Kauppatiede aamu, Helsinki 2021

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
144 ot
96 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1470
Kurssi- takuu Frendi- ale Opetus- video KOTI-videot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

x

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

ilmoittaudu tästä

Aamukurssi on täydellinen valinta aamuvirkuille ja iltavuorolaisille!

Tällä kurssilla otat taloustiedon, historian sekä tilastot ja todennäköisyydet haltuusi tehokkaasti kahdessa kuukaudessa. 

Aamukurssillamme on saman verran ammattitaitoisten opettajiemme lähiopetusta kuin pitkälläkin kurssilla, mutta vain tiiviimmässä aikataulussa. Runsaan opetusmäärän lisäksi saat käyttöösi ainutlaatuisen Kauppisnetti-oppimisympäristön, Kotikurssin opetusvideot sekä tutoreiden tarjoaman tuen ja avun esimerkiksi lukusuunnitelman laatimiseen. 

Lue tästä: Näin huolehdimme turvallisuudesta lähiopetuskursseillamme!

Aamukurssin rakenne

 • johdantoluento
 • taloustieto: 6 luentokertaa ja 3 tehtäväkertaa
 • historia: 5 luentokertaa ja 3 tehtäväkertaa
 • tilastot ja todennäköisyys: 7 luentokertaa ja 3 tehtäväkertaa
 • 7 kpl harjoituspääsykokeita

Kurssin sisältö

1. Lähiopetus

 • Johdantoluennolla opit, mitä kaikkea pääsykokeeseen luettaessa on otettava huomioon ja miten saat valmennuskurssista suurimman hyödyn irti. Tällä luennolla käydään läpi myös Kauppisnetti-oppimisalusta, jotta sen käyttö olisi sinulle helppoa.
 • Luentokerroilla käydään läpi taloustiedon, historian sekä tilastojen ja todennäköisyyksien teoriaa ja harjoitustehtäviä. Opetusluennoissa on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja sekä tilastoiden ja todennäköisyyksien osalta lukion lyhyen ja pitkän matematiikan tietoja. Lisäksi asioita käydään läpi paljon laajemmin ja syvällisemmin kuin lukiokirjoissa, jotta voimme taata sinulle parhaimman mahdollisen ymmärryksen syy-seuraus-suhteista ja kirjoissa esiintyvistä ilmiöistä.
 • Harjoituspääsykokeilla voit testata omaa osaamistasi ja näet, miten se kehittyy kurssin edetessä. Kokeiden jälkeen saat tehtävien oikeat vastaukset ja ratkaisuselostukset. Lisäksi näet nimettöminä kaikkien kurssilaistemme tulokset, jotta voit verrata omaa osaamistasi myös muihin kauppikseen pyrkijöihin.
 • Parhaan mahdollisen teoriaopetuksen lisäksi pyrkimisprosessissa tarvitaan henkistä tukea ja kannustusta. Tätä silmällä pitäen kauppiskursseillamme ovat mukana myös tutorit, jotka tapaat johdantoluennolla ja harjoituspääsykokeissa. Lisäksi heihin voit olla yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla milloin vain haluat. Tutorimme ovat kauppatieteen opiskelijoita itsekin, joten he osaavat vastata kysymyksiisi pääsykokeesta ja kauppatieteellisessä opiskelusta.

2. Opetusvideot

 • Kurssiin sisältyvät Kotikurssin opetusvideot, joita voit katsoa milloin vain. Opetusvideoiden avulla voit esimerkiksi tutustua kurssin aihealueisiin jo ennen ensimmäistä lähiopetuskertaa. Opetusvideot toimivat myös erinomaisena kertauksena kurssin lopussa. Katselukertojen lukumäärää ei ole rajattu ja videot ovat katsottavissa ilmoittautumisestasi alkaen aina pääsykoepäivään asti.

3. Kauppisnetti

 • Harjoittele yli tuhat pääsykokeen tasoista tehtävää oman aikataulusi mukaisesti. Tehtävän tehtyäsi näet heti, osasitko tehtävän oikein. Laadukkaiden vaiheittaisten mallivastausten avulla opit, miten tehtävä ratkaistaan.
 • Tukea tehtävien tekoon saat Kauppisnetin teoriaosiosta. Teoria perustuu lukion opetussuunnitelman sisältöön ja on yhdistelty useiden kirjakustantajien tiedoista.
 • Mikäli teoriaosio ei anna sinulle tarvittavaa apua tehtävän ratkaisemiseksi, voit aina kysyä apua myös opettajaltamme. Näet myös aiemmin kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia oppimisympäristöstä.
 • Näet opettajien luentorungot etukäteen, joten voit valmistautua tulevaan luentoon kunnolla. Etukäteen valmistautumalla saat luennosta parhaimman hyödyn irti.
 • Kauppisnetin harjoituspääsykokeita voit tehdä omatoimisesti silloin kuin haluat. Lisäksi voit halutessasi verrata omaa tulostasi muiden pyrkijöiden tuloksiin.

Ajankohta: Kurssi alkaa huhtikuussa 2021. Kurssilla on 35 kokoontumiskertaa arkisin ja joinakin viikonloppuina 8.30-13.00 välisenä aikana. Tarkemman aikataulun löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Paikka: Helsingin kantakaupunki

Hinta ja takuu: 1470 €. Jos et saa haluamaasi opiskelupaikkaa kauppatieteellisestä keväällä 2021, voit osallistua kurssille seuraavana keväänä puoleen hintaan. Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa.  Tarkemmat maksutiedot

Laajuus: 144 oppituntia (á 45 min). Lisäksi kurssiin kuuluu opetusvideot (96 ot), joita voit katsoa rajattomasti.