Kauppatiede Takuu koti + Kauppisnetti 2020

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
127 ot
alkaa
päättyy
kurssin hinta
490
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale Opetus- video
x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssi sisältää opetusvideon.

ilmoittaudu tästä

Ajankohta: Aloita valintakoeprojektisi heti. Saat oppimisympäristön tunnukset ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi, joten pääset kirjautumaan sinne tunnin kuluttua ilmoittautumisesta. Videotallenteita voi katoa niin monta kertaa kuin haluat aina pääykoepäivään asti, jonne asti ilmoittautumisia otetaan vastaan.

Laajuus: 127 oppituntia (á 45 min), jotka jakaantuvat seuraavasti: Pääsykoevalmentautumisen työkalut 3 ot, ainekohtainen opetus 96 ot ja uudet harjoituspääsykokeet 28 ot.

Hinta: 490 euroa (+ 15 euron toimituskulut). Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 290 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Huom! Tämä kurssi on meidän kampanjakurssi kaudella 2019-2020, joten saat sen todella edulliseen hintaan (norm. 840 euroa).

Takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa kauppakorkeakoulusta tai kauppatieteellisestä tiedekunnasta keväällä 2020, pääset samalle kurssille 290 euron takuuhinnalla keväällä 2021 tai 2022.

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi. Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi; asuit sitten Suomessa tai ulkomailla. Kurssilla on sama asiasisältö kuin vastaavilla lähiopetuskursseilla.


Kauppatiede Takuu Koti + Kauppisnetti -kurssin sisältö:

A. Opetusvideot

1. Valmennuskurssi alkaa Pääsykoevalmentautumisen työkalut -videoluennolla (3 oppituntia, á 45 min). Luento on tarkoitettu valmennuskurssin ohjaamiseen niin, että luku-urakka alkaa mahdollisimman jouhevasti. Luennolla käsitellään mm. seuraavia asioita:

  • Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon omassa lukuprojektissaan
  • Miten kurssista saa suurimman mahdollisen hyödyn irti

2. Videoluennot kolmesta aihealueesta (96 oppituntia, á 45 min), jotka pohjautuvat lukion opetussuunnitelman sisältöön. videoissa on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja (kirjoissa on isojakin eroja, varsinkin taloustiedossa). Keskeisistä taloustiedon asioista on myös kerrottu laajemmin kuin lukiokirjoissa asioiden ja ilmiöiden sekä niiden syy-seuraus-suhteiden paremmin ymmärtämiseksi. Tilastot ja todennäköisyys -osio on yhdistetty pitkästä ja lyhyestä matematiikasta, koska tällöin matemaattisia ilmiöitä pystyy paremmin ymmärtämään.


B. Kauppisnetti

1. Teoriatiivistelmät kaikista kolmesta aihealueesta. Teoriatiivistelmät perustuvat lukion opintosuunnitelman sisältöön. Niissä on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja (kirjoissa on isojakin eroja, varsinkin taloustiedossa). Keskeisistä taloustiedon asioista on myös kerrottu laajemmin kuin lukiokirjoissa asioiden ja ilmiöiden sekä niiden syy-seuraus-suhteiden paremmin ymmärtämiseksi. Tilastot ja todennäköisyys -osio on yhdistetty pitkästä ja lyhyestä matematiikasta, koska tällöin matemaattisia ilmiöitä pystyy paremmin ymmärtämään. Teoriatiivistelmät toimitetaan kotiin myös painettuina 15.1. alkaen.

2. Yli 1 600 pääsykokeen tasoista tehtävää ratkaisuselostuksineen.

3. Kauppisnettiin linkitetään kevään aikana 7 harjoituspääsykoetta ratkaisuselostuksineen. Lisäksi Kauppisnetissä on 12 kauden 2018-19 harjoituspääsykoetta ratkaisuselostuksineen. Eli yhteensä 19 oikeaa pääsykoetta vastaavaa harjoituspääsykoetta. Näet harjoituspääsykokeiden tulokset (nimettöminä) graafisina esityksinä kaikilta lähiopetuskursseiltamme. Näin voit verrata omaa edistymistäsi suhteessa lähiopetuskurssilaisiin.

4. Voit kysyä rajattomasti lukuprosessisi aikana syntyviä kysymyksiä. Vaikka et itse mitään kysyisikään, näet sieltä muiden kysymykset vastauksineen. Tämäkin tuo uutta näkökulmaa aihealueisiin. Kausien 2018-19 kysymyssatoa vastauksineen näet heti. Uusiin kysymyksiin aletaan vastaamaan 15.1. 

Huom: Kun mukaan lasketaan video-opetuksessa olevat tehtävät ja Kauppisnetissä olevat tehätvät, niin tehtäviä on tarpeeksi pääsykokeeseen valmistautumiseen (yli 2 500).