Kauppisnetti Koti 2021

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
142 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
490
Frendi- ale Opetus- video
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Tehokkuus. Joustavuus. Kilpailuetu.

Tällä kurssilla harjoittelet kauppiksen pääsykokeeseen omassa aikataulussasi opetusvideoiden, laajan teorian ja laadukkaiden tehtävien avulla. Kauppisnetissä opettajien tuki on aina saatavilla. Opetusvideoiden avulla sinulle selkeytyvät vaikeimmatkin asiat ja ymmärrät kirjoissa esiintyvät syy-seuraus-suhteet ja ilmiöt aiempaa syvällisemmin. Olemme myös analysoineet pääsykokeen tehtävätyypit ja vastaustaktiikat sinulle valmiiksi!

Kurssin materiaalit saat käyttöösi heti ja harjoittelua voit jatkaa aina kevään 2021 pääsykokeeseen asti.

Mietitkö, millä tasolla olet muihin verrattuna? Kauppisnetissä näet reaaliajassa oman sijoituksesi kurssilaistemme joukossa.

Kurssin sisältö

1. Opetusvideot

  • Opiskelutekniikan luennoilla saat työkalut itsellesi sopivat opiskelutavan löytämiseen.
  • Uudet, tammikussa 2021 kuvatut opetusvideomme on tehty kurssilaisia ajatellen: olemme jakaneet kaikki asiat maksimissaan 15 minuutin kokonaisuuksiksi, jotta juuri sinun olisi helpompi opiskella! Videoilla käydään läpi taloustiedon, historian sekä tilastojen ja todennäköisyyksien teoriaa ja harjoitustehtäviä. Opetusvideoissa on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja sekä tilastoiden ja todennäköisyyksien osalta lukion lyhyen ja pitkän matematiikan tietoja. Lisäksi asioita käydään läpi paljon laajemmin ja syvällisemmin kuin lukiokirjoissa, jotta voimme taata sinulle parhaimman mahdollisen ymmärryksen syy-seuraus-suhteista ja kirjoissa esiintyvistä ilmiöistä. Katselukertojen lukumäärää ei ole rajattu ja videot ovat katsottavissa ilmoittautumisestasi alkaen aina pääsykoepäivään asti. Nopeussäätimillä opetuksen tempo on sinulle aina juuri sopiva!

2. Kauppisnetti

  • Harjoittele yli 1500 pääsykokeen tasoista tehtävää oman aikataulusi mukaisesti. Tehtävän tehtyäsi näet heti, osasitko tehtävän oikein. Laadukkaiden vaiheittaisten mallivastausten avulla opit, miten tehtävä ratkaistaan.
  • Tukea tehtävien tekoon saat Kauppisnetin oppimateriaalista. Teoria perustuu lukion opetussuunnitelman sisältöön ja on yhdistelty useiden kirjakustantajien tiedoista.
  • Mikäli jokin asia jää sinulle epäselväski, voit aina kysyä apua opettajiltamme. Näet myös aiemmin kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia oppimisympäristöstä.
  • Omaa edistymistäsi voit seurata reaaliaikaisesti tavoitekäyrältä.
  • Kauppisnetistä löydät myös seitsemän harjoituspääsykoetta, joilla voit testata omaa osaamistasi. Lisäksi voit halutessasi verrata omaa tulostasi muiden pyrkijöiden tuloksiin.
  • Löydät oppimisympäristöstä myös kauppatieteen vanhoja pääsykokeita, joilla pääset testaamaan osaamistasi.

Hinta ja takuu: 490 €. Jos et saa haluamaasi opiskelupaikkaa kauppatieteellisestä keväällä 2021, voit osallistua kurssille seuraavana keväänä puoleen hintaan. Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 140 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Laajuus: 142 oppituntia (á 45 min). Opiskelutekniikka 5 ot ja ainekohtainen opetus 138 ot.