Kauppisnetti 2020

Kauppisnetti on uusi ja ainutlaatuinen tapa valmistautua kauppatieteiden pääsykokeeseen. Kokeeseen valmistautuminen Kauppisnetissä on vaivatonta, sillä voit tehdä tehtäviä missä ja milloin vain haluat.

Kauppisnetti 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
290
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Aloita valintakoeprojektisi heti. Saat Kauppisnetin tunnukset ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi, joten pääset kirjautumaan sinne heti tämän jälkeen. Kauppisnetti on auki aina pääsykoepäivään asti, jonne asti ilmoittautumisia otetaan vastaan.

Hinta: 290 euroa (+ toimituskulut 15 euroa). Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat maksutiedot

Kauppisnetin sisältö:

1. Teoriatiivistelmät kaikista kolmesta aihealueesta. Teoriatiivistelmät perustuvat lukion opintosuunnitelman sisältöön. Niissä on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja (kirjoissa on isojakin eroja, varsinkin taloustiedossa). Keskeisistä taloustiedon asioista on kerrottu laajemmin kuin lukiokirjoissa asioiden ja ilmiöiden sekä niiden syy-seuraus-suhteiden paremmin ymmärtämiseksi. Tilastot ja todennäköisyys -osio on yhdistetty pitkästä ja lyhyestä matematiikasta, koska tällöin matemaattisia ilmiöitä pystyy paremmin ymmärtämään.

2. Yli 1 600 pääsykokeen tasoista tehtävää ratkaisuselostuksineen.

3. Kauppisnettiin linkitetään kevään aikana 7 harjoituspääsykoetta ratkaisuselostuksineen. Lisäksi Kauppisnetissä on 12 kauden 2018-19 harjoituspääsykoetta ratkaisuselostuksineen. Eli yhteensä 19 oikeaa pääsykoetta vastaavaa harjoituspääsykoetta. Näet harjoituspääsykokeiden tulokset (nimettöminä) graafisina esityksinä kaikilta lähiopetuskursseiltamme. Näin voit verrata omaa edistymistäsi suhteessa lähiopetuskurssilaisiin.

4. Voit kysyä rajattomasti lukuprosessisi aikana syntyviä kysymyksiä. Vaikka et itse mitään kysyisikään, näet sieltä muiden kysymykset vastauksineen. Tämäkin tuo uutta näkökulmaa aihealueisiin. Kausien 2018-19 kysymyssatoa vastauksineen näet heti. Uusiin kysymyksiin aletaan vastaamaan 15.1. 

Kauppisnetti on erittäin joustava ja yksilöllinen valmennusohjelma, jonka avulla on helppo valmistautua valintakokeeseen. Kauppisnetti ei sisällä lähi- eikä video-opetusta.