Kauppisnetti Koti Historia 2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
40 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
190
Ennakko- etu Frendi- ale Opetus- video
x

Kaikki normaalihintaiset kurssit -20 %, kun ilmoittaudut viimeistään 31.7.2021 ja -10 %, kun ilmoittaudut 1.8.-20.9.2021.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Tuottaako historia ongelmia, mutta muut aineet sujuvat? 

Tällä kurssilla harjoittelet kauppiksen pääsykokeen historiaa omassa aikataulussasi opetusvideoiden, teorian ja laadukkaiden tehtävien avulla. Kauppisnetissä opettajien tuki on aina saatavilla.

Opetusvideoiden avulla sinulle selkeytyvät vaikeimmatkin asiat ja ymmärrät kirjoissa esiintyvät syy-seuraus-suhteet ja ilmiöt aiempaa syvällisemmin. Olemme myös analysoineet pääsykokeen tehtävätyypit ja vastaustaktiikat sinulle valmiiksi!

Mietitkö, millä tasolla olet muihin verrattuna? Kauppisnetissä näet reaaliajassa oman sijoituksesi kurssilaistemme joukossa.

Kurssin sisältö

1. Historian opetusvideot

  • Opetusvideomme on tehty kurssilaisia ajatellen: olemme jakaneet kaikki asiat maksimissaan 15 minuutin kokonaisuuksiksi, jotta juuri sinun olisi helpompi opiskella! Videoilla käydään läpi historian teoriaa ja harjoitustehtäviä.
  • Opetusvideoissa on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja ja asioita käydään läpi paljon laajemmin ja syvällisemmin kuin lukiokirjoissa, jotta voimme taata sinulle parhaimman mahdollisen ymmärryksen syy-seuraus-suhteista ja kirjoissa esiintyvistä ilmiöistä.
  • Katselukertojen lukumäärää ei ole rajattu ja videot ovat katsottavissa aina pääsykoepäivään asti.
  • Nopeussäätimillä opetuksen tempo on sinulle aina juuri sopiva!

2. Harjoitustehtävät historiasta

  • Harjoittele lähes 400 pääsykokeen tasoista tehtävää oman aikataulusi mukaisesti. 
  • Tehtävän tehtyäsi näet heti, osasitko tehtävän oikein. Laadukkaiden mallivastausten avulla opit, miten tehtävä ratkaistaan.
  • Tukea tehtävien tekoon saat Kauppisnetin oppimateriaalista. Teoria perustuu lukion opetussuunnitelman sisältöön ja on yhdistelty useiden kirjakustantajien tiedoista.
  • Mikäli jokin asia jää sinulle epäselväski, voit aina kysyä apua opettajiltamme. Näet myös aiemmin kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia oppimisympäristöstä.
  • Omaa edistymistäsi voit seurata reaaliaikaisesti tavoitekäyrältä.
  • Kauppisnetistä löydät myös harjoituspääsykokeita, joilla voit testata omaa osaamistasi. Lisäksi voit halutessasi verrata omaa tulostasi muiden pyrkijöiden tuloksiin.

Hinta ja takuu: 190 €. Jos et saa haluamaasi opiskelupaikkaa kauppatieteellisestä keväällä 2022, voit osallistua kurssille seuraavana keväänä puoleen hintaan. Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat maksutiedot

Laajuus: 40 oppituntia (á 45 min).