VAKAVA aineistoharjoitus- ja koepaketti 2022

VAKAVA aineistoharjoitus- ja koepakettiin kuuluu kahdeksan itsenäisesti tehtävää sähköistä aineistokoeharjoitusta sekä kaksi sähköistä harjoituskoetta.

VAKAVA aineistoharjoitus- ja koepaketti 2022

kaupunki
Itseopiskelu
kurssin laajuus
alkaa
päättyy
kurssin hinta
180
Frendi- ale
x

Mikäli olet ilmoittautumassa kaverisi kanssa valmennuskurssille tai tilaamassa etä- / itseopiskelumateriaalia saatte molemmat alennusta 5 %. Kolmen porukka saa alennusta 10 % ja neljän tai useamman porukka 15 %.

ilmoittaudu tästä

VAKAVA aineistoharjoitus- ja koepakettiin kuuluu kahdeksan itsenäisesti tehtävää sähköistä aineistokoeharjoitusta sekä kaksi sähköistä harjoituskoetta. Sähköisten aineistotehtävien avulla harjoittelet erilaisia aineistokoe- ja tekstinkäsittelytaitoja, tutustut erilaisiin tekstityyppeihin, opit luku- ja muistiinpanotekniikkaa, ajankäyttöä, erilaisiin kysymyksiin vastaamista sekä tutustut alan perussanastoon. 

Harjoitukset ja kokeet löydät Moodlen sähköisestä oppimisympäristöstä, jonka tunnukset saat sähköpostiisi ilmoittautumisesi jälkeen.

Aineistoharjoitukset aktivoituvat 1.2. ja harjoituspääsykokeiden linkit aktivoituvat samaan aikaan muiden valmennuskurssiemme kokeiden kanssa. 

Hinta: 180 euroa. Toimitus- ja maksutiedot