Kauppatiede Takuu pitkä, Turku 2020

kaupunki
Turku
kurssin laajuus
144 ot
96 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1470
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
Kurssi- takuu Frendi- ale KOTI-videot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

ilmoittaudu tästä

Paikka: Kerttulin lukio: Kaarinankatu 3, Turku

Ajankohta: 9.1.-28.5.2020. Ajanjaksolla on 29 kokoontumiskertaa: arkisin klo 17.00-21.00 tai klo 17.00-20.00 ja joinakin viikonloppuina klo 10.00-14.00.

Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. 

Laajuus: 144 oppituntia (á 45 min). Lisäksi kurssiin kuuluu 96 oppituntia videoluentoja. Videoluennoilla on sama asiasisältö kuin itse kurssilla. Katso lisää Kauppatiede Koti -osiosta.

Hinta: 1 470 euroa (+ 15 euron toimituskulut). Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 490 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa kauppakorkeakoulusta tai kauppatieteellisestä tiedekunnasta keväällä 2020, pääset samalle kurssille 500 euron takuuhinnalla keväällä 2021 tai 2022.

Kurssirakenne (29 kokoontumiskertaa): 

Ennen ylioppilaskirjoituksia: Kokoontumiskerrat
Johdantoluento 1
Luento- ja tehtäväkerrat  
  • Taloustieto
5
  • Historia
4
  • Tilastot ja todennäköisyys*
6
Yhteensä 16

 

Ylioppilaskirjoitusten jälkeen: Kokoontumiskerrat
Tehtäväkerrat  
  • Taloustieto
2
  • Historia
2
  • Tilastot ja todennäköisyys*
2
Harjoituspääsykokeet 7
Yhteensä 13

 

* Tilastot ja todennäköisyys -osuuteen otetaan mukaan sekä lyhyen että pitkän matematiikan opetussuunnitelman sisältö.

Ennen ylioppilaskirjoituksia kaikki kolme aihealuetta käydään kokonaisuudessaan läpi. Kirjoitusten jälkeen ovat tehtäväpainotteiset kertauskerrat ja harjoituspääsykokeet. Kirjoitusten aikana on kurssitauko. Tällä tavalla pystyt yhdistämään valmistautumisen ylioppilaskirjoituksiin näiden kolmen lukiokurssin osalta ja valmistautumisen kauppatieteiden pääsykokeeseen. Kurssi sopii myös henkilölle, joka on kirjoittanut aikaisemmin, mutta haluaa aloittaa valmistautumisen pääsykokeeseen hyvissä ajoin.


Kauppatiede Takuu Pitkä, Turku 2020 -kurssin sisältö: 

A. Lähiopetus

1. Valmennuskurssi alkaa Pääsykoevalmentautumisen työkalut -johdantoluennolla (4 oppituntia, á 45 min). Luento on tarkoitettu kurssin ohjaamiseen niin, että oppimisprojekti alkaa mahdollisimman jouhevasti. Luennolla keskitytään valintakoeprojektin kannalta kahteen keskeiseen osa-alueeseen:

  • Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon omassa lukuprojektissaan
  • Miten valmennuskurssista saa suurimman mahdollisen hyödyn irti

2. Luentokerrat tehtävineen kolmesta aihealueesta (112 oppituntia, á 45 min), jotka pohjautuvat lukion opetussuunnitelman sisältöön. Opetuksessa on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja (kirjoissa on isojakin eroja, varsinkin taloustiedossa). Keskeisiä asioita käydään läpi myös laajemmin kuin lukiokirjoissa asioiden ja ilmiöiden sekä niiden syy-seuraus-suhteiden paremmin ymmärtämiseksi. Tilastot ja todennäköisyys -osio on yhdistetty pitkästä ja lyhyestä matematiikasta, koska tällöin matemaattisia ilmiöitä pystyy ymmärtämään paremmin.

3. Kurssin aikana tehdään 7 harjoituspääsykoetta (28 oppituntia, á 45 min). Kokeen jälkeen saat tehtävien vastaukset ja niiden ratkaisuselostukset. Harjoituspääsykokeiden tulokset näet (nimettöminä) oppimisympäristössä graafisina esityksinä kaikilta kauppatieteiden kursseiltamme ympäri Suomen. Näin voit verrata omaa edistymistäsi suhteessa muihin kurssilaisiin.

4. Parhaan mahdollisen teoriaopetuksen lisäksi pyrkimisprosessissa tarvitaan henkistä tukea ja kannustusta. Tätä silmällä pitäen kauppatieteiden kursseilla ovat mukana tutorit. Tutorit ovat itse kauppatieteiden opiskelijoita, joten heillä on vielä tuoreessa muistissa oma pyrkiminen ja onnistunut pääsykoe.

Tutorit ovat tukenasi koko kurssin ajan. He tukevat lukuprojektiasi ja vastaavat opiskelua yliopistossa/korkeakoulussa koskeviin kysymyksiisi. Tapaat tutorit johdantoluennolla ja harjoituspääsykokeissa. Heihin voit olla myös yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla milloin haluat.


B. Opetusvideot

1. Voit aloittaa valintakoeprojektisi heti tutustumalla valintakoevaatimuksiin opetusvideoiden avulla (96 oppituntia, á 45 min). Opetusvideot on tehty samalla periaatteella kuin lähiopetuskin. Opetusvideoita voit katsella niin monta kertaa kuin haluat aina ilmoittautumisesta pääsykoepäivään asti.


C. Kauppisnetti

1. Voit aloittaa valintakoeprojektisi myös teoriatiivistelmien kautta. Teoriatiivistelmät perustuvat lukion opintosuunnitelman sisältöön. Niissä on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja (kirjoissa on isojakin eroja, varsinkin taloustiedossa). Keskeisistä taloustiedon asioista on myös kerrottu laajemmin kuin lukiokirjoissa asioiden ja ilmiöiden sekä niiden syy-seuraus-suhteiden paremmin ymmärtämiseksi. Tilastot ja todennäköisyys -osio on yhdistetty pitkästä ja lyhyestä matematiikasta, koska tällöin matemaattisia ilmiöitä pystyy ymmärtämään paremmin. Teoriatiivistelmät toimitetaan kotiin myös painettuina 15.1. alkaen.

2. Yli 1 000 pääsykokeen tasoista omatoimitehtävää ratkaisuselostuksineen. Huom: Kun mukaan lasketaan Kauppisnetin tehtävät, tuntitehtävät, kotitehtävät, opetusvideoissa olevat tehtävät, vanhat ja uudet harjoituspääsykokeet, niin tehtäviä on tarpeeksi pääsykokeeseen valmistautumiseen (yli 3 000).

3. Kauppisnetissä on 12 kauden 2018-19 harjoituspääsykoetta ratkaisuselostuksineen. Voit tehdä näitä harjoituspääsykokeita omatoimisesti aina, kun haluat testata itseäsi. Näet harjoituspääsykokeiden tulokset (nimettöminä) graafisina esityksinä kaikilta lähiopetuskursseiltamme. Näin voit verrata omaa edistymistäsi suhteessa edelliskausien lähiopetuskurssilaisiin.

4. Voit kysyä rajattomasti lukuprosessisi aikana syntyviä kysymyksiä. Vaikka et itse mitään kysyisikään, näet sieltä muiden kysymykset vastauksineen. Tämäkin tuo uutta näkökulmaa aihealueisiin. Kausien 2018-19 kysymyssatoa vastauksineen näet heti. Uusiin kysymyksiin aloitetaan vastaaminen 15.1.

5. Opettajat linkittävät luentorunkonsa Kauppisnettiin etukäteen, niin voit valmistautua tulevaan luentoon kunnolla. Tälläisellä etukäteisvalmistaumisella saat luennoista parhaan mahdollisen hyödyn irti.