Kauppatiede helmikuu Tampere ilta 2022

kaupunki
Tampere
kurssin laajuus
144 ot
142 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1090
Kurssi- takuu Frendi- ale Opetus- video KOTI-videot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

x

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

ilmoittaudu tästä

Suosikki nyt edullisesti - ennakkoetuhinta 490 €!

OPETUSVIDEOT - LIVELUENNOT - 3 OPPIKIRJAA - LASKARIT - 2700+ HARJOITUSTEHTÄVÄÄ - 14 HARJOITUSPÄÄSYKOETTA

Tällä kurssilla otat taloustiedon, historian sekä tilastot ja todennäköisyydet haltuusi lähes kokonaan jo ennen kirjoituksia. Kirjoitusten jälkeen asioita syvennetään ja tehdään soveltavampia tehtäviä, joiden osaamista tarvitaan kauppiksen pääsykokeessa.

Pitkällä kurssillamme on eniten ammattitaitoisten opettajiemme lähiopetusta, joten kurssi sopii myös heille, joiden yo-kirjoituksista on jo kulunut aikaa. Laadukkaan opetuksen lisäksi tähän kurssiin sisältyy ainutlaatuinen oppimisympäristö Kauppisnetti, kotikurssin opetusvideot sekä tutorien tarjoama tuki ja apu esimerkiksi lukusuunnitelman laatimiseen.

Lue tästä: Näin huolehdimme turvallisuudesta lähiopetuskursseillamme!

Pitkän kurssin rakenne

Ennen ylioppilaskirjoituksia:

johdantoluento 1 krt.
taloustiedon luennot 6 krt.
historian luennot 5 krt.
tilastot ja todennäköisyys 7 krt.


Yo-kirjoitusten jälkeen:

taloustiedon luennot 3 krt.
historian luennot 3 krt.
tilastot ja todennäköisyys 3 krt.
viikoittaiset laskarit huhti-toukokuussa

 

Kurssin sisältö

1. Lähiopetus

 • Johdantoluennolla opit, mitä kaikkea pääsykokeeseen luettaessa on otettava huomioon ja miten saat valmennuskurssista suurimman hyödyn irti. Tällä luennolla käydään läpi myös Kauppisnetti-oppimisalusta, jotta sen käyttö olisi sinulle helppoa.
 • Luentokerroilla käydään läpi taloustiedon, historian sekä tilastojen ja todennäköisyyksien teoriaa ja harjoitustehtäviä. Opetusluennoissa on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja sekä tilastoiden ja todennäköisyyksien osalta lukion lyhyen ja pitkän matematiikan tietoja. Lisäksi asioita käydään läpi paljon laajemmin ja syvällisemmin kuin lukiokirjoissa, jotta voimme taata sinulle parhaimman mahdollisen ymmärryksen syy-seuraus-suhteista ja kirjoissa esiintyvistä ilmiöistä.
 • Harjoituspääsykokeilla voit testata omaa osaamistasi ja näet, miten se kehittyy kurssin edetessä. Kokeiden jälkeen saat tehtävien oikeat vastaukset ja ratkaisuselostukset. Lisäksi näet nimettöminä kaikkien kurssilaistemme tulokset, jotta voit verrata omaa osaamistasi myös muihin kauppikseen pyrkijöihin.
 • Parhaan mahdollisen teoriaopetuksen lisäksi pyrkimisprosessissa tarvitaan henkistä tukea ja kannustusta. Tätä silmällä pitäen kauppiskursseillamme ovat mukana myös tutorit, jotka tapaat johdantoluennolla ja harjoituspääsykokeissa. Lisäksi heihin voit olla yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla milloin vain haluat. Tutorimme ovat kauppatieteen opiskelijoita itsekin, joten he osaavat vastata kysymyksiisi pääsykokeesta ja kauppatieteellisessä opiskelusta.

2. Opetusvideot

 • Kurssiin sisältyvät Kotikurssin opetusvideot, joita voit katsoa milloin vain. Opetusvideoiden avulla voit esimerkiksi tutustua kurssin aihealueisiin jo ennen ensimmäistä lähiopetuskertaa. Opetusvideot toimivat myös erinomaisena kertauksena kurssin lopussa. Katselukertojen lukumäärää ei ole rajattu ja videot ovat katsottavissa ilmoittautumisestasi alkaen aina pääsykoepäivään asti.

3. Kauppisnetti

 • Harjoittele yli 2100 pääsykokeen tasoista tehtävää oman aikataulusi mukaisesti. Tehtävän tehtyäsi näet heti, osasitko tehtävän oikein. Laadukkaiden vaiheittaisten mallivastausten avulla opit, miten tehtävä ratkaistaan.
 • Tukea tehtävien tekoon saat Kauppisnetin teoriaosiosta. Teoria perustuu lukion opetussuunnitelman sisältöön ja on yhdistelty useiden kirjakustantajien tiedoista.
 • Mikäli teoriaosio ei anna sinulle tarvittavaa apua tehtävän ratkaisemiseksi, voit aina kysyä apua myös opettajaltamme. Näet myös aiemmin kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia oppimisympäristöstä.
 • Näet opettajien luentorungot etukäteen, joten voit valmistautua tulevaan luentoon kunnolla. Etukäteen valmistautumalla saat luennosta parhaimman hyödyn irti.
 • Kauppisnetin harjoituspääsykokeita voit tehdä omatoimisesti silloin kuin haluat. Lisäksi voit halutessasi verrata omaa tulostasi muiden pyrkijöiden tuloksiin.

Ajankohta: Kauppisnetin saat käyttöösi 1.11.2021. Kurssin opetus alkaa helmikuussa 2022. Opetusta on arkisin klo 17-21 ja mahdollisesti joinakin viikonloppuina klo 10-14 välisenä aikana. Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen. Alustavan aikataulun voit jo kysyä osoitteesta katja.ylisiurua@valmennuskeskus.fi

Paikka: Tampere

Mitä nopeammin ilmoittaudut, sitä halvemmalla kurssin saat:

 • Ennakkoetuhinta: 490 € (viimeinen voimassaolopäivä 20.9.2021)
 • 690 € (21.9.-30.11.2021)
 • 890 € (joulukuu)
 • 1090 € (tammikuu)

Kurssin normaali hinta on 1090 €. Mikäli et saa opiskelupaikkaa kauppatieteellisestä tiedekunnasta keväällä 2022, pääset vastaavalle kurssille seuraavana vuonna puoleen hintaan (545 €). 

Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot Tarkemmat maksutiedot