Kauppatiede Takuu Jyväskylä 2020

kaupunki
Jyväskylä
kurssin laajuus
99 ot
96 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1230
Kurssi- takuu Frendi- ale KOTI-videot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

Koronapandemian takia kurssi järjestetään tällä hetkellä poikkeuksellisesti etäopetuksena, mutta siirrymme lähiopetukseen heti, kun viranomaiset sen sallivat. Opetusta voi katsoa suorana lähetyksenä oppimisympäristömme kautta ja sen jälkeen jälkitallenteina aina pääsykoepäivään asti.

Huom! Poikkeustilanteen vuoksi lisäsimme kurssiimme seuraavat kaksi lisäelementtiä (n. 15 oppituntia):

1. Random Walkerin luennot ja kyselytunnit:

Sijoitusguru ja Valmennuskeskuksen kokenut kouluttaja, Random Walker alias Jarkko Aho, pitää ylimääräisiä nettiluentoja taloustiedon hankalimmista aiheista, kuten aineistokokeeseen vastaamisesta ja talouden tunnuslukujen käytöstä. Lisäksi kyselytunneilla voit esittää hänelle chatissa kysymyksiä itsellesi vaikeista asioista taloustiedosta.

2. Veeran ja Pirjon tehtävätunnit:

Tilasto- ja todennäköisyyslaskennan huippukokeneet kouluttajamme Veera ja Pirjo pitävät ylimääräisiä tehtäväharjoituksia kurssin loppupuolella.

-------------------------------------------------------------------------------

Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu: Rajakatu 35, Jyväskylä

Ajankohta: 9.4.-28.5.2020. Ajanjaksolla on 20 kokoontumiskertaa: arkisin klo 17.00-21.00 tai klo 17.00-20.00 ja joinakin viikonloppuina klo 10.00-14.00. 

Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. 

Laajuus: 99 oppituntia (á 45 min). Lisäksi kurssiin kuuluu 96 oppituntia videoluentoja. Videoluennoilla on sama asiasisältö kuin itse kurssilla. Katso lisää Kauppatiede Koti -osiosta.

Hinta: 1 230 euroa (+ 15 euron toimituskulut). Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 490 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa kauppakorkeakoulusta tai kauppatieteellisestä tiedekunnasta keväällä 2020, pääset samalle kurssille 500 euron takuuhinnalla keväällä 2021 tai 2022.

Kurssirakenne (20 kokoontumiskertaa): 

  Kokoontumiskerrat
Johdantoluento 1
Luento- ja tehtäväkerrat  
  • Taloustieto
5
  • Historia
4
  • Tilastot ja todennäköisyys*
5
Harjoituspääsykokeet 5
Yhteensä 20

 

* Tilastot ja todennäköisyys -osuuteen otetaan mukaan sekä lyhyen että pitkän matematiikan opetussuunnitelman sisältö.

 

Kauppatiede Takuu Jyväskylä 2020 -kurssin sisältö: 

A. Lähiopetus

1. Valmennuskurssi alkaa Pääsykoevalmentautumisen työkalut -johdantoluennolla (4 oppituntia, á 45 min). Luento on tarkoitettu kurssin ohjaamiseen niin, että oppimisprojekti alkaa mahdollisimman jouhevasti. Luennolla keskitytään valintakoeprojektin kannalta kahteen keskeiseen osa-alueeseen:

  • Mitä kaikkea pitää ottaa huomioon omassa lukuprojektissaan
  • Miten valmennuskurssista saa suurimman mahdollisen hyödyn irti

2. Luentokerrat tehtävineen kolmesta aihealueesta (75 oppituntia, á 45 min), jotka pohjautuvat lukion opetussuunnitelman sisältöön. Opetuksessa on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja (kirjoissa on isojakin eroja, varsinkin taloustiedossa). Keskeisiä asioita käydään läpi myös laajemmin kuin lukiokirjoissa asioiden ja ilmiöiden sekä niiden syy-seuraus-suhteiden paremmin ymmärtämiseksi. Tilastot ja todennäköisyys -osio on yhdistetty pitkästä ja lyhyestä matematiikasta, koska tällöin matemaattisia ilmiöitä pystyy ymmärtämään paremmin.

3. Kurssin aikana tehdään 5 harjoituspääsykoetta (20 oppituntia, á 45 min). Kokeen jälkeen saat tehtävien vastaukset ja niiden ratkaisuselostukset. Harjoituspääsykokeiden tulokset näet (nimettöminä) oppimisympäristössä graafisina esityksinä kaikilta kauppatieteiden kursseiltamme ympäri Suomen. Näin voit verrata omaa edistymistäsi suhteessa muihin kurssilaisiin.

4. Parhaan mahdollisen teoriaopetuksen lisäksi pyrkimisprosessissa tarvitaan henkistä tukea ja kannustusta. Tätä silmällä pitäen kauppatieteiden kursseilla ovat mukana tutorit. Tutorit ovat itse kauppatieteiden opiskelijoita, joten heillä on vielä tuoreessa muistissa oma pyrkiminen ja onnistunut pääsykoe.

Tutorit ovat tukenasi koko kurssin ajan. He tukevat lukuprojektiasi ja vastaavat opiskelua yliopistossa/korkeakoulussa koskeviin kysymyksiisi. Tapaat tutorit johdantoluennolla ja harjoituspääsykokeissa. Heihin voit olla myös yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla milloin haluat.


B. Opetusvideot

1. Voit aloittaa valintakoeprojektisi heti tutustumalla valintakoevaatimuksiin opetusvideoiden avulla (96 oppituntia, á 45 min). Opetusvideot on tehty samalla periaatteella kuin lähiopetuskin. Opetusvideoita voit katsella niin monta kertaa kuin haluat aina ilmoittautumisesta pääsykoepäivään asti.


C. Kauppisnetti

1. Voit aloittaa valintakoeprojektisi myös teoriatiivistelmien kautta. Teoriatiivistelmät perustuvat lukion opintosuunnitelman sisältöön. Niissä on yhdistelty eri kirjakustantajien tietoja (kirjoissa on isojakin eroja, varsinkin taloustiedossa). Keskeisistä taloustiedon asioista on myös kerrottu laajemmin kuin lukiokirjoissa asioiden ja ilmiöiden sekä niiden syy-seuraus-suhteiden paremmin ymmärtämiseksi. Tilastot ja todennäköisyys -osio on yhdistetty pitkästä ja lyhyestä matematiikasta, koska tällöin matemaattisia ilmiöitä pystyy ymmärtämään paremmin. Teoriatiivistelmät toimitetaan kotiin myös painettuina 15.1. alkaen.

2. Yli 1 000 pääsykokeen tasoista omatoimitehtävää ratkaisuselostuksineen. Huom: Kun mukaan lasketaan Kauppisnetin tehtävät, tuntitehtävät, kotitehtävät, opetusvideoissa olevat tehtävät, vanhat ja uudet harjoituspääsykokeet, niin tehtäviä on tarpeeksi pääsykokeeseen valmistautumiseen (yli 3 000).

3. Kauppisnetissä on lisäksi vielä 2 harjoituspääsykoetta ja 12 kauden 2018-19 harjoituspääsykoetta ratkaisuselostuksineen. Voit tehdä näitä harjoituspääsykokeita omatoimisesti aina, kun haluat testata itseäsi. Näet harjoituspääsykokeiden tulokset (nimettöminä) graafisina esityksinä kaikilta lähiopetuskursseiltamme. Näin voit verrata omaa edistymistäsi suhteessa edelliskausien lähiopetuskurssilaisiin.

4. Voit kysyä rajattomasti lukuprosessisi aikana syntyviä kysymyksiä. Vaikka et itse mitään kysyisikään, näet sieltä muiden kysymykset vastauksineen. Tämäkin tuo uutta näkökulmaa aihealueisiin. Kausien 2018-19 kysymyssatoa vastauksineen näet heti. Uusiin kysymyksiin aloitetaan vastaaminen 15.1.

5. Opettajat linkittävät luentorunkonsa Kauppisnettiin etukäteen, niin voit valmistautua tulevaan luentoon kunnolla. Tälläisellä etukäteisvalmistaumisella saat luennoista parhaan mahdollisen hyödyn irti.