Kauppatiede Takuu pitkä, Helsinki 2020

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
144 ot
96 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
1470
+15 € toimitus- ja käsittelykulut
ilmoittaudu tästä

Paikka: Meeting Park, Forum Kamppi

Ajankohta: 7.1.-28.5.2020. Ajanjaksolla on 29 kokoontumiskertaa: arkisin klo 17.00-21.00 tai klo17.00-20.00 ja joinakin viikonloppuina klo 10.00-14.00.

Tarkemman aikataulun ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen kahden tunnin kuluessa. 

Laajuus: 144 oppituntia (á 45 min). Lisäksi kurssiin kuuluu 96 oppituntia videoluentoja. Videoluennoilla on sama asiasisältö kuin itse kurssilla. Katso lisää Kauppatiede Koti -osiosta.

Hinta: 1 470 euroa (+ 15 euron toimituskulut). Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus hinnasta on 490 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Takuu: Mikäli et saa haluamaasi opiskelupaikkaa kauppakorkeakoulusta tai kauppatieteellisestä tiedekunnasta keväällä 2020, pääset samalle kurssille 500 euron takuuhinnalla keväällä 2021 tai 2022.

Kurssirakenne (29 kokoontumiskertaa): 

Ennen ylioppilaskirjoituksia: Kokoontumiskerrat
Johdantoluento 1
Luento- ja tehtäväkerrat  
 • Taloustieto
5
 • Historia
4
 • Tilastot ja todennäköisyys*
6
Yhteensä 16

 

Ylioppilaskirjoitusten jälkeen: Kokoontumiskerrat
Tehtäväkerrat  
 • Taloustieto
2
 • Historia
2
 • Tilastot ja todennäköisyys*
2
Harjoituspääsykokeet 7
Yhteensä 13

 

* Tilastot ja todennäköisyys -osuuteen otetaan mukaan sekä lyhyen että pitkän matematiikan opetussuunnitelman sisältö.

Ennen ylioppilaskirjoituksia kaikki kolme aihealuetta käydään kokonaisuudessaan läpi. Kirjoitusten jälkeen ovat tehtäväpainotteiset kertauskerrat ja harjoituspääsykokeet. Kirjoitusten aikana on kurssitauko. Tällä tavalla pystyt yhdistämään valmistautumisen ylioppilaskirjoituksiin näiden kolmen lukiokurssin osalta ja valmistautumisen kauppatieteiden pääsykokeeseen. Kurssi sopii myös henkilölle, joka on kirjoittanut aikaisemmin, mutta haluaa aloittaa valmistautumisen pääsykokeeseen hyvissä ajoin.

Kurssin sisältö: Kauppatiedekurssimme koostuvat useammasta moduulista. Jokainen moduuli on tärkeä  oppimisen väline kohti himoittua opiskelupaikkaa kauppakorkeakoulussa tai yliopiston kauppatieteellisessä tiedekunnassa. Valmennuskurssimme antaa sinulle selkeän käsityksen pääsykokeen luonteesta ja erinomaiset valmiudet menestyä siinä. Seuraavassa on esitelty tämän kurssin rakenne:

1. Pääsykoevalmentautumisen työkalut, 4 ot (á 45 min)

Valmennuskurssi alkaa Pääsykoevalmentautumisen työkalut -johdantoluennolla. Luento on tarkoitettu valmennuskurssin ohjaamiseen niin, että luku-urakka alkaa mahdollisimman jouhevasti. Luennolla käsitellään mm. seuraavia asioita:

 • Mitä käytännön asioita kurssiin liittyy
 • Miten kurssista saa suurimman mahdollisen hyödyn irti
 • Mitä pitää huomioida omassa lukuprojektissaan


2. Aineopetus asiantuntijaopettajien johdolla, 112 ot (á 45 min) 

Valmennuskeskuksen kursseilla on jokaisessa osiossa oma asiantuntijaopettaja, jonka ohjauksessa oivallat pääsykokeen kannalta oleellisimmat asiat. Asiantuntijaopettajien johdolla

 • käydään aihealueet läpi esimerkkien avulla.
 • tehdään paljon koti-/tuntiharjoituksia.

Opettajien taustoista voit lukea kohdasta "tutustu opettajiin".


3. Harjoituspääsykokeet, 28 ot (á 45 min)

Valmennuskurssin aikana tehdään 7 harjoituspääsykoetta. Harjoituspääsykokeiden tulokset näet (nimettöminä) oppimisympäristössä graafisina esityksinä kaikilta kauppatieteiden kursseiltamme ympäri Suomen. Näin voit verrata omaa edistymistäsi suhteessa muihin kurssilaisiin.

Tämän lisäksi oppimisympäristöstä löytyy 12 kevään 2018-19 harjoituspääsykoetta ratkaisuselostuksineen PDF-muodossa omatoimiseen tekemiseen.


4. Videoluennot opetuksista, 96 ot (á 45 min)

Luennot kuvataan studioluokassa ilman yleisöä ennen lähiopetuskurssien alkamista. Valintakoevaatimusten mukaiset opetusvideot linkitetään oppimisympäristöön viimeistään 15.1. Tämän jälkeen voit katsoa videotallenteita niin monta kertaa kuin haluat aina pääsykoepäivään asti. 


5. Sähköinen oppimisympäristö

Sähköinen oppimisympäristö on keskeinen tukielementti kaikilla kauppatieteiden kursseillamme, jonka kautta

 • voit kysyä rajattomasti lukuprosessisi aikana syntyviä kysymyksiä mm. pääsykoekirjoista ja hakemisesta. Vaikka et itse mitään kysyisikään, näet sieltä muiden kysymykset vastauksineen.
 • näet harjoituspääsykokeiden tulokset (nimettöminä) graafisina esityksinä kaikilta kauppatiedekursseiltamme. Näin voit verrata omaa edistymistäsi suhteessa muihin kurssilaisiin.
 • voit keskustella muiden kurssilaisten kanssa kaikesta kauppatieteisiin liittyvistä kysymyksistä.
 • saat kurssilaisen itseopiskelumateriaalin sekä sähköisenä että painettuna niteenä.
 • näet opettajien luentorungot etukäteen.
 • näet myös valmennuskurssiisi liittyviä käytännön asioita.
 • voit katsoa opetusvideoita oppimisympäristön kautta.

Saat oppimisympäristön tunnukset ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi kahden tunnin sisällä, joten pääset kirjautumaan sinne heti ilmoittautumisesi jälkeen. Materiaali ja opetusvideot linkitetään oppimisympäristöön viimeistään 15.1. Oppimisympäristö on auki pääsykoepäivään asti.


6. Kurssilaisten itseopiskelumateriaali

Kurssilaisten itseopiskelumateriaali on kattava valmennuspaketti itsenäiseen työskentelyyn. Itseopiskelumateriaali ohjaa sinua lukemaan oikein ja ymmärtämään valintakoekirjojen oleelliset asiat. Materiaaliin sisältyvät yksityiskohtaiset ohjeet lukuprosessin hallitsemiseksi. Harjoitusmateriaalin rakenne on suunniteltu ohjaamaan pääsykoealueiden oikeanlaista omaksumista. Kurssilaisten itseopiskelumateriaali sisältää:

 • Kohti opiskelupaikkaa -oppaan
 • Teoriatiivistelmät kaikista valintakoeaiheista
 • Runsaasti harjoitustehtäviä vastauksineen

Itseopiskelumateriaali tulee painosta 15.1. mennessä, jonka jälkeen aloitetaan postitukset.

Huom: Kun mukaan lasketaan itseopiskelumateriaalin tehtävät, oppimisympäristön tehtävät, tuntitehtävät, kotitehtävät, opetusvideoissa olevat tehtävät, vanhat ja uudet harjoituspääsykokeet, niin tehtäviä on tarpeeksi pääsykokeeseen valmistautumiseen (yli 3 000).


7. Tutorointi

Parhaan mahdollisen teoriaopetuksen lisäksi pyrkimisprosessissa tarvitaan henkistä tukea ja kannustusta. Tätä silmällä pitäen kauppatieteiden kursseilla ovat mukana tutorit. Tutorit ovat itse kauppatieteiden opiskelijoita, joten heillä on vielä tuoreessa muistissa oma pyrkiminen ja onnistunut pääsykoe.

Tutorit ovat tukenasi koko valmennuskurssin ajan. He auttavat sinua tekemään lukusuunnitelman sekä vastaavat pyrkimistä ja opiskelua yliopistossa/korkeakoulussa koskeviin kysymyksiisi. Tutorit päivystävät kurssipaikalla muutaman kerran ennen luennon alkua. Heihin voit olla myös yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla milloin haluat.


HUOM!
Mikäli valintakoevaatimukset ovat samat keväälle 2020 kuin ne olivat keväällä 2019, niin kaikki materiaalit ja opetusvideot ovat heti ilmoittautumisen jälkeen käytettävissä.