Kauppatiede Supertakuu Helsinki 2020

kaupunki
Helsinki
kurssin laajuus
satoja oppitunteja
96 ot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

alkaa
päättyy
kurssin hinta
4950
Kurssi- takuu Frendi- ale KOTI-videot

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

x

Takuun sisältö riippuu kurssista. Takuu tarkoittaa joko rahojen palauttamista, mahdollisuutta osallistua seuraavana vuonna kurssille ilmaiseksi tai maksamalla kurssikohtaisen takuuhinnan.

x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

x

Kurssiin sisältyvät KOTI-kurssin opetusvideot. Voit katsoa opetusvideoita rajoituksetta valintakokeeseen saakka. Videoista on suuri apu kertaamisessa sekä vaikeiden asioiden opiskelussa. Katso KOTI-videoiden tarkempi sisältö klikkaamalla kurssin tietoja.

Paikka: Helsinki (paikka ilmoitetaan syksyllä 2019)

Ajankohta: 7.1.2020 - valintakoe eli koko kevät. Aloitusajankohta valittavissa. Aikataulut ja muut käytännön tiedot löydät noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua Kauppisnetistä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. 

Kurssin laajuus: Satoja oppitunteja oman tarpeen mukaan.

Hinta: 4 950 euroa (+ 15 euron toimituskulut). Voit maksaa kurssin 1-6 erässä tai verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksun osuus kurssihinnasta on 490 euroa. Tarkemmat maksutiedot

Sitoudumme tavoitteeseesi 100 prosenttisesti: Mikäli et saa opiskelupaikkaa kauppakorkeakoulusta tai kauppatieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2020, maksamme Sinun valmennuksesi. Itse et maksa siitä mitään! 

Kauppatiede SuperTakuu –kurssi moninkertaistaa mahdollisuutesi päästä kauppakorkeakouluun tai yliopiston kauppatieteelliseen tiedekuntaan. Sinun tavoitteesi on myös meidän tavoitteemme, joten tulet saamaan täyden tukemme aina valintakokeeseen asti. 

Älä tuhlaa aikaasi ja rahojasi välivuoteen, vaan turvaa tulevaisuutesi nyt. Investointi omaan osaamiseen ja opiskelupaikkaan maksaa itsensä nopeasti moninkertaisena takaisin.

Kurssin historia: Kauppatiede SuperTakuu –kurssi on markkinoiden laajin kauppatieteisiin valmentava ohjelma. Kurssi on suunniteltu yhdessä koulutusalan huippuammattilaisten kanssa. Kurssin kehittämiseen ovat osallistuneet Talent Partnersin konsultit, Valmennuskeskuksen opettajat sekä aikaisempien vuosien Kauppatiede –kurssilaiset. Lopputuloksena on syntynyt kurssi, joka huomioi kaikki valintakokeessa onnistumiseen vaikuttavat tekijät. 


Kauppatiede SuperTakuu –kurssin hyödyt:

1. Yksilöllinen lukemiseen ohjaaminen

Jo ennen varsinaista kurssialoitusta saat henkilökohtaisen ohjauksen sekä pääsykoeprosessiin että kurssin läpikäymiseen. Tapaamisessa laaditte yhdessä sinulle sopivan lukuaikataulun eli voit aloittaa valintakokeeseen valmentautumisen hyvissä ajoin, ja silloin kun sinulle sopii. Sinulle on lisäksi varattu paikka opiskelutekniikkakurssilta. Tämän kurssin avulla varmistamme, että opiskelutekniikkasi on kunnossa. 

2. Kokonaisvaltainen tuki

Luentojen, pienryhmäopetuksen ja tutoreiden tapaamisen lisäksi sinulla on asiantuntijaopettajien jatkuva tuki. He seuraavat edistymistäsi ja ohjaavat sinua vaikeiden kohtien ylitse, kunnes hallitset asiat varmasti. Voit kysyä opettajilta luentojen aikana kaikista mieltäsi askarruttavista asioista ja lisäksi lähettää kysymyksiä valmennuskeskuksen sähköisen oppimisympäristön kautta. Voit seurata omaa oppimistasi harjoituspääsykokeiden kautta.

3. Henkilökohtainen valmennus

Valmentajaltasi saat henkilökohtaista palautetta ja lukemisen ohjausta. Voit soittaa hänelle kaikissa valmentautumiseen liittyvissä asioissa. Valmentajat ovat myös sinuun yhteydessä ohjaten ja valvoen edistymistäsi. Kevään aikana sinulla on käytettävissäsi 10 oppituntia valmentajien henkilökohtaisia tapaamisia varten. Tapaamisten tarkoituksena on käydä läpi sinulle epäselviä asioita ja muutenkin varmistaa, että olet tuloksekkaassa lukuvireessä. 

4. Mittava määrä opetusta

Kauppatiede SuperTakuu –kurssilaisilla on oikeus osallistua yhteensä neljälle eri Valmennuskeskuksen kauppatieteen kurssille. Nämä kurssit ovat Pitkä-, Aamu-, Ilta- ja Kotikurssi. Tunteja on niin paljon, että ne menevät osittain päällekkäin. Sinun kannattaa valita sellaisia luentoja, joiden asiasisällöt ovat itselle haastavampia. 


Seuraavassa on esitelty Kauppatiede SuperTakuu -kurssin rakenne:

· Henkilökohtainen opastus sekä pääsykoeprosessiin että valmennuskurssiin Ruoholahden toimistolla yhdessä sovittavana ajankohtana.

· Opiskelutekniikkakurssi

· Kauppatiede Takuu Pitkä 
· Kauppatiede Takuu Aamu 
· Kauppatiede Takuu Ilta
· Kauppatiede Koti

Edellä mainituista kursseista ja niiden sisällöistä voit lukea tarkemmin kyseisten kurssien kohdalta.

Näiden lisäksi Kauppatiede SuperTakuu -kurssiin kuuluu:
· Henkisen valmennuksen videoluento.................................... 1 ot 
· Henkilökohtainen valmennus opettajien johdolla ................. 10 ot
· Pienryhmäopetusta ...........................................................15 ot

___________________________________________________________________________

Ilmoittautumismenettely Kauppatiede SuperTakuu –kurssille 

1) Sovi henkilökohtainen tapaaminen kurssipäällikkö Tero Laihon kanssa joko puhelimitse (puh. 0207 280 355) tai sähköpostitse (tero.laiho@valmennuskeskus.fi). Henkilökohtainen tapaaminen ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Voit ottaa tapaamiseen myös vanhempasi/kaverisi mukaan. Tapaaminen järjestetään Valmennuskeskuksen toimistolla Ruoholahdessa yhdessä sovittavana ajankohtana.

2) Tapaamisessa käydään läpi myös valmennussopimus, josta sen saa kotiin allekirjoitettavaksi ja postitettavaksi takaisin Valmennuskeskukseen.

3) Kurssin ensimmäiseen vaiheeseen otetaan mukaan lopullista kokoonpanoa suurempi ryhmä. Lopullinen kokoonpano valitaan karsintakokeen perusteella, joka pidetään huhtikuun lopussa /toukokuun alussa. Lopullisen kokoonpanon ulkopuolelle jäävät jatkavat Kauppatiede VIP-Takuu –kurssilla, joka on rakenteeltaan Kauppatiede SuperTakuu –kurssin kaltainen. Tällöin takuu muuttuu VIP-Takuun kaltaiseksi.