus- ja online-kurssilaisemme saa henkilökohtaista ohjausta lukusuunnitelman tekemiseen ja opiskelutekniikkaan.

Kurssilaisten kokemuksia Valmennuskeskuksen kauppatieteen valmennuskursseista. Lue täältä

Ilmoittaudu kauppiskurssille

1. Parasta opetusta

Näin kovaa opettajagalleriaa et löydä mistään. Kaikki opettajamme ovat saaneet kurssilaisilta kiitettävän arvosanan. Tutkimustoimisto Innolink Researchin tekemän tutkimuksen mukaan Valmennuskeskuksella on ”paras opetuksen taso, opettajat, kokemus ja hinta-laatusuhde”.

Tutustu opettajiimme

2. Tutoreiden tuki

Voit jutella tutoreidemme kanssa kaikista pyrkimiseen, kauppatieteiden valmennuskurssiin tai valintakokeeseen liittyvistä asioista. Omien kokemustensa kautta he osaavat antaa sinulle hyviä neuvoja ja vertaistukea. Tutorimme ovat kauppatieteiden opiskelijoita, joten he osaavat vastata myös opintoihin liittyviin kysymyksiisi.

Tutustu tutoreihimme

3. Ylivoimaisesti laadukkaimmat materiaalit

Seuraamme jatkuvasti, miten valintakokeet muuttuvat ja kehittyvät, jotta voimme tarjota sinulle ajantasaisimmat materiaalit valmistautumiseen. Kauppakorkean valmennuskurssin materiaalimme sisältävät sähköisen oppimisympäristön, opetusvideot, runsaasti erilaisia harjoitustehtäviä, valmistautumisohjeita sekä harjoituspääsykokeita, joilla voit testata osaamisesi. Pääsykoevideoidemme avulla opit, miten erilaisia kysymyksiä valintakokeessa voi olla ja miten tarkasti niihin pitää vastata.

4. Aikataulun

Kauppakorkean valmennuskurssillamme pyrkimisprosessisi aikataulu syntyy automaattisesti opettajamme opastuksella. Kauppiksen valmennuskurssi rytmittää lukemisesi – voit valintasi mukaan ilmoittautua päivä- tai iltakurssille sen mukaan, mihin ajankohtaan vuorokaudesta haluat sijoittaa lähiopetuksen ja mihin itsenäisen lukemisen.

Kurssilaisemme kertovat

 

"Motivointi ja positiivinen ilmapiiri kurssilla on mielestäni ollut todella mukavaa. Opettajilta on aina voinut kysyä vinkkejä ja erilaisia kysymyksiä liittyen opiskeluunkin ja he ovat osanneet vastata kannustavasti."

”Opettaja oli selvästi kiinnostunut aiheesta, mikä teki luennoista miellyttäviä."

"Kiitos oikein paljon kuluneesta keväästä, tästä opetuksesta on ollut minulle valtava apu itsetuntoni kanssa laskemisen suhteen. Tuli oikeasti sellaista harvinaista motivoivaa ja kannustavaa apua jännittäviin asioihin; pääsykoe, siihen lukeminen ja matikan osuus. Koko kurssilla oli kannustava ja motivoiva ilmapiiri, mikä ainakin auttoi minua paljon. Opetus ja opettajan luoma materiaali oli myös todella tasokasta. Täydet pisteet!"

Näin pääset opiskelemaan

Tähtää kauppikseen!

Kauppiksessa opiskelet monipuolisesti erilaisia liiketaloudellisia valmiuksia valintasi mukaan. Voit erikoistua muun muassa taloustieteeseen, markkinointiin, kansainväliseen liiketoimintaan, laskentatoimeen ja rahoitukseen tai johtamiseen ja organisaatioihin. Monipuolisuutensa ansiosta kauppatieteiden opiskelu antaa myös useita uramahdollisuuksia.

Seuraa kauppisopiskelijoiden arkea blogistamme

 

Ota yhteyttä

Katja Ylisiurua
Valmennus- ja markkinointijohtaja, KM
Puhelin: 020 7280 362
Vastuualueet: markkinointi, kauppatiede ja AMK-kurssit
katja.ylisiurua@valmennuskeskus.fi