Kauppatiede itseopiskelu 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
500
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Hinta: 500 euroa + toimituskulut 15 euroa. Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. 

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi oppimisympäristön tunnukset, josta selviää tarkemmat käytännön asiat.

Lisäksi voit tilata ylimääräisen tehtäväpaketin, jossa on lisätehtäviä hintaan 240 euroa.

Kauppatiede Itseopiskelu on kattava valmennuspaketti itsenäisesti lukeville pyrkijöille. Mikäli et pääse osallistumaan kursseillemme, sinun kannattaa tilata Valmennuskeskuksen laaja ja tehokas itseopiskelumateriaali. Itseopiskelumateriaali ohjaa sinua lukemaan oikein ja ymmärtämään valintakoekirjojen oleelliset asiat.

Kurssin kuvaus:
Opetusohjelmaan sisältyvät yksityiskohtaiset ohjeet lukuprosessin hallitsemiseksi. Harjoitusmateriaalin rakenne on suunniteltu ohjaamaan pääsykoealueiden oikeanlaista omaksumista. Viisi täysimittaista kotona tehtävää harjoituspääsykoetta sekä kaikille Valmennuskeskuksen kurssilaisille yhteinen harjoituspääsykoe takaavat sen, että valintakoetilanne on sinulle tuttuakin tutumpi varsinaisena pääsykoepäivänä.


Itseopiskelumateriaali sisältää:

- Kohti opiskelupaikkaa –oppaan
- Teoriatiivistelmät kaikista valintakoealueista
- Runsaasti pääsykokeen luontaisia harjoitustehtäviä vastauksineen
- Kuusi täysimittaista harjoituspääsykoetta vastauksineen (tämä nide postitetaan 15.4. mennessä)
- Oikeuden osallistua seitsemänteen harjoituspääsykokeeseen (mikäli et pääse paikalle, niin koe löytyy linkitettynä myös oppimisympäristöstä): Helsinki, Tampere ja Turku 28.5. klo 9-12 tai klo 17-20, Oulu, Jyväskylä, Pori, Lappeenranta, ja Kuopio 28.5. klo 17-20, Lahti 27.5. klo 17-20.

Materiaalit valmistuvat 15.1. Postitukset aloitetaan välittömästi tämän jälkeen (harjoituspääsykoenide 15.4. mennessä).

Huom! Materiaalit ovat laadittu lähiopetuskurssien sisällön eli lukion opetussuunnitelman mukaan: Tilasto- ja todennäköisyys -osuus pohjautuu sekä lyhyeen että pitkään matematiikkaan. Taloustiedossa on joitain asioita käsitelty laajemmin kuin lukion oppikirjoissa.