Kurssin sisältö on kerrottu videotallenteiden alapuolella.

Ajankohta: Kurssille voi ilmoittautua heti. Saat oppimisympäristön tunnukset ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi kahden tunnin sisällä, joten pääset kirjautumaan sinne heti ilmoittautumisen jälkeen. Uusien valintakoevaatimusten mukaiset opetusvideot linkitetään oppimisympäristöön viimeistään 15.1.2020 (mikäli valintakoevaatimukset ovat samat kuin keväällä 2019, niin käypiä videotallenteita voi katsella heti ilmoittautumisen jälkeen). Videotallenteita niin monta kertaa kuin haluat aina pääykoepäivään asti, jonne asti ilmoittautumisia otetaan vastaan.

Laajuus: 127 oppituntia (á 45 min)

Hinta: 840 euroa (+ 15 euron toimituskulut). Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 490 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Hyödynnä ennakkovaraajan edut! 

 • Saat valmennuskurssin vanhan kauden hinnalla.
 • Todistusvalintatakuu: saat 50 % kurssihinnasta takaisin, jos pääset todistuksella sisään ensimmäiseen hakukohteeseen, joka liittyy valmennuskurssin alaan.
 • Ilmainen Yo-koevalmennus: saat yhden Yo-koevalmennuksen veloituksetta, kun ostat valmennuskurssin.
 • Täysi tyytyväisyystakuu: saat rahasi takaisin, jos et ole tyytyväinen valitsemaasi kurssiin. Ilmoita päätöksestäsi viimeistään kahden opetuskerran jälkeen.

Edut ovat voimassa 15.9.2019 asti.

Takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa kauppakorkeakoulusta tai kauppatieteellisestä tiedekunnasta keväällä 2020, pääset samalle kurssille 500 euron takuuhinnalla keväällä 2021 tai 2022.

Valmennuskeskus tuo valmennuskurssin kotiisi. Kurssi on täysin riippumaton asuinpaikastasi. Voit osallistua valmennuskurssille omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi; asuit sitten Suomessa tai ulkomailla. Kurssilla on sama asiasisältö kuin vastaavilla lähiopetuskursseilla.

Kauppatiede Takuu Koti on raudanluja peruskurssi, joka antaa valmiudet huippusuoritukseen valintakokeessa. Kauppatiede Takuu Koti -kurssilla painopiste on valintakoevaatimusten mukaisten tietojen ja taitojen omaksumisessa ja hallitsemisessa. 

Oheisella videolla on analysoitu kevään 2018 pääsykoetta:

 

Kurssin sisältö: Kauppatiede Takuu Koti -kurssi koostuu useammasta moduulista. Jokainen moduuli on tärkeä oppimisen väline kohti himoittua opiskelupaikkaa kauppakorkeakoulussa tai yliopiston kauppatieteellisessä tiedekunnassa. Seuraavassa on esitelty Kauppatiede Takuu Koti -kurssin rakenne:

 

1. Pääsykoevalmentautumisen työkalut, 3 ot (á 45 min)

Valmennuskurssi alkaa Pääsykoevalmentautumisen työkalut -johdantoluennolla. Luento on tarkoitettu valmennuskurssin ohjaamiseen niin, että luku-urakka alkaa mahdollisimman jouhevasti. Luennolla käsitellään mm. seuraavia asioita:

 • Mitä käytännön asioita kurssiin liittyy
 • Miten kurssista saa suurimman mahdollisen hyödyn irti
 • Mitä pitää huomioida omassa lukuprojektissaan


2. Aineopetus videoituna asiantuntijaopettajien johdolla, 96 ot (á 45 min)

Valmennuskeskuksen kursseilla on jokaisessa aineessa oma asiantuntijaopettaja, jonka ohjauksessa oivallat pääsykokeen kannalta oleellisimmat asiat. Asiantuntijaopettajien johdolla

 • käydään aihealueet läpi esimerkkien avulla.
 • tehdään paljon koti-/tuntiharjoituksia.

Videot on kuvattu studioluokassa ilman yleisöä. Opettajien taustoista voit lukea kohdasta "tutustu opettajiin".


3. Harjoituspääsykokeet, 28 ot (á 45 min)

Valmennuskurssin aikana tehdään 7 harjoituspääsykoetta kotona omatoimisesti. Harjoituspääsykokeiden tulokset näet (nimettöminä) oppimisympäristössä graafisina esityksinä kaikilta kauppatieteiden kursseiltamme ympäri Suomen. Näin voit verrata omaa edistymistäsi suhteessa muihin kurssilaisiin.

Tämän lisäksi oppimisympäristöstä löytyy toiset 5 viime kevään 2018 harjoituspääsykoetta ratkaisuselostuksineen omatoimiseen tekemiseen.


4. Sähköinen oppimisympäristö

Sähköinen oppimisympäristö on keskeinen tukielementti kaikilla kauppatieteiden kursseillamme, jonka kautta

 • voit kysyä rajattomasti lukuprosessisi aikana syntyviä kysymyksiä mm. pääsykoealueesta ja hakemisesta. Vaikka et itse mitään kysyisikään, näet sieltä muiden kysymykset vastauksineen. Näistä sadoista kysymyksistä sinulle on suuri apu lukuprosessiisi.
 • näet harjoituspääsykokeiden tulokset (nimettöminä) graafisina esityksinä kaikilta kauppatiedekursseiltamme. Näin voit verrata omaa edistymistäsi suhteessa muihin kurssilaisiin.
 • voit keskustella muiden kurssilaisten kanssa kaikesta kauppatieteisiin liittyvistä kysymyksistä.
 • saat kurssilaisen itseopiskelumateriaalin sekä sähköisenä että painettuna niteenä.
 • voit katsoa opetusvideoita rajattomasti pääsykoepäivään asti.
 • saat satoja lisäkysymyksiä kevään aikana.

Saat oppimisympäristön tunnukset ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi kahden tunnin sisällä, joten pääset kirjautumaan sinne heti ilmoittautumisesi jälkeen. Uusi materiaali ja opetusvideot linkitetään oppimisympäristöön viimeistään 15.1.2020.


5. Kurssilaisten itseopiskelumateriaali

Kurssilaisten itseopiskelumateriaali on kattava valmennuspaketti itsenäiseen työskentelyyn. Itseopiskelumateriaali ohjaa sinua lukemaan oikein ja ymmärtämään valintakoekirjojen oleelliset asiat. Materiaaliin sisältyvät yksityiskohtaiset ohjeet lukuprosessin hallitsemiseksi. Harjoitusmateriaalin rakenne on suunniteltu ohjaamaan pääsykoealuiden oikeanlaista omaksumista. Kurssilaisten itseopiskelumateriaali sisältää:

 • Kohti opiskelupaikkaa -oppaan
 • Teoriatiivistelmät kaikista valintakoekirjoista
 • Runsaasti harjoitustehtäviä vastauksineen

Itseopiskelumateriaalit toimitetaan 15.1.2020 alkaen. Jos ilmoittaudut tämän jälkeen, saat materiaalipaketin noin puolentoista viikon kuluttua ilmoittautumisesta.

Huom: Kun mukaan lasketaan itseopiskelumateriaalin tehtävät, oppimisympäristön tehtävät, opetusvideoissa olevat tehtävät, vanhat ja uudet harjoituspääsykokeet, niin tehtäviä on tarpeeksi pääsykokeeseen valmistautumiseen (yli 2 500).